Biraz dertleselimi..muhabbet falan

Cook dogru gercekten.. sonra gülüp gecio insan.. hersey bizler icin bazen cok takiyoruz bazi seyleri
En kötü evlenip boşanırsın
Ben de boşanırken kafayı yemiştim bildiğin Bakırköy’lük olmak üzereydim ama geçti şükür

Teşekkür ederim kuzum Allah hrpimizi mutlu mesut etsin. Bence şöyle bı sıkıntı olmaz. Saklayıp sonradan ogrenmesi iyi değil. Benim başımdan böyle bişey gecti de. Seven halden anlar. Rabbim hayırlı etsin hakkinda. Söyleyince haber ver bana da

Aynen senin gibi sakladım çok az bı sure. Sonradan söylemek daha mantikli geldi. Soylemedigim için önce kizdi ama sonra hemen affetti. Erkek seviyorsa kıyamaz

Kim üzdü seni

Gecmis olsun... daha iyi hiss ediyorsan yeni hayatina hosgeldin... su türk kahvesi her derde deva yapmisken bende isterim

Kim üzdü seni

Gecmis olsun... daha iyi hiss ediyorsan yeni hayatina hosgeldin... su türk kahvesi her derde deva yapmisken bende isterim
Sağol canım. buyur türk kahven hazır canım.Beni üzen demiyelimde,daha çok sinir eden arkadaşımın ta kendisi,meyersem yıllardır dostum olan arkadaşım,arkamdan konuşurken yakaladım ,ve arkadaşlığımı bitirdim.şu devirde kimseye güvenilmiyor.

Ne tepki verdi kuzum? İyiyiz canım aynı koşuşturma. Çoluk çocuk ev işi ayni. Sen nasılsın?

Ev işinin ne zaman biteceğini düşünmen bile gizel ama öyle bir ihtimal yok maelesef. :))

Sağol canım. Allah sonuna kadar tutup feyzinden yararlanmayı bizlere nasip etsin. Mevlam bayramı da göstersin inşaallah. Allah o yar ve yardımcın olsun. Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…