Biraz da içimizi dökelim

gizemcim senin adına çok üzüldüm gerçekten ( ama eminim içleri içlerini yiyordur...neyse Allah dora bebeğini sağlıkla kucağına alıp bütün kötü günlerini geçmişte bırakmayı nasip etsin inş...çok güzel bir hamilesin annende babanda sonradan çok üzülecek bu tatlı halini görmedikleri için EMıN OL !!!!!

ahh canım benim sağol güzel temennilerin için her anne güzeldir canım eminim sende öle güzelsindirr gönlün güzel ki karşındakini güzel görüyorsun umarım meleğini sağlıkla kucağına alırsın canım dora bebek ve annesiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet şişman ve sevimliyiz :)))hepimiz sağlıkla alalım inş oğluşlarımızı ( bu arada bizimkinin belli bir ismi daha yok her gün değişiyor :)))

gizemcim gerçekten çok üzüldüm. ama merak etme minikler ne duvarları yıkar belki seni böle göremediklerine üzülücekler ama emin ol doracık dünyaya geldikten sonra herşey değişicektir.
cimcime halamı karar veremediniz geldi gelcek kuzucuk artık. hem bebiş mi kalcak adı hiç yakıştıramadım annesi :)))

Kızlar benimde bir korkum var ama hepinizinkinden farklı; ben doğum zamanı geldiğini anlamamaktan korkuyorum, panik halindeyim ya hastaneye ne zaman gitmem gerektiğine doğru zamanda karar veremezsem. ışte en büyük korkum bu, ve ya sırf bu yüzden bebeğime bir zarar gelirse diye düşünüp düşünüp kafayı yiyorum

valla antikacım her hafta isim değiştiriyoruz desemyeri var 2-3 isim arasında sürekli gidip geliyoruz benim kararsızlığım işte ne yapalım büyüyünce kendi koyacak diyo annem :)))

mart cım o korku hepimizde var sonuçta ikinciye üçüncüye anne olanlar bile sanki deneyimsiz gibi oluyomuş. çünkü bebişlerin nası gelcği hiç belli olmuyo.ama sukinetini korumaya çalış stres yapma ki bu ikinizinde en büyük düşmanı unutma.
cimcimecim bari ikiye düşürde kimliğe ikisinide yazdırırsın annenin dediği gibi kendi seçer ilerde :)))

ben 35 haftalık hamileyim hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım daha 4 ay lık evliiydim ama meleğim gelmeyi bize kavuşmayı çok istemişki geç döllenme olmuş.. hamile olduğumu öğrendiğimde sevinsemmi üzülsemmi bilemedim aldırmayı hiç düşünmedim zaten ultrasonda o kalp atışlarını duyupta insan o cana kıyabilir mi hiç ama tek korkum şuan bile anneliğe hazır değilim yani o küçücük meleğe iyi bir anne olamazsam diye tek avuntum tek doğuran ben değilim ya herkes nasıl büyütüyorsa bende öyle büyütecem diye düşünmek ama elde değil işte hoş ne kadar kuruntu yapsakta buradaki herkes biliyorum ki çok iyi bir anne olacağız çünkü doğamızda bu var.ikinci sorunda annemlere hamile olduğumu söylediğimde iyi karşılamadılar zaten zar zor söyledim tepkilerini tahmin ediyordum çünkü onlar benim kpssye girip öğretmen olmamı istiyorlar dı halbuki elsanatları öğretmenliğinde atama zor bekliyoruz işte ama annemler her defasında biz seni boşunamı okuttuk diye eşimin yanında laf sokuyorlar halbuki 4 yıllık üniversite hayatımda eşim ailemden daha çok destek oldu bana maddi ve manevi yönden bunu biliyorlar ama....bide annem kaynaanmı sevmediğinden eşime karşıda biraz soğuk halbuki eşimde saygıda asla kusur etmez işte annemlerde benimle ilgili başka hayelleri varken hamileliğimle altüst olunca böyle yaptılar eşimde şimdi görüşmek istemiyor arada kaldım anlıyacağınız.ama biliyorumki bebeğim dünyaya geldiğinde annemler herşeyi unutacak meleğim ailemizi yeniden bir arada tutacak allahıma binlerce şükür herşeye raağmen hamile olduğuma hiç pişman değilim bebeğim sana kavuşmama az kaldı hayırla ve sağlıkla gel inşallah:CüvCüv:

