- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
hayri 4 yil bakmamis.Ablası 4 yıl baktıysa bence haklı.Ben de lise dönemimde 4 yıl teyzemde kaldım,iş yapmayı bilirdim ama yapmazdım nedense.Teyzem beni böyle bir nedenle gönderse ve farketsem cok kırılırım.
Konu sahibi, bence siz haklısınız. Bir kere bu insanlar 4 aylık evli, yeni evli yani. Görümcenin bunu düşünüp yollamaması lazımdı. Hadi yollamışlar, 3 hafta ağırlamışsınız zaten. Ergen çocuk, düzenden anlamaz diyorsunuz da bu da o çocuğu yetiştirmeyle alakalı bir durum bence. Çocuk da olsa yediği tabağı kaldıracak, dağınıklığını toplayacak. Aile çocuğuna adam gibi davranmayı öğretecek. Yenge çay yap dememeyi, hazıra konmamayı o çocuğa ailesi öğretecekti. Kaldı ki ortada bir sağlık sorunu var. Sıkıntı dile getirildiğinde görümcenin öyle saçma sapan konuşması çok ayıp olmuş, hadi konu sahibi biraz daha idare etmeye çalışabilirmiş en azından derdim belki görümce öyle dememiş olsaydı. Sen hem düşüncesizlik edip yeni evli insana çocuk yolluyorsun hem de demediğini bırakmıyorsun. Teşekkür edeceğine daha da abartıp iyice saçmalamış. Nankör yahu bu insanlar. Kimse kimseyi evinde istemek zorunda değil, katlanmak zorunda değil bence...
ya yazmayayım dedım ama duramadım.bu son donemlerde dıkkatımı cektı kımyasal gebelık yada ıkl bes altı haftalık dusukler bız hanımlar tarafından o kadar cok buyutuluyorkı.bende anneyım evlat sevgısını bılırım ve ıkı ay oncede kımyasal gebelık yasadım ama kımsenın bakmasını gerektırecek kadar bır durum yok.sancı ıllakı oluyor ılk bır kac gun ama bır dogum sancısıyla kıyaslanamaz bıle.herkesın agrı esıgı farklıdır tabı ama kımyasal gebelık gıbı kendılıgınden sonlanan gebelıklerde cok vahım bır durum gıbı davranıp eslerı ve aılelerı bu kadar bunaltmaya gerek yok.ınsanlar canlı tekma atan bebeklerını kaybedıyor ama bu kadar tepkı fazla gıbı geldı bana.
sızde bu durumu oldukca yogunlastırmıssınız ve herkesın sıze dusuk yapmıs gıbı davranmasını beklıyorsunuz.yanı 15 yasında erkek cocuk normal duzenden anlamak ıstememsı.ve ayrıca dayısı sonucta yabancı degılkı rahat davranmasın.ya bıraz bagrı genıs olun arkadaslar eslerınızı boyle gecıcı seylerle yormayın,ılerde gereken zamanlarda adamlarda yer kalmıyor.esınızde sızde ayıp etmıssınız.bır hafta daha sabır gosterılebılırdı.
ben sadece bu kismina yoprum yapmak istiyorum.ya yazmayayım dedım ama duramadım.bu son donemlerde dıkkatımı cektı kımyasal gebelık yada ıkl bes altı haftalık dusukler bız hanımlar tarafından o kadar cok buyutuluyorkı.bende anneyım evlat sevgısını bılırım ve ıkı ay oncede kımyasal gebelık yasadım ama kımsenın bakmasını gerektırecek kadar bır durum yok.sancı ıllakı oluyor ılk bır kac gun ama bır dogum sancısıyla kıyaslanamaz bıle.herkesın agrı esıgı farklıdır tabı ama kımyasal gebelık gıbı kendılıgınden sonlanan gebelıklerde cok vahım bır durum gıbı davranıp eslerı ve aılelerı bu kadar bunaltmaya gerek yok.ınsanlar canlı tekma atan bebeklerını kaybedıyor ama bu kadar tepkı fazla gıbı geldı bana.
Ilk geldigi.gunden bak.yenge sabah ise.giderken sen koy kahvaltilikalri ben kahvalti yapmadan cikmam dedi. Sabah 7 başlıyor dersim kendime.bile kahvaltı hazirlamayan ben ona hazırlayıp koydum ali bulasiklari makineye.dizi ver dedim off neyse.disarda yerim dedi. Anlayis abidesi aekadaslar var.masallah cok.sevindim ama ben hassas bir.donemdeyim malesef onlar kadar.melek olamadim
Bu lafa oha derim ben.Ne demek karnında tutamadın demek ya.Ki dedigim gibi 3 haftadir kaliyor ses etmiyorum. Ama suan hem fiziksel hem psikolojik olarak hassas bir donemdeyim. Bunu da bile bile resmen canimi acitmak icin "karninda tutamadin cocugu" dedi
Ben yapmış olduğunuz davranışa çok üzüldüm. Şu soğuk havada dışarımı çıksın. Hep evde diyorsunuz.
Acınızı rahatsızlığınızı anlıyorum ama oda bir ana kuzusu.
Sizde haklısınız belki anneliğimin vermiş olduğu bir duygu benimkisi...
Benim evladım da aynı yaşta ne biliyim üzüldüm.
Ben yapmış olduğunuz davranışa çok üzüldüm. Şu soğuk havada dışarımı çıksın. Hep evde diyorsunuz.
Acınızı rahatsızlığınızı anlıyorum ama oda bir ana kuzusu.
Sizde haklısınız belki anneliğimin vermiş olduğu bir duygu benimkisi...
Benim evladım da aynı yaşta ne biliyim üzüldüm.
Nacizane fikrim hata etmişsiniz. Görümcenizi arayıp gönlünü almanızı tafsiye ederim. Çok geçmiş olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?