Biraz dertlesmeye ihtiyacım var

kadinda saniyordurki cocuguma nasil sevdiler oynadilar hep :)))

Şöyle bir durumda da var ben görümcenizin yerinde olsam surekli o eve çocuk bırakmazdım , sizi değilse de annesini düşündüğü için zaten ev kalabalık evde 2 cocuk birde ben çocuğumu bırakıp anneme yük olmayayım diye düşünürdüm evet belkide siz o evde olmasınız evde sizin çocuklarda olmasa kendi çocuğunu o kadar çok da bırakmayalirdi ama bunların hiçbiri sizi söz sahibi yapmıyor, sizin görümceden önce kendi hayatınızın gidişatını dert etmeniz lazım..

Herkes hemen orası senin evin değil diye taşlamış. Evet onun evi değil tek söz sahibi de o değil ancak biraz empati yapın. Anlattığına göre kadın çocuğunu çok sık bir şekilde bırakıp geri aldığında bir dağınıklığını dahi olsa toplayıp yardımcı olmuyormuş. Mecburiyetten beraber oturuyorlar ve birde bebeği varmış. Tüm işlere o koşturmak zorunda değil yorulduğunu dile getirmiş sadece. Görümcesi çalışmıyormuş çalışmıyorsa insan keyfi olarak çocuğunu annesini değil de birazcık da evin diğer üyelerini düşünerek çocuklu kadının başına atıp da gitmemeli diye düşünüyorum. En azından sıklığını ve bırakma süresini azaltmalı birazda yardımcı olmalı bence. Şahsen ben anneme bıraksam çocuğumu döndüğümde bi arkasını falan toplarım acelw işim yoksa çalışmadıkça da sık borakmam zaten.

Görümce tabii ki dogru davranmiyor ama oyle bir durum olusmus ki kayinvalide iki cocuklu oglunu ve gelinini hem evine hem de gelirine ortak edince sanirim gorumce de o zaman ben de sizi bu sekilde kullanirim hirsina kapilmis olabilir.

Eger konu sahibi gorumceye ayar vermek istese bunlari duyacagi icin susuyor olabilir.

Kayinvalideyle de yasanir, ikinci cocuk da yapilir ama anlayamadigimiz ortada kimsenin calismayip kayinpederin eline bakacak kadar isgoremez bi durum var mi, pazarda limon da mi satamayacak durumda eşi, ya da kayinpeder nasilsa bakar diye ikinci cocuk yapacak rahatlikta olan biri gorumcenin cocuklarini birakmasindan niye rahatsiz oluyor ki ayni zihniyet degil mi?

Ha ama gorumcenin cocuguna tabii ki bakmak onun daginikligini da toplamak zorunda degil.

Son düzenleme:
birlik oturuyorsanız maalsef söz hakkınız yok
çalışıp ayrı eve çıkın
ama evi dağıtıyorsa bilerek toplamayıp
kv nize bırakın
çocuğunuz ile o çocuğu bıraktığında parka gidin

Nasipte olan seylerin onune gecilmez benim bebegimin nasibi vardi dogdu hastalik dedigim felc durumu degil ki cinsellik olmasin

Bebeğin nasibi vardı diye doğurdunuz ama aklınız nerdeydi ? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Madem adam felç değildi niye çocuğa bakmadı ? Siz çalışıp evi geçindirseydiniz. Hem insanların evine yerleşip, üstüne çocuk doğurup hem de gelenden rahatsız olmanız pişkinlik. Kaç senedir böylesiniz acaba? Rahata alıştınız kira derdi yok, ev geçim derdi yok. Hayat size güzel.

Emin olun hayat bana falan guzel degil dedigim gibi yargisiz infaz yapmayin benim de esiminde sebepleri var ve kimse boyle olmasini istemez kim gozunu kor ister ki birilerinin eline bakmak falan ben burda hemcinslerimle biraz dertlesip derdime ortak etmek istedim ama boyle yargilarla daha da kotu hissettim tesekkurler

ev ana babanın r kocanda görümcende ikiside onların evlatları sizlerle görümcenizin arasında bir fark yok, çocuklarda da durum öyle..yine ortak torunlar onlarında bir farkı yok.kv bakıyorsa siz karışamazsınız ki.
Kendi eviniz olsa anlayacağım ama şu durumda siz karışamazsınız.

