Ben hakli buldum seni ya suna bak utanmadan yenge kahvalti hazirla diyo mecbur mu git okulda ye. Sanirsin 50 yillik yengesi rahatliga bak.Ilk geldigi.gunden bak.yenge sabah ise.giderken sen koy kahvaltilikalri ben kahvalti yapmadan cikmam dedi. Sabah 7 başlıyor dersim kendime.bile kahvaltı hazirlamayan ben ona hazırlayıp koydum ali bulasiklari makineye.dizi ver dedim off neyse.disarda yerim dedi. Anlayis abidesi aekadaslar var.masallah cok.sevindim ama ben hassas bir.donemdeyim malesef onlar kadar.melek olamadim
sonucta ergen diyecem ama, benim kardeslerim de ergen olmuslardi.Ben hakli buldum seni ya suna bak utanmadan yenge kahvalti hazirla diyo mecbur mu git okulda ye. Sanirsin 50 yillik yengesi rahatliga bak.
sonucta ergen diyecem ama, benim kardeslerim de ergen olmuslardi.
Sanirim yetistirilis tarzi.
Annesi her zaman hazirliyorsa o dusunemez daha yengem calisiyor, yoruluyor diye.
Annesinin uyarmasi lazim oglum misafir sayilirsin, insanlara rahatsizlik verme diye.
Ama butur seyler artik erdemden sayilmiyor malesef.
Yuh artıkIlk geldigi.gunden bak.yenge sabah ise.giderken sen koy kahvaltilikalri ben kahvalti yapmadan cikmam dedi. Sabah 7 başlıyor dersim kendime.bile kahvaltı hazirlamayan ben ona hazırlayıp koydum ali bulasiklari makineye.dizi ver dedim off neyse.disarda yerim dedi. Anlayis abidesi aekadaslar var.masallah cok.sevindim ama ben hassas bir.donemdeyim malesef onlar kadar.melek olamadim
uzme kendini bosver.Herkese teşekkür ediyorum
Demin konuştum gorumcemle vensoyledigi soze bakar misiniz "kari olup cocugu karninda tutamadin bahanesi.benim bi parca oglum oldu. Allah.vermez kizim senin.gibi.fesatlara" ne diyeyim şimdi ??? Allaha havale edip geçiyorum
Demin konuştum gorumcemle vensoyledigi soze bakar misiniz "kari olup cocugu karninda tutamadin bahanesi.benim bi parca oglum oldu. Allah.vermez kizim senin.gibi.fesatlara" ne diyeyim şimdi ??? Allaha havale edip geçiyorum
ya yazmayayım dedım ama duramadım.bu son donemlerde dıkkatımı cektı kımyasal gebelık yada ıkl bes altı haftalık dusukler bız hanımlar tarafından o kadar cok buyutuluyorkı.bende anneyım evlat sevgısını bılırım ve ıkı ay oncede kımyasal gebelık yasadım ama kımsenın bakmasını gerektırecek kadar bır durum yok.sancı ıllakı oluyor ılk bır kac gun ama bır dogum sancısıyla kıyaslanamaz bıle.herkesın agrı esıgı farklıdır tabı ama kımyasal gebelık gıbı kendılıgınden sonlanan gebelıklerde cok vahım bır durum gıbı davranıp eslerı ve aılelerı bu kadar bunaltmaya gerek yok.ınsanlar canlı tekma atan bebeklerını kaybedıyor ama bu kadar tepkı fazla gıbı geldı bana.
sızde bu durumu oldukca yogunlastırmıssınız ve herkesın sıze dusuk yapmıs gıbı davranmasını beklıyorsunuz.yanı 15 yasında erkek cocuk normal duzenden anlamak ıstememsı.ve ayrıca dayısı sonucta yabancı degılkı rahat davranmasın.ya bıraz bagrı genıs olun arkadaslar eslerınızı boyle gecıcı seylerle yormayın,ılerde gereken zamanlarda adamlarda yer kalmıyor.esınızde sızde ayıp etmıssınız.bır hafta daha sabır gosterılebılırdı.
aynen ya, o kdar iyidir yengelerim, yine de hala diken ustunde gibi davranirim is guc konusunda, aman ayip olur aman yuk olmayayim diye..Alınmak yerine 14,15 yaşındaki çocuklarına başkasının evinde en azından
yük olmamanın ne kadar erdemli bir davranış olduğunu anlatabilseler keşke.
Yani kalsınlar, kardeş böyle günler için vardır ama.
Küçük çocuk da değil, ortada rahatsız bir gelin var.
İnsan yediği tabağı kaldırır. Çıkardığı giysiyi katlar ne bileyim.
Ben ne utanırdım yahu. Oturduğum koltukta popomun izi çıkardı çok afedersiniz..
Çekingenliğimden düzgün hareket edemezdim başkasının evinde..
Şimdiki çocuklar istiyor da istiyor, işine gelmeyince off boşver aman dokunmayın, yorulmasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?