Soyledim hatta dayisi da soyledi ama off ya tamam agir geliyorum size deyio odanin kapisini carpiyor
Sagolun kizlar evde makina var.ama esimde bende çalışıyoruz isten gelince bi bakiyorum ki heryer her yerde.dediginiz gibi sanirim alingan bir donemdeyim. Bi arkafas kimyasal gebelik hop bitip gidiyor demis de benim biraz sancılı oluyor.hadi 1 hafta sabredebilirdim ama gorumcemin ben sana 4 sene baktim demesi zorumuza gitti. 4 sene ayda 1 defa.gidermis esim ablasina bunu.bile demesi uzdu.bizi.
Esim ayda 1 kere gidermis o da diyor genelde ablamin gunune denk gelirdi ben.mutfakta cikan bulasigi yikardim. Elbette ki her isi yapsın demiyorum ama bari su donemde biraz anlayisli olsun. Daha demin uzanmistim odamda pat diye girdi aaa dayim sarj aletini buraya mi koymus diyor. Neyse sanirim sabretmek lazim. Gorumcemi de arar durumu derim.
Soyledim hatta dayisi da soyledi ama off ya tamam agir geliyorum size deyio odanin kapisini carpiyor
Gecirdigin operasyon agrili sizili bir sey degil gayet rahatsindir, evdesin, yetmiyo annen evde, 15 yasindaki cocukcagizi bi 10 gun idare edememissin. Esin de garip adam hemen doldurusa gelmis. Ben ablasi olsam daha agir tepki verirdim4 aylık evliyiz ve 4 gün önce kimyasal gebelik geçirdim. Evde istirahat verdi doktorum. Buraya kadar herşey normal.
Fakat evimde istirahat edemiyorum. Çünkü... Görümcem buradan taşındı ve iki çocuğu lisede okulları burada diye 23 ocağa kadar burdalar. Erkek olan 14 yaşında ve bizde kalıyor kız olan 15 yaşında amcasında kalıyor. Şimdiye kadar sorun yoktu aslında vardı da çok önemsemiyordum. Erkek biraz dağınık. Toplamaz döker yemek yer bulaşığı tezgaha bırakır. Sağlığım yerindneyken peşinden koşuyordum ama artık ağrılarım var yatıp uzanmak istiyorum. Kocaman çocuk olmuyor işte. Birde kaybımın verdiği bir hassasiyet var. Ama bizim çockta en ufak bir anlayış yok. Evimiz doğalgaz sobalı her taraf eşit olmasa da ısınıyor çok şükür. Eşime durumdan bahsettim Ali biraz yardımcı olsa artık toparlayamıyorum dedim. Annem burda sağolsun hiç bir şeyi bana yaptırmıyor ama anneme de yazık kadın onun döküntüsünü toplamak zorunda mı. Eşime bahsettim hani sınavları da bitti artık gitse olmaz mı dedim ,eşim sağolsun anlayış gösterdi. Ablasına çıtlatmış artık sınavı bitti isterseniz eniştem alsın diye. Ablası da daha kızda gelicek amcasının kızı gelmiş evleri dar bu haftada kalsınlar karden alsın gelsinler demiş. Eşim "abla durumu biliyorsun bal hatun rahatsız çocuklar size gelsinler derste işlenmiyor" diye tekrar etmiş. Bu kez ablası " tamam oğlum tamam sen iyi dolmuşsun eniştene derim alsın çocukları ağır geldi çocuklar ben sana 4 sene bktm yazıklar olsun karı köylü oldun"demiş. Eşimde çok üzüldü bende... Sizce hata mı ettim söylemekle eşime ??? ama inanın 3 haftadır içtiği su bardağını bile kaldırmayan bir çocuk bu. ve sürekli evde . bir dakika olsun çıkmıyor okuldan gelir gelmez gelip oturma odasına kuruluyor elinde ya kumanda ya bilgisayar. yenge çay yap yenge acıktım.
