Biraz Empati Lütfen

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.513
11
158
arkadaşlar
çok uzun süre düşündüm yazayımmı diye ama sonunda yazayım dedim
burayı çok seviyorum hergün kafamı dağıtıyorum birsürü arkadaş edindim
benim çocuğum olmuyor
benim gibi birsürü arkadaş var
rabbim çocuğu olanlara uzun mutlu ömürler versin
ama arkadaşlar hemen heryerde hamilelikle ilgili konular açılıyor
oysaki bebek ve hamileleikle koskoca bir kısım var
ben girmiyorum ama farkettimki heryerde bu konular açılıyor
hemen örnek vereyim mutluluktan uçtuğumuz haberler kısmında o kadar çok doğum ve hamilelik haberi varki
aslında bunun için forumumuzda bölüm var
arkadaşlar
tabikide çevremizde hamile ve çocuklu arkadaşlar var
ama inanın buradaki kadar yoğun değil
tamam avatar ve imzalarınıza sözüm yok
ama en azından bir konu açarken sizin kadar şanslı olmayan diğer zümreyi düşünün
hayırlı mutlu kolay doğumlar

canım seni anlıyorum ama kimsenin de art niyetle yaklaştığının düşünmüyorum...sende bunu demek istemiyorsun farkındayım ... ama insanlar burda senin ve benim gibi her konuda özellikle bu tip hassas konularda mutlu ya da üzücü haberlerini paylaşacak ve biz kimseye ''dur'' diyemeyiz ki.. aslında senin bu haberleri,yorumları ve konuları okurken sevinmen gerek bana göre,çünkü bir çoğu daha birkaç ay öncesine kadar çocuğu olamayan ve burda bunun üzüntüsünü paylaşan insanlarken bugün mutluluktan uçtuğu bu haberi seninle ve bizimle paylaşıyorlar ki,bizler içinde hala umut olduğunu anlatabilmek adına da.... sevgilerimle...

canım zordur bılırım... ama bunlar hayatın gerceklerıde.. bebegını 7 haftalıkken kaybeden arkadasım kafayı dagıtır dusuncesıyle ev zıyaretıne göturdum.. kapıyı bır degıl ıkı hamıle bayan actı.. kactıkca daha cok batar gözumuze...
allahım sana da verır eger hayırlıysa.. alınma nolur kımseye..

gecen ay bende temmuz anne adayıydım.. ama su an degılım.. ee orada kı anneler yazmasınlar mı? hassassın bılırım.. ama kendını bu denli etkılemesıne sakın izin verme...

Son düzenleme:
ben evli değilim ama bu konu benim de dikkatimi çekti...
çok fazla konu açılıyor gebelik ve çocuklarla ilgili...zaten böyle bir bölüm var, kaldi ki o bölüm zaten çok detaylı bir bölüm gördüğüm kadarıyla...
bir de jinekoloji kısmında bu tarz şeylerle çok karşılaşıyorum, bazen bir giriyorum bölüme bir sürü "acaba hamile miyim?" "tüp bebek için şu testlerim yapıldı" gibi konular...
tamam çok heyecanlı olabilirsiniz bu konuda ama zaten bunlar için ayrı bir bölüm var oralara yazarsanız hem daha derli toplu olur hem de sizinle aynı durumda olamayan kişiler üzülmez...

ya arkadaşlar tabiki yazılsın ama
bunun için ilgili kısımlar kullanılsın
rabbim arkadaşlarıma uzun ve mutlu günler versin

Bence cok haklisin:teselli:, rabbim tez zamanda insallah sanada nasip eder!!:Saruboceq:

Bunu dert etme be güzelim Kiz ben seni cok seviyom ya....Şeniz

Bitanem senin çocuğun olmuyor diye bir şey yok sanırım..Bir kaç kez düşük yaşadığını hatırlıyorum senağlama Sadece daha iyi bir doktor takibinde o tatlı meleğine en uygun zamanda kavuşacağını düşünüyorum..:1hug:a.s.

hayatım sana katılıyorum ama bence herkes kendi bölümüne yazıyor ama gebe olan katılımcılar çoğunlukta sanırım o yüzden hep bu tarz konular çoğunlukta...
hiç üzülme bende aynı durumdayım inş en ku-ısa zamanda bizde yazıcaz o konulara canım.
BENİM HALA UMUDUM VAR........

