biraz özel hayat istiyorum

babammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
129
1
26
Ankara
ben 1 buçuk senelik evli 5 aylıkta hamileyim. sorunum tabii ki eşim.onu seviyorum ama bazen beni çok üzüyor. bilmiyorum bu hamilelik hormonlarındanmıdır arada bi ağlamak hissi geliyoır.şimdiki sorunumuz eşimin halaları. başlarda seviyordum onları ama şimdi kendilerinden zorla tiksindirdiler. ben akraba ziyaretlerini severim abartmamak şartıyla. iplerin kopması bayramda oldu. k. babamgile gittiğimizde hepbirlikteydik. bayramda ev kalabalıktı ve yatacak yer sorunu yaşandı. yattığım kanepe gözlerine battı heralde ki orda oğlum yatacaktı diye kavga çıkardı gece gece.ağlaya ağlaya sabahı zor ettim. zoruma giden kimsenin ağzını açıpta bişey dememesiydi.eşimin bile... sabah midem bulandı banyoya gidiyorum. numara yapıyo diyolar. bunlar insan mı anlayamıyorum. kayınvalidem bile benden çekmiyosun ama halalar kaynanalık yapıyor sana dedi.neyse evimize geldik 1 hafta sonra eşim başladı halama gidelim diye bende sen git ben gelmem dedim. tartıştık bana kincilik yapma. sende suçlusun dedi. benim üstüne tozkonduramadığım kocam... şok oldum ağladım özür diledi. neyse gittik bi baktım hiçbişey olmamış gibi davranıyorlar. ilginç. kendilerini kocamın gözünde akladılar. bende onlar gibi davranıyım dedim. haftada 1 onlara gidiyoruz. 1 dolmuşluk mesafedeyiz. ama benim midem bulanıyor dolmuşta. eşimde bunu çoook ii biliyor. bugün yine onlara gidelim dedi ama biz döneli 3 gün olmuş. gitmek istemedim. bıktım onların laf sokmalarından. eşimde sen bigün biyere gitmek istersin bende gelirsem .. dedi . ama zaten biyere götürmüyo ki haftada 1 izni var ondada halalarına gidiyoruz. ablama gitmek istiyorum ama gidemiyorum. burda hiç arkadaşım yok. kime gidiyim kimle konuşuyum. en azından burda rahatça konuşabiliyorum iyiki kk var.

annesine değilde halalarınamı gidiyor enteresan !!!!!!

Banda bu hala düşkünlüğü tuhaf geldi saçma yani :44: eevet hala sevilir muhakkak ama 3 günde bir halama gidelim halama gidelim de nedir çok tuhaf geldi bana :26:

eşiniz annesine bu kadar çok gitmek istemiyor sanırım , bir de gelmiyorsunuz diye tehditvari konuşuyor bence bu kadar sık gitmek sürekli halalarda kalmak zorunda değilsiniz ki ve hamilesinizde bunu eşnize anlatmaya çalışın ne bu böyle :31::31:

çok haklısın eylül05 çok özlüyorsa halalarını gitsin görsün . hadi annesini geçtim karısını halalarına niye ezdiriyor. sonuçta mecbur değilki onlara gitmeye zırt pırt. laflarını çekmeye sevmiyorum de gitme. bu ne yaaa

kayınvalidem uzakta. ben eşime karışmak istemiyorum. gitmek görmek istiyorsa görsün sadece beni arkasında sürüklemesin. kalbim kırılmış zaten e daha ne ısrarı bu. kendi kaynanamın evinde nereye yatacağımı onlara mı soracaktım. hem adam gibi karısını savunmaz hemde yüzsüz gibi evlerine götürür. eşim için küs kalmadım ama eşimde yüz verdim astarını istiyor. evet bide utanmadan tehdit ediyor

Halalara gitmek ne alaka.1gün izni var ve siz o izinde halalara gidiyorsunuz.Bir de laf yiyorsun.Gitme.kısa ve öz

her hafta halaya gitmek ne yaaa...
bi de kaynanalık taslıyolar hanımlar...
eşin bunları görümüyosa sen naapıcan..
hep söylüyoruz burdaq iş kocada bitiyo diye...
güzelce konuşup her hafta gitmenin fazla olduğunu fln anlat bence eşine...

