Yaz dostum dıt dıt dıtKizlar nasilsinizzz huhuuu... dertleri bi kenara attip .. hayata gülümsemeye devammi :)
Ya size birsey danismak istiyorum .. cvp yszan olursa konuya yazicam :)
Niye düşünüyorsunuz söyleyin gitsin benceAaa tamam sen evlisin allah mutlu mesut etsin..
Ben henüz bekarim :) sevgilim var kendisi basta bana hic ciddi gelmedi.. ve tabiki bir tedirginlik vardi.. gecen sene tanistik ve ilk tanisma döneminde hic yazmazdi.. hatta ben böyle gitmez dedim yine bisi yapmadi tam olmaz ( görüsmeylim dicektim) deyip konusmaya giderken bana cicek aldi ve o gün kalbimi kazandi yazmaya basladi vs.. bir takim seyler yssamis önceden bu yüzden uzak durmus simdi öyle degil güvenio banada :) ama yanliz ben hem saglik acisindan hemde estetik acisindan ameliyat oldumbunu ona nasil dicem bilemiom kac ay gecti diyemedim korkuyorum bana beni kandirdin der diye bi yandanda sevio demez diyorum ama sorun su acaba kandirilmis hissedermi.. pat diye sorcam öyle hissetme diye...
Olurmu sence cok uzun n yazdimpardon
Güzel sevmeyene adam denirmiyazdim yazdim
Bişey diilYaa aynen deli cesareti gerek evet hayatta cok aci var allah dert vermesin ama yazdigin icin tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?