Bırak gel diyen kv

Sanırım yanlış anlaşıldı yazdıklarım, eşimle aynı kurumdayız. Pozitif çıkan ile eşimde aynı ortamda bulundu, sadece benim temasım gün boyu idi onunki 10 15 dk. Yani bana bulaştı ise onada bulaşmıştır. Bu yüzden amacının oğlunu korumak olduğunu düşünmüyorum.

Bu size bulaştıysa ona da bulaştığı anlamına gelmez ki. Bir ihtimal sadece. Aynı evde kalarak siz bu ihtimali daha da artırıyorsunuz

Ne garantisi var ki size bulastiysa esinize de bulastiginin? Asil sizle evde kalmaya devam ederse ihtimal artiyor. Kvaklidenizden once siz gondermeliydiniz esinizi

Akrabamın kayınvalideesi pozitifmiş onun yanndan gelinine gitti sonra pozitif oldğu öğrenilince sağlık taramasına gelinde.
Tanışım kimlerle temas ettiği soruldu.. gelininin yanına gitti dedi.
O kadarlık.temas.bulaş getirmiyor sürekli yanyana olmaktan bahsediyorus.dediler ve akrabada herhargi bir semptom yok ama karantina altında.. Yani 10 dk lık görüşmede belki bulaşmamıştır ama sizde varsa evde ayrı odalarda da takılsanz kullanm alanları bir olduğu için belki bulaşacak.. Tabi ben.yine de inşaALLAH sizde de eşiniz de de birşey yoktur diyeyim

Normal sartlarda k.v haksiz derdim. Yani bulaşıcı bir hastalik olmasaydi. Sonucta 1 kisiye bulasmasi demek baskalarinada bulasanilecek olmasi demek. Ülke olarak aile olarak birey olarak bir takim fedakarliklar yapmamiz gerekiyor yoksa bu virüs bitmez. Ben ayni durumda olsam eşimi ve cocugumu kendim gönderirdim evden

Ben şunu anlamadım.
İşyerindeki pozitif vakayla 10-15 dk temas eden eşiniz hastalığı kapabilir ama eşinizin,
o vakayla, tüm gün temas eden sizinle aynı evde kalmaya devam etmesinde sorun yok, öyle mi?
'Kv onu dedi, bunu dedi, eşim izin verdi ki konuştu'dan daha önemli değil mi bu durum?
Değişik bir düşünce yapınız var...

Ben olsam riski azaltmak adına eşimle evleri ayırırdım iki hafta...

Eşiniz yanınızdaysa ve sizi bırakıp gitmeye niyeti yoksa sinirlenmeyin ona o da annesini böyle idare ediyor demek ki. Geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz.

bunda nasıl size hak vermemizi bekliyosunuz anlamadım, makul olan eşinizin evden gitmesi zaten.
ben söylerdim git sana bulaşmasın diye,kimse 14 gun yanlız kaldı diye ölmez merak etmeyin.
makul olan size 14 gun alışveriş yapıp evden gitmesi, siz daha kv tripindesiniz.
velev ki covidsiniz allah korusun ama belki siz hafif atlatacaksınız eşiniz çok ağır geçirecek veya geçiremeyecek, bu vicdan azabıyla yaşamayı nasıl göze alıyorsunuz.

Anladığım kadarıyla bayram için çağırıyor? Yoksa eşiniz karantinada değilse salı iş başı yapması gerekiyor?

Eşinde sorun yok, adam seve seve kalıyor sonuçta. Kaynananın da bu tavrını unutmaz, ona göre davranırsın.

Bence eşinize bu konuyla ilgili bir şey söylemeyin.Gerçekten sizi bırakıp gidecek mi bakalım

Kv nin sacmaladigi bir baska nokta da size gectiyse zaten esinize de gecmistir. Virus bulunmus sizin katta. Bu demek ki 14 gundur yayiyor herkese zaten. Daha yeni belirti vermis. Ee bu surecte sana da gecti esine de. Daha da gidip anasina mi tasiyacak virusu. Ne cahillik ya.

Ahhh canım benim kayınvalidemi tanısan söylediklerini duysan İnan bunu hiç dert etmezsin... Bırak gel demiş gitmiş mi hayır. O halde dert etmene gerek yok

ciddi değilsiniz değil mi? millet ölse cenazesi 4 kişiyle kaldırılıyor, bulaşıcı salgın hastalık butun dunyada?
hastalıkta sağlıkta ne demek bu durumda pandemi var, doktorlar sağlıkçılar kaç kişi vefat etti, Allah korusun eşimde olsa evden giderim 14 gun gelmem o iyileşene kadar, eğer ben pozitifsem o gitsin isterim annesi ya da kendisi söylemeden.
hastalıkta sağlıkta ne demek adam ölsun mu yani karısının gönlunu hoş etmek için? böyle ciddiye alınmadığı için her gun 1000 vakadayız işte.
kv çok çok haklı.

Konu sahibi pozitif değil, 4-5 gün geçmiş hala bir belirti yokmuş muhtemelen bulaşmamış. Ayrıca hasta olsa tek bırakıp annesine mi gitmesi doğru olan cidden? Ben ağzının içine girip destek olsun kendine de bulaştırsın demedim. Hastaysa da iyileşme sürecinde eşi olarak destek olması gerekecek sonuçta. Hastaneye götürmek, ihtiyaçlarını karşılamak vb.
anlamadığınız gibi sağlık çalışanları konusuna girerek çok gereksiz bir duyar kasmışsınız. Bir siz tedbir alıyorsunuz zaten, tebrikler.Uyarmasaydınız kaldırımları öpe öpe gezecektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…