Biraz Empati Lütfen

kadınların en güzel ve en özel yetenegi hamilelik
bazılarını ne kadar mutlu ediyorsa bazılarınıda o kadar mutsuz ediyor nedense hamile oldugumuz anda cok istiyorsakta hemen birilerine söylemek ihtiyacı hisediyoruz bebegi istemiyorsakta
benim onuncu yılda oldu bebegim bu duygunun ne demek oldugunu cok iyi biliyorum onun varlıgını hissetigimde herkese söylemeliydim yoksa sanki kaybedecigim herkes bilirse kesinlesecek gibi gelirdi ama o tahliller sonrası ve öncesi yasadığım kabuslar ya yoksa ya yoksa diye yapardım hep yapınca ve duygularım cıkmayınca hayal kırıklıgım mahvolusum
ilk kızımda iki cizgi cıktıgında konusamadım inanmıyorum inanmıyorum diyormus esim öyle diyor kendinden gecmis halde ve herkese duyurmustum
simdi ise pes pese üc hamilelik insallah yoktur diye dua ediyorum ve cizgi cıkmadıgında gene herkese duyuruyorum nedense tahlili yapana kadar bir cok kisi günümün gectigini biliyor kadın milleti olarak bundan zevk alıyoruz ve kendimizi degistirmek cok zor gibi geliyor üzülme canım arkadasım bu dünyada olmayacak hic bir sey yok insallah sizlerinde olur
ne kadarda dikkatli olsakta yapıyoruz iste
artık kadın milletine empatiyi siz göstereceksiniz kadınları degistirmek cok zor cünki

bu durum benımde dıkkatımı cektı bazen oyle oluyorkı yenı mesajlarda bı sayfa neredeyse hamıleyım hamılemıyım vs hamılelerın sıtesı gıbı bısey olmustukaydirigubbakcemile2

nasıl bı cozum bulunur bılmıyorum ama rabbım isteyen herkese saglıklı bebekler nasıp etsın..a.s.

:çok üzgünüm:
haklısın aslında.
mesela benim avatarımda bi bebe var ama benim bebeğim değil onu söyleyimde senağlama
inşallah en yakın zamanda güzel bir bebeğin olur aynı bu avatarımdaki gibi :teselli:

Biraz fazla hassas olmanızı anlıyorum ama mutluluktan uçtuğunuz haberler bölümüne açılması gayet normal değil mi?
Hamilelikle ilgili bölümlere başka şeyler yazıyorlar..
İnsanlar o bölüme bu konuyu açarken hiç art niyet gözetmiyorlar sadece mutluluklarını paylaşıyorlar.
Ben bunda empati yapıcak şey göremedim.
İnşallah en yakın zamanda rabbim sizede böyle bi mutluluk yaşatır.a.s.
Ayrıca böyle dediğim için banada kızmayın çünkü bende çocuğu olmicak kişiler arasında yer alıyorum... Ama şartlar ne olursa olsun rabbim vermek istedimi verir.a.s.

Son düzenleme:
sizleri cok iyi anliyorum elbetteki zordur iste biri sevinince aciyor topigi napacaksin???
Insallah en kisa zamanda sende o guzel haberlerden birini verirsin canim cok istiyorum vallahi, darisi isteyen bekleyen herkesin basina cok istiyorum insallahhhhhhhhhhhh

Canımın İçi..Bitanem..Üzülme Ne Olur..Allah Bu Ümit Kesilmez..:1hug:

canım benım senı cok iyi anlayabiliyorum evli ve cocuklu olmama ragmen
ne desem bilemedim
namazlarımdan sonra aklıma geldikçe dua ederim "Allahım cocuksuzlara hayırlısıyla cocuk ver" diye
Allah hayırlısını versin, verip de evlat acısıyla terbiye etmesin
insallah bir gun seninde mutlu haberlerini alırız:1hug:
Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul eder insallah
badem gozlunle senın de mini mini bir bebegınız olura.s.

bir zamanlar bende senin gibiydim tatlım bebek istiyordum ama olmuyodu etrafımdaki hamile haberlerine hem çok seviniyor hemde içten içe üzülüyor ve göz yaşı döküyordum ama Allah'ıma şükürler olsun işte nihayet bende bi umut yakaladım nasip olursa yavruma kavuşacağım inşallah bu duyguları en kısa zamanda seninde yaşamın diliyorum arkadaşım Allah sanada bir evlat versin diğer arkadaşlarıda mazur gör insan sevinince dostlarıyla paylaşmak istiyor bazende detaylı düşünemiyor

canım benim art niyet olduğunu bir an bile düşünmedim
ama açılması gereken bölüm şu değilmi sence
Duyuru : Bende hamileyimmm - Kadınlar Kulübü

oldukça gereksiz bi alınğanlık bence

canım benim
umarım benim gibi,buradaki benim durumumda olan onlarca arkadaş gibi çocuksuzluk sorunun yoktur.rabbim vermesinde
alınganlık değil aslında bir rica
hem site kurallarına görede söylediğim makul birşeydi
aynı fikirde olmayı isterdim seninle sağlık olsun a.s.

canım inşallah hamile kalırsında bütün topiklerde duyuursun ve seviniriz inan bundan kimse rahatsız olmaz bütün samimiyetimle söylüyorum

canım inşallah hamile kalırsında bütün topiklerde duyuursun ve seviniriz inan bundan kimse rahatsız olmaz bütün samimiyetimle söylüyorum

arkadaşım çocugun olmasa böyle söyleyemezsin inan... bu kadar basitleştirmeyin bahsettigi şey araba alamamak veya eve sahip olamamak değil ki gereksiz alınganlık olsun bahsettiği şey bir çocuk !

insallah sende dahil tum bebek isteyenlerin guzel mujdeli haberlerini okuruz arkadasim hassasligini anliyorum her bolume ayni knunun acilmasinin anlami yook zaten birck bolum buna ayrilmisken umarim daha dikkat edilir

çok haklısın ablacım.
evli bile değilim henüz ama bende senin gibi düşünürdüm.
rahatsızlığını dile getirdin artık umarım dikkatli olur herkes.
namazlarımdan sonra dua edicem sana Şeniz

Canım arkadaşım;
daha önce de konuşmuştuk biliyorsun.
Seni anlayamam belki de ama bu konuda yanındayım canım..
Çünkü burada o kadar sevdiğim dostlarım oldu ki evlat hasretiyle yanan,hep dualar ettim,onlarla ağladım,onlarla güldüm..Gerçekten ne kadar büyük sıkıntılar yaşadıklarını gördüm.. İçim acıdı hep.. Ama elimden gelen tek şey konuyu değiştirmek ve dua etmek oldu hem sana hem de diğer arkadaşlarıma..:Saruboceq::1hug:
Desteğim sürüyor sana canım..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…