- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi DesifreUye
-
Bir de üç küçük valiz:) koca bavul değil. Biri bnm biri oğlumun. Fazladan fazladan alırım herşeyi yanıma.
Meyve olayı da ; dolaptan çıkmış soğuk yedirmiyorum şu an hava soğuk. Annem de düşünüp ayarlamaz. Bende evden götürene kadar soğukluğu gidiyor. Ve aniden durmadığı Zaman'lar meyve ile oyalıyorum diye bulunduruyorum yani her ihtimali düşünmem gerek gibi hissediyorum.
Aşırı titiz değilim evim temizdir ama öyle koltuk halı silmem mesela yıkanma yapılır onlara gerektikçe.
Ama düZen ve herşey tam olacak bu yoruyor beni.
nasıl olcak ki o bebek iki yaşına gelmiş, karıştırcak kırcak dökcek merak etcek, bunlara kendisine zarar vermeyecek ölçüde izin vermelisin, bence bırak dağınık kalsın, pis değilsin sonuçta
nasıl olcak ki o bebek iki yaşına gelmiş, karıştırcak kırcak dökcek merak etcek, bunlara kendisine zarar vermeyecek ölçüde izin vermelisin, bence bırak dağınık kalsın, pis değilsin sonuçta
Oğlumu engellemiyorum asla, onun zarar vereceği yada ona zarar verecek bir şey yok evimde herşey ona göre yerleştirilmiş. Tabiki dağıtıyor oynuyor engellemiyorum boyama vs. Gibi etkinlikler hep yapıyoruz ama o uyuduğu an ben iş başı. Diyemiyorum ki aman bugün böyle kalsın . Oynar dağıtır oyuncakları ben tekrar topla. Düzenle diz. O bozdu tekrar. Yani aman çocuk odası oyuncaklar yerde Dursun diyemiyorum.
Kuru bakliyatlarla fln oynuyoruz mesela dağılıyor görünmeyen yerlere. Detaylı temizlikte alırım demektense oyun bitince koltuğu çek halıyı çek o baklayı al illa. Zaten ertesi gün koltuk arkaları temizlenecekler ama Bi gece o orda kalamaz.
yiycek içecek dökülse temizlersin sonuçta böcek kurt vs oluşur ama oyuncaklar dağınık dursun birşey olmaz hele çocuğun odası dağınık olsun yerde olsun oyuncaklar hiçbir şey olmaz.Oğlumu engellemiyorum asla, onun zarar vereceği yada ona zarar verecek bir şey yok evimde herşey ona göre yerleştirilmiş. Tabiki dağıtıyor oynuyor engellemiyorum boyama vs. Gibi etkinlikler hep yapıyoruz ama o uyuduğu an ben iş başı. Diyemiyorum ki aman bugün böyle kalsın . Oynar dağıtır oyuncakları ben tekrar topla. Düzenle diz. O bozdu tekrar. Yani aman çocuk odası oyuncaklar yerde Dursun diyemiyorum.
ona bişey demem yiyecek sonuçta, evet onların temizlenmesi lazım
Bu bir örnekti mesela ya daha çoğaltıla bilir.
Kolik bir bebekti ilk altı ay. Eşim işten gelmesine yakın çocuk kucağımda ağlar ben diş fırçala hızlı hızlı üst değiştir yapmaya çalışırdım her konu da her şey tam olmalı eşim öyle görmemeli
Bilmiyorum doktorluk olmaya başladı sanki.
yiycek içecek dökülse temizlersin sonuçta böcek kurt vs oluşur ama oyuncaklar dağınık dursun birşey olmaz hele çocuğun odası dağınık olsun yerde olsun oyuncaklar hiçbir şey olmaz.
yani bu yazını okuyunca gözüm avatarına ilişti de :)
bırak görsün ya, benim oğlanda kolikti, tüm işim oydu, evide kendimi de salmıştım valla o kadar gücüm yoktu, durduk yere koltukta oturken uyuyakalıyorum, çok yorgundum napayım öleyimmi yani :) hatta öğle yemeklerinde gazını çıkarması için eşimi eve çağırırdım, o masaj yapıyodu beceriyodu bi şekilde
Ya bende şu var galiba;
Kendime yediremiyorum , eşimin iş yapmasını, beni öyle görmesini, yemeksiz eve gelmesini fln galiba esas temel bu.
Kardeşimin mevlidin de de annemin evini kimse görmesin diye paralıyorum. Her şeyi üstüme alıyorum.
Bir de üç küçük valiz:) koca bavul değil. Biri bnm biri oğlumun. Fazladan fazladan alırım herşeyi yanıma.
Meyve olayı da ; dolaptan çıkmış soğuk yedirmiyorum şu an hava soğuk. Annem de düşünüp ayarlamaz. Bende evden götürene kadar soğukluğu gidiyor. Ve aniden durmadığı Zaman'lar meyve ile oyalıyorum diye bulunduruyorum yani her ihtimali düşünmem gerek gibi hissediyorum.
Oğlumu engellemiyorum asla, onun zarar vereceği yada ona zarar verecek bir şey yok evimde herşey ona göre yerleştirilmiş. Tabiki dağıtıyor oynuyor engellemiyorum boyama vs. Gibi etkinlikler hep yapıyoruz ama o uyuduğu an ben iş başı. Diyemiyorum ki aman bugün böyle kalsın . Oynar dağıtır oyuncakları ben tekrar topla. Düzenle diz. O bozdu tekrar. Yani aman çocuk odası oyuncaklar yerde Dursun diyemiyorum.
Kuru bakliyatlarla fln oynuyoruz mesela dağılıyor görünmeyen yerlere. Detaylı temizlikte alırım demektense oyun bitince koltuğu çek halıyı çek o baklayı al illa. Zaten ertesi gün koltuk arkaları temizlenecekler ama Bi gece o orda kalamaz.
Ya bende şu var galiba;
Kendime yediremiyorum , eşimin iş yapmasını, beni öyle görmesini, yemeksiz eve gelmesini fln galiba esas temel bu.
Kardeşimin mevlidin de de annemin evini kimse görmesin diye paralıyorum. Her şeyi üstüme alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?