- 26 Eylül 2018
- 640
- 2.010
- 113
Susmasaniz ne dersiniz merak ettim.Sırf kv üzülmesin diye susuyorum evlat ama zor bir durum
Nasipte olan seylerin onune gecilmez benim bebegimin nasibi vardi dogdu hastalik dedigim felc durumu degil ki cinsellik olmasinEşiniz çalışamadı ve babasının evine yerleştiniz. Bir süre böyle oldu diyelim. Orada 2.yi de doğurmuşsunuz. Adam çalışamıyor ama cinsel hayat devam. Madem öyle siz çalışacaktınız ve eşiniz evde çocukla ilgilenecekti. Şimdi de bebek küçük diye bahane üretiyorsunuz. O çocuğu yapmak yerine kendi düzeninizi sağlayacaktınız. Siz her saat her gün oradasınız. Maddi manevi yerleşmişsiniz ve çıkmayı da düşünmüyorsunuz. Görümce gelip kalınca çocuğu bırakınca niye zorunuza gidiyor? Ya susup oturun ya da kendinize başka yer bulun. Siz bu gidişle 3. yü de doğurursunuz.
Peki sizin yani 4 kişilik çekirdek ailenizin masraflarını kim karşılıyor?Nasipte olan seylerin onune gecilmez benim bebegimin nasibi vardi dogdu hastalik dedigim felc durumu degil ki cinsellik olmasin
Eşim rahatsızlandı çalışıyordu daha sonra ilk çocuğum varken rahatsızlandı ve çalışamadi
Bu soruya cevap verdi nasibi varmış çocugun doğmuşSormak zorunda hissettim es rahatsizlandiysa 2.cocuk niye?? Neyinize guvenip yapıyorsunuz kendinize bile ait olmayan bir evde rahatsiz esinizle 2.çocuğu
Bazi konulari bilmeden insanlari yargilamayin bence keyfi olsa karsi cikilir ama sebepleri var esiminde lutfen yargisiz infazda bulunmayin
İnsanin başına hersey gelir, çalısamayadabilir eşiniz,mecburen ailesinin yanına yerleştiniz, esiniz çalışmadı sizde çalışmadınız, 2.cocuk da nasipmis olmuş diyorsunuz bu durumda yapabileceginiz hicbirsey yok, 4 kişiye calismadan bakan kayinvalide ve kayinpederin varlığına şükredin, görumcenizle ilgili yapılacak herhangi birsey yok çünkü bu konuda söz sahibi değilsiniz.Bazi konulari bilmeden insanlari yargilamayin bence keyfi olsa karsi cikilir ama sebepleri var esiminde lutfen yargisiz infazda bulunmayin
Kp çalışıyor mu?Bazen el isi falan yapip satiyoruz o birazda ailem destek
Millet öyle rahat ki. Aynı okulda çalıştığım biri vardı. Seminer zamanı getirirdi çocuğunu. Kendisi başka odaya gider kakır kikir çay içerdi. Çocuk etrafı döker saçardı. Biz aman yapma aman düşme der dururduk. Sonra annesi dönüp benğm evladım ne yapmış demezdi. Bu genişlik ancak bizi rahatsız ederyani ben su durumda olsam heralde vicdanen rahatsiz olur iki haftada birde olsa evi bir supurur siler biseyler yaparim insan cocugunun dagittigindan nasil rahatsiz olmayip bukadar rahat olur bilmem bende bazen anneme giderim cok nadirde olsa kizima bakmasi icin ben uyuyayim diye evde gelin falanda yok minnetten dip kose temizlik yaparim oyle gelirim gorumceniz bu konuda fazla rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?