Biraz da içimizi dökelim

Yaa demekki herşeyin bir zamanı var llall cim,pes etmemek lazım,oy birde onlar kucağımızda fotoları şuralara koysak ne güzel olur yaaaa,sabır kalmadı vallakaydirigubbakcemile3

heyecan bi tarafdan sabırsızlık bi tarafdan geceler uykusuz bir şekilde geçmek bilmiyor....:1no2:

ayyyy antika ne güzel bir topik olmuş
ağla ağlayabildiğin kadar:gitme:gitme:
ah o korkular yokmu ahh ahhhh öyleki kucağımdan düşürebilceğimin korkusunu bile yaşıyorum hele yavrum annesiz kalırsa hastaneden boş dönersem hepinizin içini kemiren şeyler benimde içimi kemiriyor. Mucizelerimiz bize sağlıkla gelsin inşallah o hastaneden gülücüklerle çıkalım hepimiz

oyyy mucize bebeğimiz yani,canım benim ya... inan okurken seninle birlikte yaşadım sanki senağlama çok duygulandım...
ama küçük paşamız orda :)) Allah kucağına sağsalim almak nasip etsin arkadaşım

kızlar nolur yaaa ben sizi ağlatmak için açmadım bu topiği aklınıza ne geliyosa,belki anlamlı belki anlamsız rahatlayın yazın diye açtım. ama mendiller ellerin herkezin bakıyorumda.desenize sanki sen farklısın. ay simaycım senin yazılarına okurken kendimi gördüm bi an.aynıyız bizde eşimle kafamıza eser gece yarısı vurur kapıyı gideriz. kah ordayız kah burda.bazen sabahlar sabahın bi vakti kendimizi başka bir şehre atardık.mesleğim gereği bazen aniden şehir dışına yurt dışına çıkar bazen 3 gün bazen anca 15 günde dönerdim.haaa şu varki tam kendi işimi yapmayacağım artık buna karar verdim başka ir koluyla hayatımı devam ettiricem çünkü yokkk öle günlerce uzak kalamam oğlumdan. ama gerisi onu layığıyla yetiştirebilecekmiyim.çocuk üstüne baskı kurmaktan fikirlerin empoze edilmesinden nefret eder sürekli sölenirdim yiğenlerim için falan yapmayın çocuk kendi seçimini apsın diye. ama şimdi daha doğmadan kendimizinki için hayat ve okul seçmeye başladık.işin kötüsü bunu hem eşim hem ben yapıyorum.yani kim kimi frenlicek bilmiyorum.yada frenleyebilecekmi. Amannnnn karışık işte.

oyyy mucize bebeğimiz yani,canım benim ya... inan okurken seninle birlikte yaşadım sanki senağlama çok duygulandım...
ama küçük paşamız orda :)) Allah kucağına sağsalim almak nasip etsin arkadaşım

Canım çok teşekkürler,belki zordu yaşadıklarım ama şimdi iyi en azından,tabiki paşam benimle, ayın 25.de doğuracağım sezaryanla,Allahım o güzel günü nasip eder işallah,herkese tüm ekim annelerine işallah...:CüvCüv:

hayırlısı olsun canım ne güzel tarihiniz de belli olmuş opuyorumnanaktan

Allah seni meleğine meleğini de sana kavuştursun ( içinde de tüm hamişleri )
:Saruboceq:

Boşver arkadaşım,o güzel günler gelsin biii,kendinizi rahat bırakın,biliyorum hayat eskii gibi olmayacak ama eskisine yakın yaşamak bizim elimizde,bizde kah orda ,kah burda,dağlarda kampa giderdik,küçücük çadırda eksi bilmem kaç derece soğuklarda,kafamıza eserdi günübirlik şehirdışına gidip gelirdik,evimiz dolup taşardı,şimdi herşey değişecek ,ama olsun teyzesi,onu hep çok şımartmayacağım diyorum ama yapabilecek miyim acaba?okulunu bende düşünüyorum demekki tek ben değilmişim,ama bak bize bizde ne zor şartlarda okuyup adam olduk,herşey zamanla aşılır be arkadaşım,şimdi bebişin keyif zamanı,bırak kendini,mis kokusunu içine çek,uyurken seyret o güzelliği,aşkımızın meyvesi de yee onu..kaydirigubbakcemile3zemuszemus

