Canm ayri eve cikma zamanin gelmis senin.insan anca kendi evine hukmedebilir.ayri eve cikarsan rahat edersnMerhaba kk üyeleri benim biraz dertlesmeye ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum bende burada yazmak sizinle paylaşmak istedim bende gorumceden dertli olanlardanım evliligimizin ilk zamanlarında farklı sehirdeydi ve geldiğinde muhakkak evi karıştırır giderdi şimdi ise aynı şehirde şimdi karıştırma yapmıyor ama bizde de çıkmıyor ben kv kp ile birlikte oturuyorum evi yakın olmasına rağmen gelip en az 3 gün kalır durmadan çocuğunu bize bırakıp gitme derdinde sürekli çocuk kalsın isim var diyor gidiyor kv de kiyamadigindan tamam diyor bide üstüne çocuğa bişey getiriyor herşey benden benimde eşim çalışmıyor zor geçiniyoruz birde o geliyor çocuk zaten her yeri dağıtıyor birde benim büyük çocuğum hiperaktif ikisi bir olunca ev talan
Siz bişey söylerseniz kötü olursunuz kv kp söylemeli . Hem siz sozleyince annemi babamı da mı görmeye gel miyim vs olur eşinizle aranız açılırMerhaba kk üyeleri benim biraz dertlesmeye ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum bende burada yazmak sizinle paylaşmak istedim bende gorumceden dertli olanlardanım evliligimizin ilk zamanlarında farklı sehirdeydi ve geldiğinde muhakkak evi karıştırır giderdi şimdi ise aynı şehirde şimdi karıştırma yapmıyor ama bizde de çıkmıyor ben kv kp ile birlikte oturuyorum evi yakın olmasına rağmen gelip en az 3 gün kalır durmadan çocuğunu bize bırakıp gitme derdinde sürekli çocuk kalsın isim var diyor gidiyor kv de kiyamadigindan tamam diyor bide üstüne çocuğa bişey getiriyor herşey benden benimde eşim çalışmıyor zor geçiniyoruz birde o geliyor çocuk zaten her yeri dağıtıyor birde benim büyük çocuğum hiperaktif ikisi bir olunca ev talan
Geldiğinde yardım isteyin ya da o gelene kadar dağınık kalsınEv onların ama bende orada yaşıyorum ve benimde çocuklarım var sürekli dağıttığını toplamak zorunda değilim ama insan annesine gelir evet ona lafım yok ama sürekli de geldiğinde bari kızının dağıttığını toplasin
O zaman neden ikinci cocuk diye sorsam umarim ozel hayatiniza karismis olmam.Eşim rahatsızlandı çalışıyordu daha sonra ilk çocuğum varken rahatsızlandı ve çalışamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?