• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz dertleşelim mi sizinle

Biraz daha açar mısınız rica etsem size zahmet olmayacaksa ? Bipolarlar bu şekilde mi davranıyor. Ben narsist diye düşünüyordum ama bipolar da olabilir.
Büyük ihtimal narsist kişilik bozukluğu. İyi oldupu zamanlar ekstra anormal şekilde enerjik, abartılı sevgi davranışları varsa bipolar olabilir

Ama tüm bunların ötesinde ben neden böyle biriyim? Bu çok daha büyük bir sorun. Benim derdim ne ki ben böyle şeylere katlanmışım apaçık belli bende de bir problem var.
Psikolog değilim ama benzer soruları ben de kendime soruyorum zaman zaman.. Küfür hariç ben de kavga anında içinden canavar çıkan bir adamla beraberim çünkü. Baba figürü eksikliği, ben bunu iyileştiririm diye gereksiz bir misyon yüklenme, parçalanmış ailede büyüyüp aile kurma biz olma arzusu, adamın çok usta bir manipülatif olması, her şey yolundayken hissettiğiniz sıcaklık vs vs.. Dengesiz insanlar sizi aptala çevirir, ben ne yapıyorum neden katlanıyorum bunca şeye diye oturur kalakalırsınız. Kendinizi suçlamayı bırakmalısınız, en azından şu süreçte.

Onu deme sebebi aslında evlenmeden önce bakire olmamam. Ben bunu hiç saklamadım işk günden söyledim. Sorun değildi onun için ama demekki sorunmuş.
İste sen de kendini suçlu sandığın için susup kalıyorsun, iyice üstüne geliyor edepsiz. İnsan karım dediği insana nasıl söyler şöyle bi lafı ya?
Bir de böyleleri, ayrılmak istediğinde kuzuya dönüşür, ağla yalvar yakar.. Öyle bi durum olursa lütfen ama lütfen inanma, kesinlikle değişmez.
Ve kendine bi sor, bunu mu hakediyorum, bu hayatı mı yaşamak istiyorum diye.. Evlilik, sevgi, aşk bu değil.

Onu deme sebebi aslında evlenmeden önce bakire olmamam. Ben bunu hiç saklamadım işk günden söyledim. Sorun değildi onun için ama demekki sorunmuş.
Eşiniz evlendiğinde bakir miydi? Sizden böyle bir beklentisi vardı siz onu kandırdınız mı?
Avukatmışsınız söyle düşünün: bir insanın aldatılma sebebiyle boşanma davasını açması için 6 ay vakti var. 6 ay geçtiyse hukuk diyor ki evet aldatmış ama sen bunu afetmişsin ki evliliğe devam etmişsin. Eşininiz de o hesap bunu biliyormuş ve yine de evlenmiş, o zaman temcit pilavı gibi ısıtıp önünüze sürme gibi bi olayı kalmamış. Anlatamıyorsa destek alın. Siz biraz kendinizin değerini bilin. Ben mesela annemi babamı düşünürüm ve derim ki benim anam babam ne fedakarlıkla büyütmüş beni, şimdi birinin çıkıp anamın babamın kıymetlisini böyle asağılaması anneme babama haksızlık değil mi?

Şu lafı ağzına pelesenk edeni kale almam. O...derler, o...nun peşinden düşmezler. Aklını başına alsın bu kadınlar artık, ota b.ka o...diyen kocaları gerçeğinin peşinde sürüklenip gidince eyyyle şaşkın şaşkın bakıyorlar sonra. Bana o...diyen kocaya , hala nikahında tuttuğuna göre sen de alag.v.t oluyorsun derim, şenlenir ortalık yiiihhhuu.
Bakire evlenmemiş konu sahibi ona istinaden diyormuş, dağ ayısı.

Avukatmıssınız nasıl susup oturabiliyorsunuz. Asıl sizin böyle şeylerde sesinizin daha gür çıkması gerek. Siz insanları temsil ederken bir kadını savunurken haklarını çatır çatır alıyorsunuzdur.. Peki neden kendinize bu kötülüğü yapıp kendinin aslında dediği o küfürü duyup susuyorsunuz..

Cevabınız içşn çok teşekkür ederim. Beni en çok yaralayan noktalardan biri de bu. İşi gücü olmayan kadınlar dağ gibi durup boşanıyorlar. Ben avukatım ezik ezik duruyorum. Her sabah kendimden daha da nefret ediyorum bu nedenle

???????? Avukat mısınız???
Bu kadar pasifseniz nasıl avukat olarak çalışıyorsunuz:KK57:

Anneannem 85 yaşında, doğru düzgün bir eğitimi yok, mesleği yok, 6 çocuklu ama dedem kendisine o..u deseydi 6 çocuk falan dinlemez gırtlağını sıkar kapıya koyardı. Siz avukatım diyorsunuz bir de bu edepsize haddini bildiremeyecek misiniz??