Son düzenleme:

canım şunu sana söylemeliyimki anne olmak kadar güzel bir duygu yok.4 aylıkta evli olsan bebeğin eğer aranıza katılmak istiyorsa bunda bir hayır olduğunu asla unutma... Ailen senin için hayaller kurabilir,temennileri olabilir ama herşeyden önce sen ne? istiyorsun bunu düşün.başkalarının ne istediği önemli değil senin ne? istediğin önemli..sen buna hazırmısın? altından kalkabilirmisin? yoksa annenlerin söyledikleri aslında senin iç sesin mi? bunları düşün derim.hatta uzman bir psikologtan birşey öğrendim,kararsız anında eline bitane kağıt al ve ortadan ikiye kağıdı çiz.sonra bi tarafına bebeğin olmazsa ve ya hamile olmadığını düşünerek isteklerini yaz.diğer taraffada hamileliğin getirdiği duyguları ve şuanki düşüncelerini hayattan beklentilerini yaz ve bunları 1 2 diye şıklandır.hangisi daha çoksa hangisi daha ağırsa senin için o dur asıl istediğin..yazarkende dürüst davran.ayrıca benimde ailemle eşim arasında kaldığım zaman oldu.çünkü ben ailemin hiç ummadığı anda eşime kaçmak zorunda kaldım zorunda kaldım çünkü Ailem çok mantıksız nedenlerle sözümü atmaya çalıştı.1 seneye kadar eşime karşı Ailemde çok resmi ve soğuktu.Hala biraz var damat nede olsa ama o zor günler geçti,Sen eşini sevip ona laf söyletmediğin sürece ve mutluluğuna Ailen şahit olduğu sürece onlarda doğru insanla evlendiğii anlayacaktır.Ayrıca şunu önemle söylim Ailem diye eşini ailene ezdirme haksız yere laf söylendiği zaman eşini savun.Bide ailenin söylediklerini eşine sakın anlatma..Oda ailenden soğursa işler hepten cıvıtır.o yüzeysel olarak bilsin...şuan görüşmek istemiyorsa zamana bırak ve üzerine gitme.her duyduğunu ona anlatma.erkekler bu konularda bizlerden daha hassastır.hiç anlayamazsın kırıldığını fazla belli etmek istemezler.zaman zaman herşeyin çaresi....annenlerle sen elinden geldiğince eşinin iyi yönlerini ve senin için yaptıklarını anlat.torun sevgisinin herkes bir başka olduğunu söylüyor.üzülme herşey yoluna girer.daha yolun çook başındasınız.güzel günlerinizi heba etmeyin.birbirinize sıkıca tutunun.Aile sorunlarınızda birbirinize arkanızı dönmeyin.dürüstçe paylaşın.HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ BİRBİRİNİZİ DAHA ÇOK SEVİN.Şeniz SEVGİ HERŞEYİN İLACI.opuyorumnanaktan .AİLENEDE KENDİ KARARLARIN OLDUĞUNU ARTIK HİSSETTİR.SEN ARTIK EVLİSİN VE BİR AİLESİN.SENİN HAYATINA YAŞAMINA MÜDAHALE ETMELERİNE İZİN VERME.SADECE FİKİR VERMEKTE KALABİLİRLER ARTIK.BUNU ONLARA GÜZEL BİR ZAMANDA TATLI DİLLE ANLAT..ÇOÇUK SİZİN ÇOÇUĞUNUZ ....ONUN ANNESİ SENSİN.CESARETLİ OLMALISIN.

çok uzattım kusura bakma ama kendi yaşadığım şeylere yakın konularda biraz gevezeleşiyorum...k.iyi.bk..