Kıyamam ki sanasenağlama Haklısın canım hem de çok ki bu çok hassas bir konu...
İnşallah herkes dikkat eder bundan sonra bu tarz şeylere sadece bu konu da da değil her konuda...Çünkü hepimizin böyle konuları vardır mutlaka yerimseniben a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gerçekten insan etkileniyor.Bu konu günlük yaşantımızda da başımızı çok ağrıttığı için belkide.Çünkü her daim ısıtılmış yemek gibi geliyor insanın önüne.Allah bizlere de nasip eder,hamile arkadaşlarımız da sağ salim bebişlerine kavuşurlar inşallah.

Göz bebişim benim:teselli: inan böyle bir konudan müzdarip olduğunu bilmiyordum :teselli: canımsınnnŞeniz
bende evlilik hazırlığı bölümü varken mutluluktan uçtuğumuz haberler bölümüne düğün tarihimi ilan ettim..
nden çünkü senin gibi değerli arkadaşlarımla paylaşmak için fıstıkım. Bence hasas bir dönemde olduğun için sana öyle gelmiş balım benim Şeniz bitanecik arkadaşım biliyorum çokkk cici bir anne olacaksın... seninde haberlerini burda ilan edip sevincimizi paylaşıcaz. hem kocişin yeni döndü kuşum onca stresten sonra olmaması normal :teselli: herşey güzel olacak eminim....
seni gerçekten seviyorum tatlım :asigim:

haklısın gülüm benim

bu konuda biraz daha hassas davranılması lazım

dediğin gibi bu konuyla ilgili geniş kapsamlı bölümler var bu tarz paylaşımların da orada yapılmasına özen gösterilmeli

evet, biz kadınların en çok konuştuğu konular burda da yoğunlukta.
sen ve benzer durumda olan arkadaşlarımı anlamaya çalışıyorum ve hak veriyorum.
bende yeni evliyken gencecik annemi kaybettim.
anneler gününde,hediye reklamlarından kalbim acıyor.
annesiyle gezmeye giden bir bayan gördüğümde de aynı.
ama ne yapalım takdir, i ilahi deyip sabretmeye çalışıyorum.
onlar bilemez ki benim içimdeki fırtınaları diyorum.
öpecek el arıyorum anneler gününde.
yaşamayan zor anlar senin,benim duygularımı.
tabii düşünceli olmak daha az kıracaktır yaralı yürekleri.
en kısa zamanda da, yüce rabbimin sizlere hayırlı evlatlar vermesini dilerim.

sen çok iyi, pozitif ve kalbi güzel bir arkadaşımızsın.
allah sana da o mutluluğu yaşayacağın günleri çabucak gösterir inşallah.

Bende o bölüme kızımın ilk yürüyüşünün mutluluğunu sizlerle paylaşmak için konu açmıştım...

İçimde herhangi bir art niyet olmaksızın....

Eminim ki o bölüme konu açan arkadaşlarda aynı düşüncedelerdir...

Bölümleri karıştırıp yazanlarda olabiliyor bazen....

Ama ben her hamile haberi aldığımda hem tebrik ederim hem Allah herkese nasip etsin diye dua ederim...

Yine söylüyorum Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bence çok kafana takılacak birşey değil canım....

sen çok iyi, pozitif ve kalbi güzel bir arkadaşımızsın.
allah sana da o mutluluğu yaşayacağın günleri çabucak gösterir inşallah.

:1hug:ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM O SİZİN GÜZELLİĞİNİZ....ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLDUM SAOLUN.:1hug:a.s.

canlar
demek istediğim şu,
tabiki paylaşılsın böylesi güzel haberler
ama kendi kısmında
kocaman bir bölüm dururken heryere yazmak neden
hangi bölümü açsam hamiş bebiş
inanın içim cız ediyor
istesem açarım o bölümle ilgili kısımları okurum zaten senağlama

ve bir art niyet olduğunu asla düşünmedim
sadece dikakt çekmek istedim

ve bir art niyet olduğunu asla düşünmedim
sadece dikakt çekmek istedim

İnanın ben çok iyi anlıyorum sizi ama ister istemez yazılıyor...

Bence mutlu ve umutlu olun Rabbim en kısa zamanda 1 değil 2 evlat versin....

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

cok haklisin canim ve sana katiliyorum...
tamam anne olmak belkide bir kadinin yasayabilecegi en güzel duygu...
ama yinede dedigin gibi buna ayrilmis bir bölüm varken her yere yazmak niye....
rabbim bütün anne olmak isteyenlere tez vakitde meleklerini göndersin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…