Derhal bir terapiste görünün durumunuz hiç normal değil.

Yardıma ihtiyaciniz olduğu çok bariz.
Bütçeniz varsa lütfen psikoterapi desteği alın.
Belli ki çok yoğun değersizlik hissi yaşıyorsunuz.
Eşiniz böyle biri olabilir berbat biri de olabilir peki siz niye onunla kalmayı tercih ediyorsunuz?
Burada sayfalarca eşinize kizalim hakaret edelim vs neye yarar ?
Ki o da hastalıkli ve öfke problemi olan biri çok bariz.
Umarım bu hastalıklı evliliğe bir çocuk dünyaya getirmezsiniz.

%10000000000000

Seni sindirdigi icin kendini yetersiz, suçlu, değersiz görüyorsun ve belki de bu yüzden katlanıyorsun. Boşanmak korkutucu geliyordur, manipüle zaten ediyordur, arada iyi davrandığında düzeleceğine dair umutlaniyorsundur, özgüvenini de zaten yerle bir etmiş, bari şu dakikadan sonra suçlama kendini, düşün, başka biri olsa ona ne tavsiye verirdin?

(Ben de bi narsistten boşandım, bizde küfür falan yoktu ama yine psikolojik şiddet vardı, manipüle ederek beni sindirmişti, sonra birden aydınlanıp kendime geldim de şükür kurtuldum ondan. Şimdi diyorum ki ne salakmışım, neden kendimi suçlu hissetmişim ki?)

Bakire evlenmemiş konu sahibi ona istinaden diyormuş, dağ ayısı.
Kendi bakir mi evlenmiş sayın ayı? Alıcan koca bahçe makasını, caaarrrtt . Önündeki uzantı ile birlikte kendine bütün hak gördüklerine veda ederek aramıza katılacak.😁

Herkese iyi akşamlar öncelikle. Yine dolup taştığı bir gün. En baştan anlatacağım her şeyi uzun da olabilir kısa da bilmiyorum okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle 7 aydır evliyim. Zaman zaman kendimi kandırsam da sanırım mutlu bir evliliğim yok ve ben bu hatayı göz göre göre yaptım. 3 senelik sevgililik dönemi boyunca o kadar kalbimi kırdı ki buraya tek tek yazmaya kalksam sayfalar sürer velhasıl bir aptallık yapıp evlendim. Bu 7 aya dönüp baktığımda geçmişin hep kafamda dönüp durduğunu farkediyorum. Hep bir kavgam hep bir meselem var. Bana yaptıklarını söylediklerini hazmedemiyorum. İyiyken çok iyi ama kötüyken o kadar çirkin şeyler söylüyor ki. O söyleyip geçiyor ama ben unutamıyorum.
Sevgililik dönemine göre evliyken daha iyi sayılır ama yine her kavgada konunun ne olduğundan bağımsız o zehiri yine saçıyor. Hepinizin evlerinde olabilecek sıradan kavgalar benim evimde “ orospu” olduğumu duymamla sona eriyor. Ne kadar çirkin ve ne kadar aciz değil mi. “Orospu, mutlu değilim ben bu evlilikte, sen sinsisin, sen şöylesin, sen böylesin” bunları ben en sıradan kavgalarda duyuyorum ve artık kanıksadım. Dünyada bana en yabancı kişi eşim aslında şöyle bir düşününce. Onun yanında sürekli tetikteyim. Çok tutuğum ve işin kötüsü o kadar çok duydum ki bu hakaretleri kanıksadım sanırım. Neyden tetiklenip saldıracağını bilemiyorum. Bir arkadaşımla tanıştırırken de geçmişe ait bir anıyı anlatırken de anı hiç yaşayamıyorum. Acaba arkadaşımın hangi hareketinden onun “orospu” akabinde benim de onunla arkadaş olduğum için “ orospu” olduğum kanısına varacak diye düşünüyorum. Acaba şimdi ben bu anıyı anlatırken eski sevgilim aklına düşer de oradan da bana saldırır mı diye hesap yapmak zorunda kalıyorum. Sonra yalana itiliyorum ister istemez. Buna neden katlanıyorum aslında onu da bilmiyorum başta çok seviyordum onun devamı mı onu da bilmiyorum. Sürekli böyle değil kendisi. İyiyken çok çok iyi dünyaları önüme sermeye hazır ama yukarıda da tekraren belirttiğim gibi en ufak bir kavgada öyle ağır şeyler söylüyor ki iyi olduğumuz dönem boyunca bunları mı içinde biriktirmiş diye şaşırıp kalıyorum. Mesela “orospu” olduğunu düşündüğü arkadaşıma iyi kızmış ya derken kavga sırasında birden kıza hakaret etmeye başlıyor. Ya bilmiyorum ben ne soracağımı da bilmiyorum bana bir şeyler söyler misiniz ben çok yalnızım yine bu akşam.
Sakın çocuk yapma acil boşan kurtul , 3 yılına yazık olmasın diye evlenip koca bir ömrü tehlikeye atmışsın, hatandan ne kadar erken dönsen kârdır..