ev sizin değil görümcenin ailesinin evi. istediğini yapar. çocuğa bakmak ilgilenmek zorunda değilsiniz ama bırakmasına, kadının gelip gitmesine laf edemezsiniz.
Her yeni konuya ilk nasıl cevap yazabiliyorsunuz hayret. Çalışıyor musunuz

Kadın ailesinin evine gelirken kimseden izin isteyecek değil. Ayrıca bence sakın kalkıp bu konuda kimseye birşey söylemeyin haksız çıkarsınız. İnsanların evine giren çıkana karışamazsınız. Çok rahatsızsanız konuşun kocanızla ayırın evi. O zaman evin hanımı siz olursunuz istediğinizi yaparsınız. Ayrıca bir çocuğun lokmalarını saymak çok ayıp ve avam. Ne yiyebilir bi çocukda bizim durum iyi değil demişsiniz. Geldiği ev anneanne ve dedesinin evi. Lafını yaparsanız çok ağır şeyler duyarsınız bence. Geçmişte evinizi karıştırması dışında bi hata görmüyorum.

Canını sıkma; kimsenin hayatı mükemmel değil. İki çocuğa da kız sen de. Sonra çocuk seni annesine şikayet eder muhtemelen belki görümce çekinir böylece. Kendini fazlalık hissetme sen o evin bireyisin. Tüm işi sen yapıyorsam en çok senin düdüğün ötmeli

Ben sana hak veriyorum , sonuçta orada üç ki ve siz ortak yaşıyorsunuz, masrafları herşeyi ortak o evin. O yüzden sizin de söz halkınız var. Görümcen de iyi yere sırtını yaslamış, ikide bir de çocuğunu atıp kaçması çok yanlış. Kimse onun çocuklarına bakmak zorunda değil.

Masraflara ortak olan yok ki, kayınbaba çalışıyor geri kalanlar harcıyor.

Gelip gitmesine birşey diyemezsiniz ama rahatsızlık duyduğunuz konuları anlıyorum. O çocuğunu bıraktığında ilgilenmek zorunda değilsiniz alın kendi çocuğunuzu odaniza çekilin yada dışarı çıkın parka gidin vs. KV ilgilensin.

Ev sizin değil maalesef o yüzden söz hakkınız yok. Kızının dağıttıklarını da toplamayın madem kv ilgilensin. Sizde anne çok yoruluyorsun falan filan gibisinden kv nize biraz rahatsız olduğunuzu hissettirin . O bişey demediği sürece siz bişey yapamazsınız .

Bence sizin asıl derdiniz ne cocuk, nede yediği lokmalar veya ortalığı dağıtması. Annesi gelip sizin evinizi karıştıracak kadar karaktersiz bir insan ve şimdi gelip sanki size nispet yapar gibi davranıyor. Benim size tek bir tavsiyem var. O oraya atıp gittiği çocuğu (gerçekten işi var mı yok mu belki değil) sevin. Annesinin hatalari o çocuğun sucu değil. Ha 3 çocuk dagatiyor ha 4. Insallah esiniz iyileşir ve durumunuz düzelir. Görümcenize annenin evine gelme diyemezsiniz, ama yardım talep edebilirsiniz. Madem gelip 3 gun kaldığı oluyor işlerin ucundan tutsun. O misafir değil o evde. Merak ettiğim 3 gün kalsa esi birsey demiyor mu? Insallah durumunuz düzelir ve kendi evinize çıkarsınız. Bebeğinizl küçük dediniz. Onunla olan ilk zamanlari tüm olumsuzluklara karşı severek sevinerek geçirmeye çalışın. Zira bebekler de annenin stresini hisseder

Siz cocukla ilgilenmeyin dagittiginu toplamayin. Sorarlarsa cocugu birakirken bana mi sordu dersiniz

Hatta durumunuza sukredin bence bu devirde bir kurus para odemeden yasayacak ev, yiyecek ekmek bulmus, bebek yapabilmissiniz.
Vallahi katılıyorum. Biz kiradayız. Güvenecek kimsemiz yok maddi manevi. Nerdeyse 10 yıl olacak evleneli. Korkuyoruz çocuk yapmaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…