Bıraktım

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
1 i 2 yaşında 2 si 1 yaşında 2 si 7 aylık kapının önünde baktığım soğuklarda eve aldığım gitmesinler diye sonuna kadar direndigim kedilerimi güvenli bol mama koyulan bir yere kendi ellerimle bıraktım çünkü kimse sahiplenmedi çünkü bu ev benim değil kv nin çünkü kv haftada iki kez kedi yüzünden sinir krizlerine girip kendini hasta etcektu duruma geldi çünkü takmıştı kafayı yavrularima bu yüzden bir yerine birşey olacak diğer çocukları tepemize binip bizi bu evden atacak korkusu yaşadım çünkü aylardır issizim ve kiraya çıkma şansım yok çünkü maddi olarak çok yiprandim biliyorum onlar için elimden geleni yaptım ama daha fazla direnemedim birakmasaydim onlara zarar vermesinden korktum birakmasaydim bu evden kovacaklardi bizi gidecek yer ve para yoktu birakmasaydim keşke ama mecbur kaldım kendimden nefret ediyorum o kadından da nefret ediyorum

Bol mama koyulan yere mamayi kim koyuyor?
İnsanların besleme yaptıkları noktalara kedileri götürüp bırakmayın. Herkes "oraya mama döken var" diye kedilerini getirip oraya atıyorlar veya her bulduklarını oraya goturuyorlar. Bazıları zar zor besleme yapıyor çünkü.
3 kedi birakmissiniz, besleyen kişiyle konuşup mama desteği saglasaydiniz bari.

Arada bizde mama götürdük ama mecbur kaldım başka çarem yoktu

Bırakmaya mecbur kalmış olabilirsiniz ama bırakıp gitmek olmaz. Beslemelerini orada yapın, ya da yapan kişiye mama sağlayın en azından devamli gidemiyorsaniz.

Çok üzülmüşsünüz diye yazıyorum. :) Bu kadar üzülen bir insan kedilerin bakımlarına devam edebilir eskisi kadar sık olmasa da...

Bol mama koyulan yere mamayi kim koyuyor?
İnsanların besleme yaptıkları noktalara kedileri götürüp bırakmayın. Herkes "oraya mama döken var" diye kedilerini getirip oraya atıyorlar veya her bulduklarını oraya goturuyorlar. Bazıları zar zor besleme yapıyor çünkü.
3 kedi birakmissiniz, besleyen kişiyle konuşup mama desteği saglasaydiniz bari.

3 değil 5 kedi.

Ben de bu durumdan muzdaribim. Köpekleri besliyoruz diye şehrin bütün köpekleri bizim siteye toplandı sanırım. Yetişmekte çok zorlanıyorum, muhtemelen verdiklerim yetmiyor. Kuru mama da yemiyor paşalar, satın al, pişir, hazırla dağıt çok zor.

Bırakmaya mecbur kalmış olabilirsiniz ama bırakıp gitmek olmaz. Beslemelerini orada yapın, ya da yapan kişiye mama sağlayın en azından devamli gidemiyorsaniz.

Çok üzülmüşsünüz diye yazıyorum. :) Bu kadar üzülen bir insan kedilerin bakımlarına devam edebilir eskisi kadar sık olmasa da...
Kahroldum hala kendime gelemiyorum 23 gün oldu 4 tanesi gitmiş sadece 1 tanesini buldum yedirdim icirdim sağlıklı büyümüş hamileydi hatta alıp getirmek istedim ama tekrar aynı kavgalar başlayacaktı şu an cokuntudeyim

Peki kocaniz nerde bunlar olurken?
Siz bu kadar ezilirken, KV, cocuklari didisi sizi eden atar atacak mi derken kocaniz olan adam ne yapiyor??
Sizin yerinizde olsam bosanir annemin evine gider yasarim. Elkadininin evinde siginti olarak yasamanin size katkisi nedir? Kocaniz ya is bulsun ayri ev yapsin ya da basin gidin bu sekilde hayat mi olur??

Tamam da zaten sokakta olan hayvanları neden baska bi yere götürdünüz günde bi sefer güzelce mama verseniz sokakta yeter sularıda olduktan sonra baska biryere götürmeye ne gerek var anlamadım

Peki kocaniz nerde bunlar olurken?
Siz bu kadar ezilirken, KV, cocuklari didisi sizi eden atar atacak mi derken kocaniz olan adam ne yapiyor??
Sizin yerinizde olsam bosanir annemin evine gider yasarim. Elkadininin evinde siginti olarak yasamanin size katkisi nedir? Kocaniz ya is bulsun ayri ev yapsin ya da basin gidin bu sekilde hayat mi olur??
Oda işsiz kaldı işten atıldı ve bu evden başka gidecek yerimiz yok altlı üstlü oturuyoruz siz evlimisiniz çaresizlik nedir biliyomusunuz

Tam olarak evde bakmıyordunuz öyle mi? Yine sokakta kalıyorlardı. Merak etmeyin onlar alışıktır dışarıdaki hayata o zaman. Bıraktığınız yere mama bırakın siz de. İşiniz yok maddi imkanınız yok o evde kalmanız gerekiyorsa şuan yapacak bir şey yok, kendinizi suçlamayın siz elinizden geleni yapmışsınız yavrular için.

önceki konuda bahçede 4 evde 1 demişsiniz. şimdi hepsini bahçede bakıyordum diyorsunuz. eve alıştırdığınız kediyi de mi bıraktınız?

Tam olarak evde bakmıyordunuz öyle mi? Yine sokakta kalıyorlardı. Merak etmeyin onlar alışıktır dışarıdaki hayata o zaman. Bıraktığınız yere mama bırakın siz de. İşiniz yok maddi imkanınız yok o evde kalmanız gerekiyorsa şuan yapacak bir şey yok, kendinizi suçlamayın siz elinizden geleni yapmışsınız yavrular için.
Çok teşekkür ederim anladiginiz için duymaya çok ihtiyacım var

O hala evde onu bırakmam 2 senedir benimle diğerleri hep gidip geldi

bence bıraktığınız yerde gidin kontrol edin.
mama desteği sağlayın.
biri hamile demişsiniz, keşke kısırlaştırsaydınız. bazı klinikler sokak kedilerini ücretsiz kısırlaştırıyor.

Çok teşekkür ederim anladiginiz için duymaya çok ihtiyacım var
Elimizde olsa da bütün canlara yemek, barınak sağlayabilsek. Siz o yanınızdaki insan görünümlü kaynanaya rağmen çaba göstermişsiniz, kendinizden nefret etmeyin. Yıllardır evde baktığınız kedileri sokağa bıraksanız kızacaktım ama kediler zaten dışarıdaymış, kendinizi yemeyin. İnşallah bir an önce iş bulursunuz ve rahata kavuşursunuz.

Elinizden geleni yapmışsınız kendinizi üzmeyin. Gidip bıraktığınız yerde beslersiniz kedileri bundan sonra yapacak bir şey yok. Umarım en kısa sürede eşinizle güzel işleriniz olur, kendi eviniz olur.

mama destegı yapın barı bırakıp gıtmeyın kontrol edın hergun

Elinizden geleni yapmışsınız kendinizi üzmeyin. Gidip bıraktığınız yerde beslersiniz kedileri bundan sonra yapacak bir şey yok. Umarım en kısa sürede eşinizle güzel işleriniz olur, kendi eviniz olur.
Cigerimden parça kopardılar sanki ama direnmeme rağmen başaramadım inşallah evim olur ve başka canlara rahat rahat sığınak olurum

Back
X