Ben esimi doldurmadim arkadasim. Sadece acaba.dersler bitmisken 1 hafta.erken mi donse.dedim. evet.annem.var.ama annem 55 yasinda. Ve bana bakmasi yetmezmis.gibi gorumvemin oglunun donlarini.toplamak zorunda değil diye düşünüyorumGecirdigin operasyon agrili sizili bir sey degil gayet rahatsindir, evdesin, yetmiyo annen evde, 15 yasindakizi bi 10 gun idare edememissin. Esin de garip adam hemen doldurusa gelmis. Ben ablasi olsam daha agir tepki verirdim
Daha ne diyecektin koca boyle doldurulur zaten.. Karsit goruse kendini savunacaksan niye konu actin madem dogrusunu yapmissin o zaman devamBen esimi doldurmadim arkadasim. Sadece acaba.dersler bitmisken 1 hafta.erken mi donse.dedim. evet.annem.var.ama annem 55 yasinda. Ve bana bakmasi yetmezmis.gibi gorumvemin oglunun donlarini.toplamak zorunda değil diye düşünüyorum
İçiniz rahat olsun hata sizde değil, ben bile okurken sinir oldum. Çocuğun annesi ne düşüncesizmiş. Ergen çocuk işini hayli hayli yapar. İşi bitti al çocuğu,kaldı ki sen özel bir durumdasın. İşi bitmeden bile bi yol düşünmesi gerek.4 aylık evliyiz ve 4 gün önce kimyasal gebelik geçirdim. Evde istirahat verdi doktorum. Buraya kadar herşey normal.
Fakat evimde istirahat edemiyorum. Çünkü... Görümcem buradan taşındı ve iki çocuğu lisede okulları burada diye 23 ocağa kadar burdalar. Erkek olan 14 yaşında ve bizde kalıyor kız olan 15 yaşında amcasında kalıyor. Şimdiye kadar sorun yoktu aslında vardı da çok önemsemiyordum. Erkek biraz dağınık. Toplamaz döker yemek yer bulaşığı tezgaha bırakır. Sağlığım yerindneyken peşinden koşuyordum ama artık ağrılarım var yatıp uzanmak istiyorum. Kocaman çocuk olmuyor işte. Birde kaybımın verdiği bir hassasiyet var. Ama bizim çockta en ufak bir anlayış yok. Evimiz doğalgaz sobalı her taraf eşit olmasa da ısınıyor çok şükür. Eşime durumdan bahsettim Ali biraz yardımcı olsa artık toparlayamıyorum dedim. Annem burda sağolsun hiç bir şeyi bana yaptırmıyor ama anneme de yazık kadın onun döküntüsünü toplamak zorunda mı. Eşime bahsettim hani sınavları da bitti artık gitse olmaz mı dedim ,eşim sağolsun anlayış gösterdi. Ablasına çıtlatmış artık sınavı bitti isterseniz eniştem alsın diye. Ablası da daha kızda gelicek amcasının kızı gelmiş evleri dar bu haftada kalsınlar karden alsın gelsinler demiş. Eşim "abla durumu biliyorsun bal hatun rahatsız çocuklar size gelsinler derste işlenmiyor" diye tekrar etmiş. Bu kez ablası " tamam oğlum tamam sen iyi dolmuşsun eniştene derim alsın çocukları ağır geldi çocuklar ben sana 4 sene bktm yazıklar olsun karı köylü oldun"demiş. Eşimde çok üzüldü bende... Sizce hata mı ettim söylemekle eşime ??? ama inanın 3 haftadır içtiği su bardağını bile kaldırmayan bir çocuk bu. ve sürekli evde . bir dakika olsun çıkmıyor okuldan gelir gelmez gelip oturma odasına kuruluyor elinde ya kumanda ya bilgisayar. yenge çay yap yenge acıktım.
Daha ne diyecektin koca boyle doldurulur zaten.. Karsit goruse kendini savunacaksan niye konu actin madem dogrusunu yapmissin o zaman devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?