çocuk sahibi olmak başka birşey gerçekten, o bir kez hayatına girdikten sonra eski hayatını özlemek aklının ucundan bile geçmiyor. zaten tüm planlarını onu da dahil ederek (hatta planın merkezinde o olacak şekilde) yapıyorsun. ama şunu söyleyebilirim ki çocuk hayatı kısıtlamıyor aslında sadece yapmak istemediğimiz şeyler için güzel bir bahane oluyor, "ay çocuğun uykusu geldi biz kalkalım artık" yada "şimdi çocukla bizim gelmemiz zor olur" gibi....:)

erkek anneleri topiği gibi olmuş burası kızlar :) ileri de gelin bulmakta zorlanıcaz gibi geliyor :) nasıl bir telaşsa bu herkesin hisleri nedense aynı...farlı yerlerde farklı yaşamlar sürerken hepimzin hisleri aynı NE KADAR ıLGıNÇ :)))) eller göbişte doğum nasıl olucak bir problem çıkıcak mı çanta hazır mı odada eksikleri var mı ?bi de çok bilmişler var oları dinle şiştim şiştim şiştim Allahım bir çanta bir aya hazır olmaz mı ? o doğum çantası kaç kere açılır kapanır eksik mı diye :) topikteki herkes rahat yaşamlarından sonra hamile kalmış...KIZLAR NE KADAR ŞANSLIYIZ Kı herşeyi yaşamış anneleri olucak ya hiç bişey yaşamadan doğursaydık içimizde kalacaktı...TEK HEDEFıMıZ SAĞLIKLI BEBıŞLER ŞıMDııııııı...çok uzattım gene

kızlarr nasıl bı topik olmuş böyle......

benım içimdekılerde hem sizinkılerle aynı hemde bırazcık farklı.....ben küçük bi anne olacagım paşamla birlikte buyuyecegım henuz 20 yasındayım 2 kardesız ama evın tek cocugu gıbı buyudum annemın 2.cocugu olmadı ve kardasımle aramda cook yas farkı var...her istedıgım oldu hıç bı eksıgım olmadı hayatta ama şımarık degıldım hıcde olmadım hatta yasıtlarıma gore cok olgundum(keske olmasaydım) ben lise de şık oldum gercekten asktı...lisede herkes onla cıkar bıraır 2 gun snra baskasıyla olurdu benım oyle olmadı cokk basarılı bı okul gecnışım vardı hemde cokk ilk 3 lere gırerdım hep ama aşık olmuştum işte...annemlere sööyledıgımde bana inanmadılar o yasta sevebılecegımı ciddi olabilecegımı o basarılı o olgun kızdan bunu beklemıyolardı bızım şimdi meleklerimizden bekledıgımız gıbı cok yuksek hayallerı vardı...ama benım asık olmam bırını sevmem bunu engellemıecek tı kı ama anlamadılar cok buyuk tepkılır tepkıler yasaklar benım hem asık olup hemde ideallerıme kavuşmamı bılmeden kendı ellerıyle engelledıler..(sonradan cok pişman oldular ama iş işten gectı) gecen yaz ailemden habersızce esımle 21 temmuz da kımsenın haberı olmadan nikahlandık buna mecbur bıraktılar (benı yurt dışına göndermeyı planlıyolrdı cunku ) daha sonra karsılarına cıktım ve soyledım hemn razı oldular işin en ilginç yanı...14_15 ağustosta cokk guzel ruya gıbı bı dugunum oldu gercekten hersey dort dortluktu..ama işte onların inatlasmaları yuzunden coook yuksek puanla acıköğrettttım fakultesı secmek zorunda kaldım snra cok mutlu bı evlılık derken adetım bı kac gun gecıktı esımde eczacı oldugu için ben sıksık can sıkıntısına bıle test yapıodum.üşüttügüm için gecıktıgını dusunurken esımın getırdıgı testle şoka ugradım çunku korunuyoduk ve hıc beklemıyodukkk o gun tam 5 tane test yaptık hepsı pozıtıftı allahım ben ne yapacaktım nasıl anne olacaktım o gune kadar hıç aklımızın ucundan bıle bebek gecmemişti ki ...kımseye soyleyemedım ilk anneme soyledı tlf da esım ve kıyamet koptu...tlf larımı susturmadılar hıc aldırmam konusunda cokkkk ısrar ettıler kustuler psıkolojımı de bozdular ...ama aldıramazdım nasıl aldırayım eşimle mutluyum bız istemesekde allahım onu bize nasıp etmiş benım melegım anne baba olarak bizi secmiş ben nasıl ondan vazgecerdım kı...ilk zamanlar ailemin oturdugu şehre bıle yalnız gıdemedım snradan kabullenmişlerdi ama annemın ilk söyledıgı söz ne esımın ne de benım içimden cıkmıyordu kı 'sen gel ben aldırmasını bılırım'nasıl gıderdım bu sözu duyunca ...snradan herseyı kabullendıler ve suanda torun dıye cıldırıyolar ....ama lk zamanlar cektıgımı bı ben bı esım bide allah bılır cook zor gunlerdı cokk..onlara da hak verıyoruz esım dıyokı tek oldugun için cok üstüne düşüyolar ve resmen sevgılerıyle ölduruyolar bunları sadece beni cok sevdıklerı için yaptılar ve benim hamile kaldıgımdan berı düşündügüm tek şey acaba bende bebegımı cok sevdıgım için bencıllık yapıp hayatının bazı donemlerını mahvedecekmıyım işre en buyuk korkum bu bebegıme nasıl davranmam gerekıyor...bide kız cocugu asıgı olmama ragmen miniğimın cinsıyetını öğrenınceye kadar ya kız sa ve benım yaptıklarımı oda yapar mı yada hanı derler ya kızlar annesının kaderını yasrlarmış kızım da bunları yasayacakmı dıye yedım bıtırdım kendımı paşam olacagını öğrenınceye kadar ....

