Başlığı görünce bu aralar en büyük derdimi paylaşmak istedim. Şubat ayında ehliyet aldım. Kolay olmadı tabi. Detayları yazmayayım. Şöyle söyleyeyim ne kadar zorlandığımı anlayın. Ben duran park etmiş haldeki aracın yanından geçerken bile korkuyordum kullanırken. Hatta eşim kullanırken kamyon tır falan sollasin gözlerimi kapatırım o derece...
Manüel araç ehliyeti aldım ama trafikte kullanamam asla. Herkes otomatik daha kolay onu kullanırsın dedi. Eşim küçük 2. El otomatik araba aldı. Kendi aracımla özel ders aldım. Hoca ile eşim ile bir şekilde trafikte gidiyorum. Ama yalnız başıma cesaret edemiyorum. 2 ay oldu.hiç denemedim bile yalnız sürmeyi. Alt tarafı çocukları okula getirip götürecek cesaret lazım. Çevremizdeki okullar çok kalabalık, mecburen uzağa gidecek iki oğlumda. Bu yaz bu işi çözmem lazım. Taşınmayı bile düşünüyorum artık araba kullanmamak için.ama eşim çok kızıyor. Kimler kimler sürüyor sende süreceksin diyor.
Yani esinin sana destek vermesi cok güzel ama herseyden önce senin istemen lazim.. en yakin arkadasin varsa ehliyetli olan onunla trafik fazla olmadigi zamanlarda kullanmayi dene.. arka arkaya sür sonra kisa mesafelerde yalniz gidersin.. kullanirken kendineen fazla digerlerine dikkat et etmek gerek.. korkun nedir tam olarak ? Ehliyetin hayirli olsun..
Yani esinin sana destek vermesi cok güzel ama herseyden önce senin istemen lazim.. en yakin arkadasin varsa ehliyetli olan onunla trafik fazla olmadigi zamanlarda kullanmayi dene.. arka arkaya sür sonra kisa mesafelerde yalniz gidersin.. kullanirken kendineen fazla digerlerine dikkat et etmek gerek.. korkun nedir tam olarak ? Ehliyetin hayirli olsun..
Teşekkürler... istanbul da trafiğin yoğun olmadığı alan ve zaman bulmak mümkün değil. Direksiyon eğitim parkuru en iyi bölge ... dün orda çalıştık.... korkuma gelince her an ya ben bir araca çarpacağım yada bana çarpacaklar gibime geliyor. Sollama yapamıyorum ... şerit değistiremiyorum...
Bende öyle hiss ediyordum ilk zamanlar..stanbulda malesef cok zor.. kural tanimiyorlar cogu insan yani . parkular guzel tabi orda biraz güvenin geldiginde esin , arkadasin, vs. Onlarla birlikte.. kisa mesfaler uzun mesafelerde git.. öyle daha kolay olur.trafigin icinde olursun. (aklina getirmemeyi calis carparim diye zor ama yaparsin bunu :) iyi düsün ki iyi olsun.. :) kazasiz belasiz kullan herzaman insallah
merhaba bunu okuyan güzel arkadas.. günün benimki gibi berbat gectiyse yanliz degilsin buna ragmen gülüyorum... hic bu denli sitress icinde günüm oldugunu bilmezdim.. bazi insanlara söylemek istedigim seyler var onlarda bogazimda dügüm yük.. en sonunda sölicem.. kirici degil tabide belki ona göre kirici bilemiyorum... Bu günün sonunda türk kahvem en güzeliydi gerci onuda döktüm belki seninde söylemek anlatmak istdiklerin vardir
Umarım günün kalbinden bile güzel geçmiş olsun Sen çok değerli, nadide bir insansın.Canını sıkan ne, kim varsa bil ki belki 3 ay sonra akluna bile gelmeyecek.Kendine bu kötülüğü yapma, olur mu