ben 1 buçuk senelik evli 5 aylıkta hamileyim. sorunum tabii ki eşim.onu seviyorum ama bazen beni çok üzüyor. bilmiyorum bu hamilelik hormonlarındanmıdır arada bi ağlamak hissi geliyoır.şimdiki sorunumuz eşimin halaları. başlarda seviyordum onları ama şimdi kendilerinden zorla tiksindirdiler. ben akraba ziyaretlerini severim abartmamak şartıyla. iplerin kopması bayramda oldu. k. babamgile gittiğimizde hepbirlikteydik. bayramda ev kalabalıktı ve yatacak yer sorunu yaşandı. yattığım kanepe gözlerine battı heralde ki orda oğlum yatacaktı diye kavga çıkardı gece gece.ağlaya ağlaya sabahı zor ettim. zoruma giden kimsenin ağzını açıpta bişey dememesiydi.eşimin bile... sabah midem bulandı banyoya gidiyorum. numara yapıyo diyolar. bunlar insan mı anlayamıyorum. kayınvalidem bile benden çekmiyosun ama halalar kaynanalık yapıyor sana dedi.neyse evimize geldik 1 hafta sonra eşim başladı halama gidelim diye bende sen git ben gelmem dedim. tartıştık bana kincilik yapma. sende suçlusun dedi. benim üstüne tozkonduramadığım kocam... şok oldum ağladım özür diledi. neyse gittik bi baktım hiçbişey olmamış gibi davranıyorlar. ilginç. kendilerini kocamın gözünde akladılar. bende onlar gibi davranıyım dedim. haftada 1 onlara gidiyoruz. 1 dolmuşluk mesafedeyiz. ama benim midem bulanıyor dolmuşta. eşimde bunu çoook ii biliyor. bugün yine onlara gidelim dedi ama biz döneli 3 gün olmuş. gitmek istemedim. bıktım onların laf sokmalarından. eşimde sen bigün biyere gitmek istersin bende gelirsem .. dedi . ama zaten biyere götürmüyo ki haftada 1 izni var ondada halalarına gidiyoruz. ablama gitmek istiyorum ama gidemiyorum. burda hiç arkadaşım yok. kime gidiyim kimle konuşuyum. en azından burda rahatça konuşabiliyorum iyiki kk var.