kızlar anne olmak cok degışık ve en zor meslek sanırsammmm çok karışıgım cokkkkkkk

kızlar kusura bakmayın cok uzatmışım ama buna ihtıyacım varmış içimi doktum uzun zamandır kımseyyle paylaşmıyodum sıktıysam şimdiden cok özür dılıyorum ıyıkı varsınızzz

kızlar kusura bakmayın cok uzatmışım ama buna ihtıyacım varmış içimi doktum uzun zamandır kımseyyle paylaşmıyodum sıktıysam şimdiden cok özür dılıyorum ıyıkı varsınızzz

nisannur, hikayen çok etkileyici gerçekten, kararının arkasında cesaretle durduğun ve pişman olmadığın için kutluyorum seni. Umarım bundan sonraki hayatın da eşin ve çocuğunla (yada çocuklarınla?:)) kararının doğruluğunu kanıtlarcasına güzelliklerle ve mutlukla geçer cnm.

nisannur ne kadra doğru karar vermişsin bebeği aldırmamkla.. yaşını küçüklüğün de hiç takma görüyorum ki zaten çok olgunsun. bende 20 yaşımda evlendim 21 yaşımda kızımı kucağıma aldım. genç anne olmanın çok güzel tarafları var emin ol. büyütürkende hiç endişelenme sen bu olgunlukla herşeyin üstesinden en iyi şekilde geleceğine eminim...
allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarınızla birlikte:)

tesekur ederım kızlar şu anda bende cok mutluyum kararlarımın arkasında durdugum için allah hepimize eşlerimizle ve cocuklarımızla saglıklı huzurlu mutlu bı hayat nasıp etsın inşallah (amin)

hiç düşünme ve üzülme nisanur hem ne kadar güzel ki çocuğunla beraber yaşayacaksın pek çok şeyi.bizde şimdiden acaba mürvetini görebilir yada en azından ayakları üzerinde durabilene kadar yanında olabilcekmiyiz korkusu yaşıyoruz eşimle belki çok büyük deil yaşımız çocuk sahibi olmak için ama yinede korkutuyor geç kalmış gibi hissediyoruz kendimizi.fakat takdiri ilahi doğru zaman şimdiymiş demekki.ve hiç düşünme okulu yada ilerisini eğer kaderinde varsa okulda biter oda büyür anlamazsın bile.Rabbim hepimize güzel yaşılar yazmış olsun evlatlarımız ve eşlerimizle inş.

yaşın kaç olursa olsun ailenin her zaman miniğisin ben 25 yaşında evlendim 9 yılda çıkmıştım babam kıyametleri kopardı daha ufaksın diye....4 yıl çocuğu hiç düşünmedim o bizi düşündü geldi sağolsun annem babama 3 ay söyliyemedi...şimdi de arkamdan çocuğun çocuğu olucak işte diyormuş soranlara :))) onların gözünde 20 olsakta 30 olsakta 40 olsakta hep çocuğuz işte:)) bizde öyle olucazzzz

canım neyseki şuan yanındalar ve torunlarını sevecekler benimkiler herşey usulüyle olduktan tam 1 sene sonra hemile kaldımm ve şuan görüşmyoruz annem babam beni bi kere bile hamiş olarak görmedilerr senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…