Kendi bakir mi evlenmiş sayın ayı? Alıcan koca bahçe makasını, caaarrrtt . Önündeki uzantı ile birlikte kendine bütün hak gördüklerine veda ederek aramıza katılacak.😁
Kız bir de istesem manken beceririm demiş, hahahahahaah bu kornişon Türk erkeklerinin bu deli deli hâlleri ne olacak kardeşim. Pasif edilgen bir kadın değilse karşısındaki, bir de cinsel deneyimi varsa en ufak bir kızınca mızrak yemiş domuza dönüyorlar.

Babası da bu psikolojide bir adammış annesine çok çektirmiş ama annesi çok umursamıyor sanırım. Bence kendi pisliği yüzünden bu şekilde eşim. Baya yakışıklı, maddi durumu iyi karakteri de doğuştan lider, gözü çok kara ( bunları övmek için söylemiyorum tanıtmak için söylüyorum) Her ortamda onun sözü geçer, kendinden 20 yaş büyük makam mevki sahibi adamlar bunun peşinde pervane olur garip bir şekilde. Bu nedenle çok sevgilisi olmuş belli yüzlerce. Benim gibi aptal kızlar bi halt sanmış işte bunu. Bu da çok aldatmış herkesin kalbini kırmış. Sanırım bir yerden sonra bu döngü kendine döndü. O kötü biri olduğu için herkesi kendisi gibi kötü sanıyor

O zaman keşke sizi de aldatsaymış da keşke evlenmeseymişsiniz, en azından kurtulmuş olurdunuz. Ortada fiziksel şiddet yok belki ama psikolojik şiddetin alası var.

Alıştığınızı sanıyorsunuz ama sürekli uygulanan bi şiddet var size ve artık, kendinizi kaybediyorsunuz. Baksanıza avukatmışsınız, kendi özsaygınızı, kendi değerinizi kaybetmeye başlamışsınız. Eminim bu insandan kurtulsanız toparlanmanız uzun sürer ve daha ilk aşamada aydınlanmaya başlayıp "ne yaşamışım ben ya?" diye söylenirsiniz. Yeniden doğmuş gibi olursunuz valla. :)

Mesleginiz icabı bizden iyi bilmeniz lazım . Sizin durumunuza biri gelip sizden yardım istese ne derdiniz. Bosanin basın tekmeyi. Manken mi s.kecekmis kendini mi orası ona kalsın. Herkeste şeyini açmış onu bekliyordu çünkü pislik herif. Ancak size dediği o.spu gibi gider parasıyla yatar kalkar .
Kendiniz için psikolojik destek alın ama o ayı için yok evlilik terapisti yok nasist mi bipolar mi uğraşmayın . Bu yasa kadar adam olamamış adamları adam etmek için uğraşılmaz bi b.kta olmaz zaten eşinizden

“Ben istesem manken sikerim “, “ dur bundan sonra göreceksin sen gününü” , “sana iyi koca oldum yaranamadım gör bak bundan sonra ne olacak” bunlar da şu an aklıma gelen lafları.
Bana uzun uzun anlatın olur mu böyle şeylerin evlilikte asla yeri olmadığını çünkü alışmışım sanırım normal geliyor Bence boşa gitmez çünkü şu an kavgalı değiliz aksine eve çiçek yolladı içinden gelmiş ama böyle sözde “iyi” bir anımızda yalnızım diye ağlamaya başladıysam umut ışığı var galiba benim için.
Şu sözlerin iğrençliğine diyecek birşey bulamadım.
Siz bu "adamla" nasıl aynı yatağa girip,ona dokunabiliyorsunuz?
Bunları söylemek hakkını da ondan önce yaşadıklarınoza bağlıyor. Sizin demenize göre çok fazla sevgilisi olmuş, çoğunu da aldatmış, ahlak abidesi eşiniz.

Çok rezil şeyler yaşadıklarınız kusura bakmayın. Bir avukatın bunları duyup yutması da ayrı şaşırtıcı.

Back
X