Biraz da içimizi dökelim

sakin ol cimcimem bazı aramazlar son bir iki haftada inermiş.benimki erkenci o kadar :))daha 5 hafta var Rabbim gönlüne göre verirde normal doğar kuzun inş.

eee körler sağarlar birbirini ağarlarmış naplım :))))))))))) bizde anca birbirimizi ağarlıyoz başkası anlamazki bizim derdimizi sıkıntımızı.

cimcime geçen haftaki kontrolümde doktorum kızımın oldukça yukarıda olduğunu söyledi. neredeyse 1,5 aydır dönmüş durumda zeynep ama yola çıkmaya niyeti yok sanırım. bugün sağlık ocağındaki hemşire de '' oooo daha çok yukarıda'' dedi.. hayırlısı canım. iyi olsunlar da çıkacaklar bir şekilde..

kıslar bana da tam tersi gören teyzeler felan karnın inmeye başlamış diyor... annem bir ay var normal diyor ama anlamadım gitti, daha erken gibi geliyor bana... doktora taaa ekimin ilk haftası gideceğiz... oğluş 28 haftadan beri doğum pozisyonunda ama ben çok indiğini hissetmiyorum kaldı ki ayakları hala kaburgalarımda kaydirigubbakcemile3

haklısın antikacım aynı haftalarda olmanın avantajı :))cashmir doğru demişsin canım iyi olsunlarda bir şekilde çıkacaklar :)) ama ben sezeryandan acayip korkuyorum o yüzden panik oldum...blueflower aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım..valla beni görende karnın aşağı inmiş diyo ama bizim ufaklık daha da tepelere çıkıyor :)) sanırım benim göbek fazla büyüdü yer çekimine yenik düşmeye başladı o yüzden =)

benim 27 ekim canım ama 20'sinde alırız diyor doktorum...

göbek olayına gelince ben de aynını düşünüyorum koca bir göbük oldu ya ondan aşağıda görünüyoruzdur kaydirigubbakcemile3

ondan demek benim garip aşalara kaçıp duruyo çıkcam diye tutturuyo benimse göbek 7 aylık gibi küçücük (yavrum yer bulamıyo gezinmeye oynamaya napsın oda başlıyo aşayı dürteklemeye "heyyyttt sıkıştım be çıkarın beni burdan, kaburgalarım birbirine girdi " :))))))))

blueflwer antikayla benim doğum hikayelerimizi dinleyip gideceksin o zaman :))valla benim göbek uçan balon kadar :)) ben hamilelik süresince 6 kilo aldım sadece ama malesef 69 kilo ile hamile kaldım hamilelik öncesi 11 kilo almıştım adet düzensizliğinden( neyse sorun değil rahatlığa alışkın bizler kolay kilo veririz bebişler geldiğinde :)))

ben zaten diyorum ekim annelerinde kimsecikler kalmayacak kendi kendimle yazışıp yorum yapcam sonunda kaydirigubbakcemile3

bısey itiraf etmek ısıtıyom ıkı gunde yarım kilo tulumba tatlısı yedım :1ninca: abarttım cok dayanamadım:gitme: kac kılo olcam bakalım doğuruncaya kadar...

canım ben bu tatlı olayı yüzünden iki haftada 1 buçuk kilo aldım... ee 4 hafta var daha 3-4 kilo alacam galiba kafadan akannehir

oy oy ben 78,5 oldum çok rahat 80'i geçerim...
geçen sene 50'li kilolardaydım :sinifsinif:

veririz herhalde canım ya bi doğsun meleklerimiz...

62 ile hamile kaldım 16,5 oluyo (

oğluşumdan önce bi düşük yaşadım o zaman asıl kiloyu aldım malesef... normal kilom 51-52 aslında...
ben aynada bile tanıyamıyorum kendimi, ama bebeğim için herşeye razıyım...

anladım cnm .bosver sağlık olsun... veririz kiloları.. bebeklerımız iiçin hersey feda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…