Biraz saçma bir şey

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Merhaba kızlar bundan bir süre önce kardeşim kaza yapmadan ,3 hafta önce evin önüne gelmiş ti.arabasi beyaz renkli ydi . diğer kardeşim onun yanına gitti . araba da konuşuyor lardi .ama araba siyah renk e çalan koyu bir arabaydı.ben bunu anlayamadım .üstünde durmadim . başka arabaya bindi.zannettim.ama şimdi anlıyorum.başka araba yoktu.yani beyaz arabayi başka bir renk olarak gördüm.bunun bir açıklaması varmı .

ben 3 hafta önceyi bu kadar net hatırlayıp kendime dert edinmezdim ya sanırım.

ya yanlış gördünüz ya da yanlış hatırlıyorsunuz.

Gece karanlıkta öyle gelmiştir,
Beyaz yada baska renk tam neyi merak ettıgınızı anlamadım ?

Başınız sagolsun ben yaralandı falan sanmıştım vefat etmiş kardeşiniz Allah rahmet eylesin sizede sabır versin

Gece karanlıkta öyle gelmiştir,
Beyaz yada baska renk tam neyi merak ettıgınızı anlamadım ?
Bu arada geçmiş olsun Kardesınız ıyıdır inşallah.
Araba hem siyah hemde başka model di üst kısmı demirden gibiydi . kardeşim i kaybetti m

Çok tuhaf sanki o beyaz arabanın onun hayatını karartacagini işaret etmiş gibi.. Bilmiyorum belki de bi göz yanılmasi. Diğer kardeşinize sormuşsunuzdur mutlaka, o ne diyor?

Kardeşinizin mekanı cennet olsun, Allah siz kalanlarına büyük sabır versin..

Başınız sagolsun.
Kaybınız çok büyük o yüzden kardeşinizle ilgili her şeyi aklınıza getirip anlamlandırmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Biraz kendinizi bu düşüncelerden uzak tutmaya çalışın.
Eğer kaybınız üzerinden 3 aydan fazla zaman geçtiyse de mutlaka yardım alın.
Başınız sagolsun, Allah sabır versin

Bence siz de durugörü var gelistirmeniz lazım bende mesela durusezi var olacakları önceden hissederim iyi ya da kötü siz de de parça parça görüyorsunuz yani biraz gelisirse olayı olmadan net görebilirsiniz.basınız sağolsun allah sabır versin

Kardeşim benle konuşmuyor .sormadım çok sağol .ama eminim bir dakika da araba değişmez .ama o gün kötü bir gündü üstünde durmadim.

Çok sağol

Olabilir ölen 2 arkadaş imin öldüğü nü rüyamda görmüştüm. Çok acıydı rüyada bana gösterilmesi sonra ölmeleri .bikere de yara almaktan kurtulmuştum kafamda bir ses beni uyarmıştı.çok sağol.ama kendimi geliştirecek kadar zamanım yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…