Biraz dertleselimi..muhabbet falan

pembiss

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
430
132
333
İstanbul
merhaba bunu okuyan güzel arkadas.. günün benimki gibi berbat gectiyse yanliz degilsin buna ragmen gülüyorum... hic bu denli sitress icinde günüm oldugunu bilmezdim.. bazi insanlara söylemek istedigim seyler var onlarda bogazimda dügüm yük.. en sonunda sölicem.. kirici degil tabide belki ona göre kirici bilemiyorum... Bu günün sonunda türk kahvem en güzeliydi gerci onuda döktüm belki seninde söylemek anlatmak istdiklerin vardir

İnsanın söylemek istediği şey olmaz mı? Benim de canım acayip sıkkın var ya böyle catmaya birini arıyorum. Senin ne derdin var?

içinde kalır söyleyemezsin sonra öyle büyür içinde sen zarar görürsün. içinize atmayın üzmeyin kendinizi kimse sizden değerli değil. :)

Doğru söylüyorsun kimse benden degrrde değil ama insanı çok uzuyorlar ya. Allah hepimizin kalbine ferahlık versin. :)

Evet çok güzel bilgiler veriliyor ve çokta güzel dostluklar oluyor. Mesela sizinle konusuyorum acaba ne mesaj yazdılar ya da donduler mı mesajıma diye illa ki düşünüyorum.
Benim de klasik derdim kaynana sağolsun.

İnsanlarda ki ego savaşı bitmeeigi sürece hiç bir dert bitmiyor. Günümüzün en çok rastlanan olayı asik surayli insanlar. Bı memnuniyetsizlik kimseyi beğenmeme şükürsuzluk. Bunlar olduğu sürece mutlu olamayız. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar nasilsinizzz huhuuu... dertleri bi kenara attip .. hayata gülümsemeye devammi :)

Ya size birsey danismak istiyorum .. cvp yszan olursa konuya yazicam :)

Aaa tamam sen evlisin allah mutlu mesut etsin..

Ben henüz bekarim :) sevgilim var kendisi basta bana hic ciddi gelmedi.. ve tabiki bir tedirginlik vardi.. gecen sene tanistik ve ilk tanisma döneminde hic yazmazdi.. hatta ben böyle gitmez dedim yine bisi yapmadi tam olmaz ( görüsmeylim dicektim) deyip konusmaya giderken bana cicek aldi ve o gün kalbimi kazandi yazmaya basladi vs.. bir takim seyler yssamis önceden bu yüzden uzak durmus simdi öyle degil güvenio banada :) ama yanliz ben hem saglik acisindan hemde estetik acisindan ameliyat oldum bunu ona nasil dicem bilemiom kac ay gecti diyemedim korkuyorum bana beni kandirdin der diye bi yandanda sevio demez diyorum ama sorun su acaba kandirilmis hissedermi.. pat diye sorcam öyle hissetme diye...
Olurmu sence cok uzun n yazdim pardon

Niye düşünüyorsunuz söyleyin gitsin bence
Hayatta o kadar acı yaşıyo ki insan
Bu çok hafif bi acı hatta emin olun

Yaa aynen deli cesareti gerek evet hayatta cok aci var allah dert vermesin ama yazdigin icin tskler
Bişey diil
Basit bi acı olduğunu ne zaman anlıyorsun bilio musun
İşin içindeyken anlayamıyosun
Acılar bitip de uzaktan baktığın zaman anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…