Biraz anlayış beklemekle hata mı ediyorum...

Dusuk de yasadim dogum da. Sancinin siddeti degil insani olayin uzuntusu yikiyor. Ayrica dusuklerdn biri dogumdan beterdi. Herkes sizin gibi yasayacak.diye birsey yok bu durumlari. Yenge cay yap diyecek sekilde yetistirmemiz hata cocuklari.
Sonra dusuk de yapsan dogum da yapsan robot gibi acini yasamadan ayaklanmak marifet oluyor.
Konu sahibi soylemeseniz iyiymis. 3 hafta bakmissiniz onun da kiymeti bilinmeyecek simdi. Ama ben de sabredemezdim soylerdim

Evet keske sussaymisim bunca yaptigim goze gorunmedi napalım bu da görünmesin. Adimiz gelin nasil olsa.

Teşekkür ederim. Dun aradigimda "kari olup karininda cocuk tutamadin sebep olarak oglumu mu gördün " dedi.
Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. İleride eşinizle bu konuda tartışma yaşamazsınız en azından. Bazen insanlar merhametsiz oluyor, karşısındakini ne kadar yaralayacağını düşünmüyorlar. Allah a havale edin, şüphesiz bebeğiniz için en çok üzülen sizsiniz. İnşallah en yakın zamanda dünya tatlısı bir bebeğiniz olur

Allah razi olsun cok sağolun

Cocuga is verseydiniz keske. Baglasaniz durmazdi...

Bi sene degil ya da bikac ay bi hafta daha keske idare etseydiniz.. Ergenler hep boyle kizlar bile.. Yakin akraba ustelik yakisiksiz olmus.. Siz duygusal yonden biraz sikintili oldugunuz icin size batmis biraz.. Keske idare edebilseydiniz.. Bence arayip gonul alin..

kendi yigeniniz olsa gozunune batmazdi..
siz anlamiyor degilim, anliyorum.
Ama rahatsiz olsaydiniz bile dile getirmezdiniz kendi yigeninizin kusurlarini.
bu cocukta kocanizin yigeni.

Psikolojik olarak zor bir dönemden gectiğinizi tahmin edebiliyorum ama kimyasal gebelik istirahat gerektirecek bir durum değil bana göre : ) Benim mi canım tatlı değil bilmem doğumdan 12 saat sonra hic yatmamacasına ayaktaydım, üstelik hem zor bir doğum oldu hem de bana hizmet edecek bir düzine insan vardı.

Bi ergen cocuğu iki hafta idare edebilseydiniz keşke cok dallanmış mevzu. Görümce bunu asla unutmaz

kendi yigeniniz olsa gozunune batmazdi..
siz anlamiyor degilim, anliyorum.
Ama rahatsiz olsaydiniz bile dile getirmezdiniz kendi yigeninizin kusurlarini.
bu cocukta kocanizin yigeni.

ben de onu diyecektim bir de.
Yegeni niye dayisindan istememis kahvalti,
ya da konusahibinin esi niye toplamiyor kendi yegenin arkasini diye.
Kadinlar hsirf kadin olduklari icin her iki tarafdan akrabalari idare etmek mi zorundalar ?
Acikcasi ben konusahibin yerinde olsam, kendi yegenim oyle yapsa o zaman da agir gelirdi.
Hele gorumcenin laflari tuz biber olmus.

Dogru kolay degil.
Ben olsam bende soylerdim kendi yigenime, boyle yapma diye.
Kizardim lazim olsaydi kendi yigenim sonucta.
Ama kendisinin hic hosuna gitmezdi egerki kocasi" yigenin cok daginik gitsin bu evden istemiyorum'' demesi.
Herseye ragmen bunu duymak istemezdi.
1 haftacik kaldi gozune batiyor yigenim derdi.

bence yapa bilicegi en iyi sey alttan alttan yardimda destek olmasini saglamak o yigenin.
Yengecim sende su bardagi getirirmisin diye.
Ondan bi yana, belkide esinizde hic yardim etmiyorsa size belki o yuzden oglan gerek gormuyodur yardimi.

