empatiyi siz kurabilseniz bencilce davrandığınızı farkedersiniz aslında. üzüntünüzü anlıyorum tabi Allah'tan ümit kesilmez ama bir düşünün eşini kaybedeni var annesini babasını kaybedeni var bugün sizin yazdığınız herhangi birşey kimbilir hangi okuyucunun hüzünlnmesine sebep oluyor.aynı şey değil demeyin. herkesin üzüldüğü,önemsediği konu farklıdır.bunun önüne geçemezsinizz ki. hem acınızı dindirmek için kaçmak yerine yüzleşmeyi tercih edin derim ben. :Saruboceq:
ben sorunumdan kaçmıyorumetkilenmediğimi söylemedim. söylemek istediğim şu: dikkat etmeye kalkarsanız dikkat edecek çok şey var bunun önüne geçemezsiniz. hanımefendi içinde sağlıklı olan kaçması değil, ne kadar kaçarsa o kadar üzülür. bunu duygularımı kullanarak değil edindiğim bilgilere ve tecrbelere dayanarak söylüyorum.
empatiyi siz kurabilseniz bencilce davrandığınızı farkedersiniz aslında. üzüntünüzü anlıyorum tabi Allah'tan ümit kesilmez ama bir düşünün eşini kaybedeni var annesini babasını kaybedeni var bugün sizin yazdığınız herhangi birşey kimbilir hangi okuyucunun hüzünlnmesine sebep oluyor.aynı şey değil demeyin. herkesin üzüldüğü,önemsediği konu farklıdır.bunun önüne geçemezsinizz ki. hem acınızı dindirmek için kaçmak yerine yüzleşmeyi tercih edin derim ben. :Saruboceq:
o sizin yorumunuz..ben öfkeli falan konuşmadım ama gördüğüm kadarıyla sizi baya öfkelendirmişim. duygularıım yerine mantığımla hareket ediyorum sadece. bunun hatun olmakla ne alakası var anlayamadım? kimseyi kırmak için falan konuşmadım orda da ne düşündüğümü açık açık belli etmişim zaten. sonuçta insanlar buraya yazarken herşeye açık olarak yazıyorlar, buraya yazmanız demek eleştirilere açık olmanız demektir. a.s
o sizin yorumunuz..ben öfkeli falan konuşmadım ama gördüğüm kadarıyla sizi baya öfkelendirmişim. duygularıım yerine mantığımla hareket ediyorum sadece. bunun hatun olmakla ne alakası var anlayamadım? kimseyi kırmak için falan konuşmadım orda da ne düşündüğümü açık açık belli etmişim zaten. sonuçta insanlar buraya yazarken herşeye açık olarak yazıyorlar, buraya yazmanız demek eleştirilere açık olmanız demektir. a.s
tamam hanımlar gerçekçi yaklaşan sizlersiniz. buyrun engelleyin bakalım yazanları. sırnaşık şey
tamam hanımlar gerçekçi yaklaşan sizlersiniz. buyrun engelleyin bakalım yazanları. sırnaşık şey
yazdıklarıma biraz olumlu yönden bakmayı deneseniz ölmezsiniz hatunlar. konu bambaşka bir hal aldı resmen. bunun önüne geçemezsiniz isteyen istediğini yazar sonucunda taşınır ya da taşınmaz. empati kurmaksa onlarla da empati kuruyorum mutlular öyle oraya buraya yazmışlar diyorum. artniyeti olanlara ohh iyi yapmışlar demiyorum. gerektiği yerde muhalefet olunur bu arada hanımefendi. kınarken aynı şeyleri yapıyorsunuz. neyse dediğim gibi amacım burda oturup sizinle tartışmak değil. bir bencil lafını sakız edip çektiniz buralara üstelik yazma amacınız sönmez hanıma yardım etmekken. birçok insan bencillik yapar. insanın doğasında vardır bu. gerçekleri söylemem b kadar can yakıcıysa ben de polyannacılık oynamayı bilirim. rica ediyorum biraz da olumlu yönden bakın. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?