"Bırakayım Dağınık Kalsın" mı?

Evladım konusunda üzülecek hiç bir eksikliği yok. Maddi manevi ilgisi tam.

bu esnada oglunuzla duygusal olarak ilgilenmeye firsatiniz oluyor mu?

Benim sıkıntım sadece ev işine değil, herşeye yetişmeye çalışma. Oğlum içinde öyle. Bu kurallar tüm hayatım da, ev eş evlat aile çevre herşeye tam ve aynı ilgi gösterme çabası

öyle diyorsanız öyledir
14,5 aylık kızım var bu işlerin çeyreğini yapamam evdeyken
hafta sonundan bahsediyorum bu arada hafta içi işteyim

El çabukluğu ve pratikliğim var ve hızlıca Can'ımı dişime takip yapıyorum ama yine de yapıyorum işte ondan yoruluyorum gündüz böyle akşam da yemek tatlı meyve tam olmalı eşe ilgi tam olmalı

Bi ipin ucunu bırakamıyorum

cok gecmis olsun,giden saglik geri gelmiyor iste..vucudu hor kullanmamak lazim

işiniz zor Allah yardım etsin

Oğlunun herşeyini alman meyvesini yoğurdunu suyunu sütünü taşıman normal.Ama çocuk varken diğer ağır yükleri taşıman dikkatsizliğe ve bir kazaya sebebiyet verebilir.
Tansiyon düşük halde kalkıp iş yapmak normal bir şey değil.Çocuğuna iyi bakmak istiyorsan kendine önce önem verecek iyi bakacaksın.Evimi dağınık yemeksiz bıraktığım olmamıştır cümlenden,biraz acaba millet ne der kaygısı taşıyor olabilir misin.

İnsanlık hali.Yeri gelir dağınık olur yeri gelir yemeksiz.Bence mesele dağınıklık değildir.Önemli olan insanın şartı şurtu olsun.Her evi düzenli olana temiz diyemiyorum ben.Evi çiçek gibi olupta,mutfak elbezisini yere süren,banyo eşyasını mutfağa getiren,ellerini mutfak lavabosunda yıkayan,çaydanlığı yere koyan....birçok isan gördüm.İstediği kadar düzenli olsun benim için pistir.O yüzden dağınıklık toparlanabilir.Vaktini daha güzel şeyler için kullanmalısın.Çocuk gelişim kitapları,filmler...Mesela çocuğun hareketli sanırım.Dışarı çıkar enerjisini atsın.Oyalanacağı oyunlar bul birlikte oynayın.İnan bana ev toplamaktan daha değerli bunlar.

Üzüldüm açıkçası annenin sana yardım etmemesine.annemde babamda hala pesimizde pervane gbi dönerler. Kurban olurum onlara ben. Bir kez daha sukrettim.Ayrıca sizde ev temizleme toplama işlerine ara verin biraz biraz. Kendinize vakit ayırın bebeğinizle zaten ilgilisiniz. Dinlenmeye çalışın temizlik yapmak yerine. Temizligide az az yapin günlük hepsini bitirmek yerine. Allah çocuğunuzu size bagslasin

Bence annenize haksizlik etmeyin.
Mesela annemde yigenimi hic almaya calismaz ablamin kolundan. Neden? cunku cok zor bi bebek, baslar deli gibi aglamaya.
Siz demissiniz yerini yadirgadi diye. yerini yadirgayan cocuk anneden baskasinda dururmu hic?
Ama evet banyo konsunda haklisiniz. Orda yardimci olabilirdi.

bu kadar temizlik yapacağına bebenle ilgilen annenle ilgilen... hiç yapma demiyorum yap ama bu ne sinir kaplamış seni....

İki eve birden nasıl yetişeceksin.Ne zamana kadar.Hasta olursun.Ya temizlikçi tut ya da biraz ağırdan al.Bazı şeylerde eksik kalsın ertesi güne bırak.

Mesela ben annemlerle yaşıyorum evli değilim doğal olarak ama benim iş yapasım gelmiyor . Çünkü burası annemin evi . çünkü biz bir iki kere ben eşyaların yerini değiştirince tartıştık . Siz evli ve çocuklu olarak bunları yapıyorsunuz. TEBRİK ederim . Bence zamanla vazgeçersiniz hayat sizi yavaş yavaş bir yorsun çocuklar çoğalsın filan o zaman tezgahın üstünde şu var , çöpü atsam mı , beyazlar tam olmadı ama yıkasam mı diye düşünceler yorulmaya başlayınca geçer

Keşke sizin gibi olabilsem. Bence haftanın bir günü dağınık kal günü olsun o gün salın gitsin dinlenin.

Annemi ailemi çok seviyorum böyle olması sevgimi etkilemiyor. Bende onlara kurban olurum :)

Bnm sorunun onları olduğu gibi kabul edememek.

Annemi ailemi çok seviyorum böyle olması sevgimi etkilemiyor. Bende onlara kurban olurum :)

Bnm sorunun onları olduğu gibi kabul edememek.
Ozaman daha kolay . Hic sorun etmemeye bak uzulecegin herhangi bir konuda
Sürekli yapıları bu de tekrar ede ede. Zamanla sorun olarak gormezsin zaten

Cocugunuzla ilgilenebiliyo musunuz peki is gyc arasinda? En azindan onunla ilgilenmek icin biraz salin isleri. Valla cok yazik size de

Cocugunuzla ilgilenebiliyo musunuz peki is gyc arasinda? En azindan onunla ilgilenmek icin biraz salin isleri. Valla cok yazik size de

Bnm takıntım sıkıntım sadece ev işleri değil zaten, aynı ölçü de eve evlada eşe de yetişmeye çalışmam. Birinden birini salamıyorum kendimden feragat ediyorum

Doğum yaptım ama şu an hamileliğimden öncesinde düşük kilodayım.

Ah canim dikkat et ms hastasi olursun fazla mukemmelliyetcilik iyi degil.evi toparla supur sil ama hergunbdegil iki gunde bir yap mesela ben aksamlari isimi yaparim sabah rahat olur.aksama tekrar.annene gelince bosver kadincagiz simdiye kadar napmissa yapmis bikmistir artik bide cocugun duran cocuk degilse normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…