Biraz rezil mi oldum sizce:/

Aileler tanışmıyordu. Kendisine yardım eden adam, konu sahibinin iş arkadaşının eşinin iş tanıdığı.

Adam , arkadaşının ricası üzerine kendi çocukları yaşındaki genç bir kadına yardımcı olmuş.

Siz bu çocukla görüşmeniz sayili, hakkinda hic bir sey bilmiyorsunuz,
Mademki su anda ayni sehirde yasayacaksiniz biraz bekleyin derim.
Belki de su anda bir ilişkisi vardir, bakmayin annesinin evlenmiyor demesine.
Sehirde biraz zaman gecirin, O sehir buyuk sehir ama kendi icinde kucuk bir sehir, cemiyet hayatina karistiginizda bir sekilde kulaginiza bilgileri gelecektir.

Haa mesele buymuş yani. Ben de aileler de tanışıyor zannettim. Dıdısının dıdısı yani. Adam iyilik yaptı diye peşine düşmeye gerek yok.

Ailenle onun Ailesini nasil biraraya getirdin konuyu anlatisindan siz onlara oturmaya gitmissin gibi hissettim . ,is yerinden arkadasinin kocasinin tanidigiydi ailen gelince direk cocugun ailesiyle gorusmek istemis bu cok belli .fol yok yumurta yok ailene bahsetmen bile abes . Keske cicugu bir sosyal medyadan ekleseydin .cocukla hic basbasa bi kahveniz bile yok sanirim.ailen patavatsizlik yapmis

Hayır onlar bizimle görüşmek istedi onlar çağırdılar. Ben başarmadım yani. Sosyal medyadan ekleme dedi kk hatunlarının çoğu. Yoksa eklemek çok kolay

Yani bir babanın da kizimi alın demesi gibi olmuş hiç hoş değil bence.
Çocuk zaten oralı değil.
Ailesinin isteğiyle baskısıyla senle evlenirse mutsuz olursunuz.
Bu şekilde yapılan evlilikler hüsran.
Yani kendi babamı düşünüyorum da heralde kesseler bunu söylemez gururundan.

Evet katılıyorum.

Haa mesele buymuş yani. Ben de aileler de tanışıyor zannettim. Dıdısının dıdısı yani. Adam iyilik yaptı diye peşine düşmeye gerek yok.

Konu sahibinin, yardım eden adamın oğluyla ilgili açtığı 4.konu bu. Kendisi bir devlet kurumunda çalışıyor ve tayin sebebiyle ilgili şehre yerleşiyorsa; durduk yere insanların ağzına laf veriyor olacak.

Adam iyiliği konu sahibine yaptı ancak arkadaşının ricasıyla. Konu sahibi, adamın oğlunu görünce; nasıl teşekkür edeceğini bilemedi.

Kendisine yardım edecek birini bulan; iş arkadaşıydı oysa ki. Kadın kocasına söylemiş; kocası da iş tanıdığına rica etmiş. O karı - kocaya da ailece teşekküre gittiler mi acaba ?

Ufak değil yardımları baya büyük. Biliyormusunuz ki ne olduğunu acaba?
Aile ile de görüşmek zorunda değilim tabiki. Bakalım zaman gösterir görüşürmüyüz bilemiyorum.
Ay Allah aşkına söyle şu yardım ettikleri olayı. Her konunun başında besmele çeker gibi zikrediyorsun yardım konusunu. Ne yaptı bu adamlar bu kadar büyük?

Çocuk hoş ve ilgiliydi aslında. Rachel ne yemek ister nereye gitmek ister vs. Ama kibarlığındanmış demekki. İdeal koca adayı da demedim ki çocuğu beğendim.
Elden ele yayalım yardım toplayalım
işte kibarlıkla ilgi göstermeyi birbirine karıştırıyoruz :) belki de sahiden çok nazik, düşünceli, centilmen, yardımsever bir çocuktur. ayşeye fatmaya da aynı biçimde davranan biri olabilir. bence sen tekrar sana yardımcı oldukları /olabilecekleri konularla alakalı bu çocukla iletişim kur ama direkt sen kur araya aile maile bişey girmesin. çocukla iletişim kurmak için bahane yarat bak bakalım hoşlanırsa mutlaka o elektriği sen de alırsın zaten.

şu an senin olduğun ortamda çocuğun olmaması kötü olmuş. sizin ziyaretiniz planlı bir ziyaret miydi? çocuk sizin geleceğinizi biliyor muydu? yoksa çat kapı mı gittiniz çocuğun haberi olsa bile katılma imkanı mı yoktu?

Hiçbiri yok ama istese bulurdu bence. Kardeşini ekledim sosyal medyadan.
valla rahmetli michaal jackson, ilk karısı lisa marie presley'i ilk gördüğünde araya ortak tanıdıkları bir avukatı sokmuş ve ona sormuş. kimdir bu kız, necidir, tanır mısın vs diye. o avukat da lisa'nın annesinin avukatıymış falan. sonra işler istediği gibi gitmemiş, michael bir adım da atmamış lisa başkasıyla evlenmiş (koskoca michael jackson'ın kendisinden etkilendiğinden haberi yok, düşün) neyse efendim hanım kızımız evlenmiş, iki de çocuk yapmış. sonra boşanmış falan ama bu süre zarfında michael hep pusuda beklemiş. uygun zaman gelince de görüşmeye başlamışlar ve evlenmişler sonra zaten. yanii isteyen adam gerekirse dağdaki çobana soruyor ama bilgi alıyor, ulaşıyor bi şekilde.

Olmayanı olduracaksınız yani kararlısınız.

Sonunda bu iş olursa, azminizden ötürü sizi kutlayacağım.

Hiiim anladım. Üzümü yiyen başka bağ sahibi başka asıl teşekkür edileceklere sıra gelememiş. Rüzgarlı havaya doğru kürek çekmeyi bıraksa iyi olur.

Evet gittik hediye de aldım fazla fazla hem de onlara da nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…