Çok güzel bi topic olmuş..
5 sene sonunda bana gelen mucizem..Minik bi paşa oldu.
O kdar çok şey yaşamıştımki ameliyatlar ilaçlar..Ama sabır herşeyin başıymış,hiç bi zaman benim bebeğim olmucak,anne olamıycam die dşünmedim.Hep bi vakti var dedim.
Allah ne zaman verirse o zaman olucak dedim ve sonunda..Yeni dr.uma gitmeye başlayalı 3 ay olmuştu ve son kullanmaya başladığm ilaçlarda kontrole gittiğimde dr.um bu ay bebeğinle geliceksin bana demişti..Tabi daha bi heyecanla bekliyodum regl günümü..Ve daha geçmesine bile fırsat vermeden dayanamayıp tam da gününde yapmıştım testi =))
Tek çizgi belirmişti önce yine yok derken tam ikinci silik çizgi görünüverdi o cılız haliyle..
aman Allah'ım! nasıl bi heyecandı o!
Nasıl bi sevinçti..Dünyalar benim oldu bi yandan gülüyo bi yandan ağlıyodum=)
O günden sonrası nası geçti biilmiyorum hala ve şuan 33.haftamızdayız oğlumla..:asigim:
Bu zamana kdar geldik sağlıkla,bundan sonrası içinde dilediğim tek şey sağlık ve huzur..
O minik mucizeyi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum..
Ve her gece ama her gece bu güzel duyguyu yaşamak isteyen herkes için dua ediyorum..
Umarım herkes bigün mucizesine kavuşur..Sağlıkla ve huzurla..a.s.

Hikayeni okuyunca çok duygulandım arkadaşım..
İyiki aldırmamışsın o minin paşayı..Hele ki bu yaşta bu kdar olgunlukla bunu kabullenip bu kadar aklı başında davranabilmen takdire şayan! Senin yaşında bi çok insan bu sorumluluğu alabiliceğini düşünmüyodur eminimki..
Ama bu kdar çok bebeği olmayan ve delicesine anne olmak isteyen insan varken çok yazık keyfi bebek aldıranlara..
Umarım minik paşanı sağlıkla alırsın kucağına
..

sonem benim olan beyazz valla yazdıklarınızı okuyunca bende de dert mi varmış dedim hepinizin hamileliği hayırlı olsunöncelikle ... sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza :)) doğumdan sonra her kadının dediği gibi BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALINCA BÜTÜN DÜNYAMIZ DEĞİŞİR İNŞ :)

Derdi veren Allah dermanıda veriyo işde canım,önemli olan isyan etmemek=)
Amin diyorum güzel dileklerin içindeopuyorumnanaktan

allahım kuzularımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inş. onlar geldiğinde hiç derdimiz kalmayacak allahın izniyle inş.

Son düzenleme:
Ay nie böle bi acaip yazılar çıkıyo

[SIZE="2"[COLOR="Magenta"]]Canım ne kusuru ne güzel şeyler yazmışsın beni önemseyip bana bunları yazdığın için teşekür ederim seninle aynı şeyleri yaşamışız baksana ama üstesinden geleceğiz bana cesaret verdin çok çok sağol:CüvCüv

AMıN KIZLAR AMıNNNNNNNNNNNNNNNN
inş. yavrularımız uğur getirir hepimize sanki özellikle toplanmış kişiler gibiyiz.hepimizde bir dert hoş dertsiz insan olurmu derler ama ölesi deil bizlerdekiler her hamişimizin klavyesinden başka dünyalar dökülmüş başka sorunlarla yüzyüze kalmışız ama hepimiz aynı noktada buluşuyoruz yavrularımız.ancak ben kendi adıma inanıyorumki onlarla beraber huzur ve mutluluğa erişicez.ve hepimiz bundan bir yıl sonra çok farklı çok mutlu hikayelerle kucaklarımızda nur gibi yavrularımızla buluşucaz bu sayfalarda.

bu haftaya kadar normal doğum istiyorum diye bir taraflarımı yırttım ama malesef mümkün olmıyacak galiba (( 35. haftadayım ama hala bebişim aşağı inmedi arkadaşlar ağzımdan çıkacak öyle yukarıdaki ağzımı açsam eli çıkacak gibi :)) göğsümün altında sertleşme var yani oğluşum göbek deliğimden aşağı hiç inmiyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…