Evet önceki sayfalarda biraz bahsettim, yani şaka yollu falan hakaret etti, içime oturdu hatta bu sebeple ayrıldığım bile oldu. Sonra benden ayrılıp çok geçmeden başkası ile oldu, bence beni onun için terketti ama hala inkar ediyor.
Bu ve bunun gibi birçok şey. Yani çok şeyinin üzerini örttüm anlatamam, ne türlü rezillikler. Şimdi evlenelim diyor da o beğenmediği ailemle nasıl tanışıp yüzlerine bakmayı düşünüyor anlamadım gitti. Bir kere sinirlendiğinde bana kasaba kızı demişti, yetiştiğim çevreyi küçümsemişti.
inanma tatlımm... bu hep boyle gıdecek bır kere tavız verdıysen bu boyle gıder kendımden bılıorum, ki o tavizi fedakarlık acısından verıoruz bız daha farklı bır umutla ama sonuc yine aynı..
o senın gıbı bır fedakar olgun yeri geldıgınde kankası yeri geldiğinde esi sevgılısı gıbı bır sevgılı bulamayacagını bıldıgı ıcın yapısıo sana demekki klinikte bakıo kızlara flörtlesio (flörtlesmek illaki sevgılı olmak degıl sozlu kacamaklar bakısmalar makaralar falan) sonra sana mezıyetlerı ıle ovunuo... inanma tatlım ınanma bu hep boyle gıder yıpranan sen olursun bılıorum zor olucak ama belkı bunları bıle bıle yasadın hep bu ılıskıyı yada devam edıceksın ama durum yıne aynı olucak ıyı dusun tasın cnm sen onu adam edıcek kısı degılsın adam olsun oyle gelsın gelıceksede..