- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.637
- 598
kadinda saniyordurki cocuguma nasil sevdiler oynadilar hep :)))Millet öyle rahat ki. Aynı okulda çalıştığım biri vardı. Seminer zamanı getirirdi çocuğunu. Kendisi başka odaya gider kakır kikir çay içerdi. Çocuk etrafı döker saçardı. Biz aman yapma aman düşme der dururduk. Sonra annesi dönüp benğm evladım ne yapmış demezdi. Bu genişlik ancak bizi rahatsız eder
Nasipte olan seylerin onune gecilmez benim bebegimin nasibi vardi dogdu hastalik dedigim felc durumu degil ki cinsellik olmasin
Her yeni konuya ilk nasıl cevap yazabiliyorsunuz hayret. Çalışıyor musunuzev sizin değil görümcenin ailesinin evi. istediğini yapar. çocuğa bakmak ilgilenmek zorunda değilsiniz ama bırakmasına, kadının gelip gitmesine laf edemezsiniz.
Canını sıkma; kimsenin hayatı mükemmel değil. İki çocuğa da kız sen de. Sonra çocuk seni annesine şikayet eder muhtemelen belki görümce çekinir böylece. Kendini fazlalık hissetme sen o evin bireyisin. Tüm işi sen yapıyorsam en çok senin düdüğün ötmeliEmin olun hayat bana falan guzel degil dedigim gibi yargisiz infaz yapmayin benim de esiminde sebepleri var ve kimse boyle olmasini istemez kim gozunu kor ister ki birilerinin eline bakmak falan ben burda hemcinslerimle biraz dertlesip derdime ortak etmek istedim ama boyle yargilarla daha da kotu hissettim tesekkurler
evetHer yeni konuya ilk nasıl cevap yazabiliyorsunuz hayret. Çalışıyor musunuz
Ben sana hak veriyorum , sonuçta orada üç ki ve siz ortak yaşıyorsunuz, masrafları herşeyi ortak o evin. O yüzden sizin de söz halkınız var. Görümcen de iyi yere sırtını yaslamış, ikide bir de çocuğunu atıp kaçması çok yanlış. Kimse onun çocuklarına bakmak zorunda değil.
Tabii canım niye olmasın? Hiç.Nasipte olan seylerin onune gecilmez benim bebegimin nasibi vardi dogdu hastalik dedigim felc durumu degil ki cinsellik olmasin
Ev onların ama bende orada yaşıyorum ve benimde çocuklarım var sürekli dağıttığını toplamak zorunda değilim ama insan annesine gelir evet ona lafım yok ama sürekli de geldiğinde bari kızının dağıttığını toplasin
Siz cocukla ilgilenmeyin dagittiginu toplamayin. Sorarlarsa cocugu birakirken bana mi sordu dersinizEv onların ama bende orada yaşıyorum ve benimde çocuklarım var sürekli dağıttığını toplamak zorunda değilim ama insan annesine gelir evet ona lafım yok ama sürekli de geldiğinde bari kızının dağıttığını toplasin
Vallahi katılıyorum. Biz kiradayız. Güvenecek kimsemiz yok maddi manevi. Nerdeyse 10 yıl olacak evleneli. Korkuyoruz çocuk yapmaya .Hatta durumunuza sukredin bence bu devirde bir kurus para odemeden yasayacak ev, yiyecek ekmek bulmus, bebek yapabilmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?