Canım bakıp bakmaman senin görümcenle olan diyaloguna bağlı ben bir insanı çok seviyorsam seve seve bakarım ama bazı sebeplerden soğuduysam hatır gönül anlamam bakasım gelmez hele size söylediği karnında çocuk tutamadın ne iğrenç bir kelime iyiki bakmamışsın haketmemiş zaten ilk yazını okuduğum zaman seni haksız görmüştüm ama devamını okuyunca size hak verdim

Kimse kusura bakmasın da kendi yeğenimi de evimde o kadar uzun süre istemem. Koskoca çocuk annesi babası millete güvenip taşınmışlar, insan kendi evinde bile davranışlarına dikkat etmeli. Çok sağlıklı bile olsam kimsenin pisliğini toplamak zorunda değilim. Böyle sorunlar olmasa bile çocukların kendileri söylemesi lazım dayı bak bizim dersler bitti, okula gitmeme gerek yok beni eve gönderiver. Zaten kocaman çocuk atlayıp kendi bile gidebilir. Annesi de çocuğum bir an önce gelsin diyeceğine yok biraz daha kalsınlar diyor oooh ne ala memleket. Ben grip bile olsam sessiz sakin sorunsuz dinlenmek isterim. Kadın bebekle ilgili sıkıntılar yaşamış, olmamış diyen yok. Siz robotsanız yapacak bir şey yok, ama insanların psikolojileri etkilenebiliyor hatunlar. Özellikle de konu bebekleriyse. Konu sahibesi görümce de unutmazsa unutmasın. Sen de unutma. Sen bu durumdayken eşine saydırdıklarını, anlayış göstereceğine üste çıktığını unutma. Boş ver gitsin, sıkma canını.

4aylik yeni gelinin evine cocuk göndermekte ayri bi akilmis yani, üstelik hersey bitip hala almamalarida ayrica piskinlik... Ama suan siz suclu duruma düsmüssünüz, keske cocuga buyursaydiniz, yani bardagini götür, esyani kaldir, ortaligi dagitma falan diye, hem rahat edemediginden kendi erkenden giderdi zaten.... Artik esiniz bidaha konusur ablasiyla siz fazla karismayin, onlar kardesler arasi halleder bi sekilde...

Herkesin olaylara vereceği tepkiler farklı. Kimisi daha kolay anlatıyor, kimin daha zor. Ben anlamıyorum. Kk da doğum yapmış kalkmış, düşük yapmış kalkmış, bir hizmetinide yapmış, o da yetmedi aylarca misafir ağırlamış,
ne çok, ne süper robotlar varmış.
B balhatun Görümcenin ettiği laflardan sonra, ne tekrar ara ne olayı uzat. Zaten bu kadın anlamıycak, sinirlerini ekstra yıprattığınla kalırsın.
Son olarak,
Başın sağolsun. Umarım kanaman biran önce geçer. RAB daha beterinden korusun.

tam aksine keşke biraz dayısını örnek alsaydı. Cuma gitti bugün geri gelecekmiş. Ve annesi demiş git kal istedğin kadar dayının evi diye. bana mesaj atmış yenge gelicem annem yolluyor diye... ne diyeyim ki ????

çok teşekkür ederim. Evet bi biz robot olmayı başaramıyoruz demek ki napalım sağlık olsun

tum yorumlari okudum sok oldum,en basinda da hak verdim suan oldugu gibi.ne yuzsuz kadin ya,cocuguna egitim gorgu vermemis yeni evlilerin evine yollamis,sacma sapan konusmus hakaret etmis,kardesine yaptigini sizin basiniza kakmis,sacmalilar silsilesi resmen.artik insanlar sunu ogrensin kimse kimsenin hizmetcisi degil,kocasinin yigeni diye sorumsuz cocuga keyfi olarak bakmak zorunda falan da degil,ben hayatimda amcamin evine 1kere gittim,2gunlugune onda da buzdolabini bile acmadim izinsiz. cocuksuz kafa dinlemek iyi gelmistir kadina.ayrica da yine yollamasi falan gayet niyetinin bozuk oldugunu sizi sallamadigini gosteriyor kabul etmeyin.cocuk da ayri bir uyuzmus yok kahvalti yapmadan cikmam falan hizmetcisine mi buyuruyormus terbiyesiz ergen. Bir erkeği eğitirseniz bir adamı eğitirsiniz.Bir kadını eğitirseniz, bir kuşağı eğitirsiniz buyurmuslar:)

Ne?
Nasil yuzsuz kadin cikti bu be

İyi yapmisin yeni evlisin bide millet cocugunu gonderiyo ne anlayisdizlar alissalar hep gönderirler ah bu kv ve gorumceler

çok teşekkür ederim. Evet bi biz robot olmayı başaramıyoruz demek ki napalım sağlık olsun
Rica ederim. Bak sana tavsiyem, takılma bunlara. Evet kardeştir, onun yavrusu da yiğendir gelir kalır. Baş üstünde. Fakat herkesin bir eşref saati var.
Sen elinden geleni yapmışsın. Allah razı olsun, biz düşünemedik üzgün yada yorgun olduğunu, hemen babasını gönderiyorum diyeceğine.şuan en Hassas olduğun yerden vuran kadına, değmez zaten.
Eşini de taktir ettim bu arada.
Ne diyim şimdi sen ayaklarını sıcak, gönlünü ferah tutmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…