Biraz rezil mi oldum sizce:/

Bravo size tebrikler ve iyi aksamlar

sanal alemdeki bir konuyu okuyup, utanacak kadar hassassanız size forum kullanmayı önermiyorum.
konu sahibi sizin yerinizde olsaydım hiçbir şey yapmazdım, karşı taraftan adım beklerdim eğer adam sizden etkilendiyse zaten belli eder.

Valla 13 senedir kullaniyorum, sizin onerinize ihtiyacim oldugunu da sanmiyorum Benim mesajim sizi neden rahatsiz etti de alintilama ihtiyaci hissettiniz onu hic bilmiyorum. Konu sahibinin eski konularina da bi bakin isterseniz

Valla 13 senedir kullaniyorum, sizin onerinize ihtiyacim oldugunu da sanmiyorum Benim mesajim sizi neden rahatsiz etti de alintilama ihtiyaci hissettiniz onu hic bilmiyorum. Konu sahibinin eski konularina da bi bakin isterseniz
açıkçası beni konu sahibi adına "utanma" , "rezil olma", "küçük düşme" diye üst üste yazmanız rahatsız etti. zaten olayın gidişatından dolayı üzülüp konu açan bir insanın bu kadar üstüne gitmenizin nedenini anlayamadım. 13 yıldır bu platformu kullanan biri olarak, bu sanal ortamda bir insanı üzmenin, kötü hissettirmenin size bir faydası olmadığının farkında olduğunuzu tahmin edebiliyorum. amacım tartışmak ya da haklı çıkmak değil, yorumunuzu görünce yazmak istedim. iyi geceler diliyorum

Konu sahibi bastan beri ne dediysek dinlemedi ve duygularini cok cok fazla belli edecek harrketlerde bulundu, o yuzden bastan okuyun dedim. Zaten burada yazilanlarin hicbirini takmiyor o, burnunun dikine gidiyor. Ustelik kendisini geciyorum ama ailesinin bu sekilde konusmasini hicbir sekilde normalize edemiyorum Neticede burada herkes kendi fikrini paylasiyor, bu da benimki. Son konu itibariyle sert gelmis olabilir ama tamamini okumalisiniz

Size de iyi geceler

Ne dediysek dinlemedi derken ne yaptım mesela bir tane örnek söyleyebilir misiniz?
Kk hatunları yapma dedi ve ben yaptım bir örnek istiyorum sizden.
Konularıma çok hakimsinizya hemen söylersiniz bekliyorum
Duygularımı belli edecek bir hareketimi söyleyin mesela hangisi?

Yorumlarınıza yüzde yüz katılıyorum elinize sağlık valla. Teşekkür ederim.

Yorumunuza katılıyorum bence de bazıları sosyal platform kullanmamalı:)
Aynen zaten bişey yapmıyorum hiçbir adım da atmadım çocuğa karşı. Buraya konu açınca heralde bişey yapmış oluyorum bazıları böyle algılıyor pes

Rezil olmamışsınız, olabilir böyle konuşmalar, adamın ailesi de düşünmüştür sizi zaten mutlaka, ama adamda bir heyecan uyandırmamışsınız belli ki.

WOMAN cevap vermediniz ama?

İsim var, aksama verecegim mahsuru var mi? Neticede gun icerisinde size konsantre yasayamam degil mi? Baya hirsli ve takintili bi insansiniz farkinda misiniz
Bilmem hemen verirdiniz normalde pat diye. konularıma da çok hakimsiniz ya:)
Evet vereceğiniz cevabı merakla bekliyorum

yani evliliğe ikna edemiyoruz diye bişey yok şimdi ben de bekarım, karşıma kimseyi getirmeden veya etkileneceğim tarzda birini getirmeden hadi evlen mevlen deseler, yaşın geldi artık falan gibisinden muhabbetler açsalar ben de asla ikna olmam aksine daha da sinir olurum, uzaklaşırım evlilik düşüncesinden. ama karşıma öyle birisi çıkar ki ben ona duyduğum sevgi yüzünden evlilik hayali kurabilirim onunla. dolayısı ile insanları evlendiren şey evlenme düşüncesi değil karşısındaki insandır. evlenmek için evlenen de var o ayrı konu ama bu oğlan belli ki aşk evliliği yapar, yaparsa.

açık konuşayım ben çocukta sana karşı bişey olduğunu düşünmüyorum. erkek gözüyle kadın kulağıyla sever demişler, erkek etkilendiyse yerinde duramıyor mutlaka tanışmanın, ilerletmenin yollarını arıyor. bu yüzden sen fazla umutlanma. aradan epey zaman da geçti, sana karşı hiçbir adımı olmadı. o yüzden kesinlikle tekrar bu konular özellikle de aile arasında açılmamalı. sen eğer çok istekliysen, içinde bulunduğun durumu (ilgin karşılıksız gibi şimdilik) unutmadan bu oğlana o işle alakalı bişeyi bahane edip ulaşabilirsin. ben çok istekli olsam böyle yapardım.

Baydıysa bakmayabilirsiniz yorum yapmayıp es geçebilirsiniz
Sizi bayıyor diye konu açmayı bırakacak değilim ayol
Şu yardım ettikleri konuyu söylemedin?
Görmezden geldin benim yorumumu ama cidden merak ettim o kadar büyük ne yaptıklarını

İssiz degilim ben sizin gibi, avukatim

Delilli ispatli isim var bakin

Eki Görüntüle 3125553
Yalnız bu küçümser haller size hiç yakışmıyor avukat hanım benim ne iş yaptığımı bilmeden.
Hele ki bir avukat yani böyle afaki yorumlar nasıl yapar ben şok ben iptal
Ben de size mesleğimi delilli ispatlarım şok olursunuz söyleyeyim
Şimdi soruma vereceğiniz cevabı daha çok merak ediyorum bakalım

Şu yardım ettikleri konuyu söylemedin?
Görmezden geldin benim yorumumu ama cidden merak ettim o kadar büyük ne yaptıklarını
Herşeyi detaylı anlatmak istemiyorum. Neredeyse dolandırılıyordum hatta onların sayesinde kurtardım diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…