Biraz konuşmak istedim

Bilirim o hali bir zaman sonra rüyalara da yansıyor sanırım 1 seneye yakın depresyon diye tanımladığım bu haldeydim beynim susmuyor ve gece kabuslar insanlara kendimi kapattım aşırı yalnızlık hissi vardı.
Sonra beynimde dönen ne varsa anlattım rahatladım doldukca anlattım yeri geldi yoruldum yeri geldi ağladım o susmayan düşünceler yüzünden ama atlattım o süreci
Bir süre sonra içimde konuşan sesi umursamadim düşünmeye başladığım an düşünme düşünme diye telkin verdim
En büyük faydayı da uygulamalı meditasyondan aldım lütfen bu gece bir uygulamali meditasyon dene öyle uyuakalinca beynin rahatlayacak
Youtube de var video istersen atarım sana link.

O rüyalar kısmı zaten ayrı bir olay. Rüyada da haliyle etkisi sürüyor. O yalnızlık hissi ara ara çok oluyor. Ben atlatamadım, o iç sesin sesini kısmaya çalışmak oldukça yorucu. Ben de umursamamaya çalışıyorum, o anlarda yüksek sesli müzik açmaya çalışıyor ya da iç sesimi engelleyecek şekilde bir işle meşgul olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar.
Evet atmanı isterim.

Ben çok faydasını gördüm beynimi susturmamda en büyük sebep bu olumlamalar ve nefes egzersizleri
Umarim sana da iyi gelir ❤

Anneyle güvenli bağlanma diye birşey var. Bebekliğinde güvenli bağlanamayanlar bu tip sıkıntılar çekiyor diye biliyorum. Sadece anneyim, okuduğum kitaplardan öğrendiğim kadarıyla böyle diye biliyorum

Anneyle güvenli bağlanma diye birşey var. Bebekliğinde güvenli bağlanamayanlar bu tip sıkıntılar çekiyor diye biliyorum. Sadece anneyim, okuduğum kitaplardan öğrendiğim kadarıyla böyle diye biliyorum
Evet bazı sorunlarımın temeli çocukluk döneminden kaynaklı.
Bu konu içinde buradaki gelen yorumlarla bu konudaki yazılara da bakındım. Kendi başıma, çocukluktan gelen durumların bende bıraktığı etkiyi nasıl gidereceğimi bilmiyorum maalesef.

Küçükken annenize karşı güvenli bağlanma olmamış. Güvenli bağlamadığınız için güvenli bir şekilde de ayrılamıyorsunuz. Size biraz ilgi gösteren kişilere bağımlı oluyorsunuz. Bu konuda deneyimli çocukluğunuza inecek bir psikiyatristten destek öneririm ama şu an durumunuz yoksa güvenli bağlanmayla ilgili bebek gelişim kitapları var onları akıp okumanızı öneririm size de faydası olacaktır

Bende sizin gibiyim .. Mesela çok sevmediğim rahat etmediğim bi ortam bile olsa 1-2 gün kalmışsam Orada ,giderken bi boşluk oluyor burukluk hissediyorum .. Anneyle aram hep kötüydü ,hep otoriter asker gibi yetiştirdi bizi ,asla sevgi görmedik şimdi iyi ama önemli olan çocukluğumda yaşadıklarım tabi .. konuyu takipteyim ,umarım değişiriz

Evet güvenli bağlanma olmamış gibi. Bu konuyla ilgili içerikteki videolara ve kitaplara bakmaya başladım. Umarım faydası olur bana da.

Tek başıma değiştirmek zor olacak gibi. Umarım değişiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…