- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Evet ķızlar son konumdan bilenler bilir eşimle ilgili derdim ..Özetle 10 yıllık evlilik sevgi yok ,cinsellik yok ,değersiz hissetme, 10 yıl kimsesizdim eşim vardı ama yoktu ....ağladım krizler geçirdim gelip neyin var demedi bile hiç merhametsiz vicdansiz ....geçenlerde konuştuk ben anlattım çoğu şeyde haklısın ama ben değişmem boşanalım o zaman dedi... Cesaretim yok kızlar bir kızım var gidersem memleketine gideceğim ailemin yanından bir ev tutup çalışacağım vs...Babama anlatmaktan çekindim nedeni dövdü mü sövdu mü karnini doyuruyor ya diyebilir diye ...Bugün babamla konuştum anlattım ne varsa..daha önce anlatmadım diye güzel bir payladı
bana dedi ki kızım gel sana kapım açık ben bakarım size kurban olurum ..olmuyorsa olmuyordur bir evlilikte cinsellik olmaması ne demek
sevgisizlik ne demek dedi karar senin ama siz bana annenizin emanetisiniz kapım sonuna kadar açık demesiyle aglamaktan konusamadim
Babamla konuşunca rahatladım yürüyüşüm değişti omuzlarım meğer ne çok düşmüş .. derdim babamla yaşamak değil bulundukları yerden ev tutmak ama babam izin vermiyor bizimle yaşarsın diyor.