her hafta halaya gitmek ne yaaa...
bi de kaynanalık taslıyolar hanımlar...
eşin bunları görümüyosa sen naapıcan..
hep söylüyoruz burdaq iş kocada bitiyo diye...
güzelce konuşup her hafta gitmenin fazla olduğunu fln anlat bence eşine...

denedim ama sonunda pes ettim şimdi sen nereye istiyorsan oraya git diyorum onada kızıyor ben ne yapiyım daha. adam inat. benden çok onları düşünüyor. aman onlar küser aman onlar alınır aman onlar onun ailesi.ben neyim kocamın gözünde bende bilmiyorum

acaba eşin halalarda birinin oglumu:1::1:
aklıma başka bişi gelmedi yahu
o ne ya her hafta halayamı gidilir:27:

acaba eşin halalarda birinin oglumu:1::1:
aklıma başka bişi gelmedi yahu
o ne ya her hafta halayamı gidilir:27:

evet hiç böyle şey duymamıştım :9:

bir de halaların kv lik yapması çok gıcık bir durumonlara ne yaniii :45::45:

konu sahibi bu duruma dur demelisin bir an önce :ssz:

ben 1 buçuk senelik evli 5 aylıkta hamileyim. sorunum tabii ki eşim.onu seviyorum ama bazen beni çok üzüyor. bilmiyorum bu hamilelik hormonlarındanmıdır arada bi ağlamak hissi geliyoır.şimdiki sorunumuz eşimin halaları. başlarda seviyordum onları ama şimdi kendilerinden zorla tiksindirdiler. ben akraba ziyaretlerini severim abartmamak şartıyla. iplerin kopması bayramda oldu. k. babamgile gittiğimizde hepbirlikteydik. bayramda ev kalabalıktı ve yatacak yer sorunu yaşandı. yattığım kanepe gözlerine battı heralde ki orda oğlum yatacaktı diye kavga çıkardı gece gece.ağlaya ağlaya sabahı zor ettim. zoruma giden kimsenin ağzını açıpta bişey dememesiydi.eşimin bile... sabah midem bulandı banyoya gidiyorum. numara yapıyo diyolar. bunlar insan mı anlayamıyorum. kayınvalidem bile benden çekmiyosun ama halalar kaynanalık yapıyor sana dedi.neyse evimize geldik 1 hafta sonra eşim başladı halama gidelim diye bende sen git ben gelmem dedim. tartıştık bana kincilik yapma. sende suçlusun dedi. benim üstüne tozkonduramadığım kocam... şok oldum ağladım özür diledi. neyse gittik bi baktım hiçbişey olmamış gibi davranıyorlar. ilginç. kendilerini kocamın gözünde akladılar. bende onlar gibi davranıyım dedim. haftada 1 onlara gidiyoruz. 1 dolmuşluk mesafedeyiz. ama benim midem bulanıyor dolmuşta. eşimde bunu çoook ii biliyor. bugün yine onlara gidelim dedi ama biz döneli 3 gün olmuş. gitmek istemedim. bıktım onların laf sokmalarından. eşimde sen bigün biyere gitmek istersin bende gelirsem .. dedi . ama zaten biyere götürmüyo ki haftada 1 izni var ondada halalarına gidiyoruz. ablama gitmek istiyorum ama gidemiyorum. burda hiç arkadaşım yok. kime gidiyim kimle konuşuyum. en azından burda rahatça konuşabiliyorum iyiki kk var.
Merhaba,
Eşiniz gitsin çok istiyorsa , sizin yorgun olduğunuzu , iyi hissetmediğinizi söylesin. Hamilesiniz sonucta bu ısrar neden.

Daha yeni evli sayılırsınız nasıl alıştırırsan öyle gider. Şu ben ne dersem o olur durumunu sonlandırmaya bak. Ablana nasıl gidemiyosun ya huzurunuz kaçmasın diye de bu kadar taviz vermeyin bence.

Bol bol konuşun ya da sen de onu kendi akrabalarına sürükle bunalınca anlar belki.

Son düzenleme:
kesin bekarken halaları ona maddi
anlamda yardımda bulunmuşlardır
oda vefa borcunu göstermek için gidiyordur sana bu konudada birşey anlatmıyordur , yoksu sıkı fıkılık alışılmış durum değil genel olarak,sor bakayım varmı böyle bir durum erkek kısmı öyle kadınlar gibi herşeylerini anlatmazlar .çok ketumlardır ,çoğu
tabi evlenince el kızına çektirirler

Back
X