Biraz saçma bir şey

Kardeşim benle konuşmuyor .sormadım çok sağol .ama eminim bir dakika da araba değişmez .ama o gün kötü bir gündü üstünde durmadim.

Kardeşiniz neden konuşmuyor sizinle?

Başınız sağolsun
Allah kardeşinize rahmet eylesin

Çok ilginç.ilk defa böyle birşey duydum. Ama hislerimin kuvvetli olduğunun farkındaydım hep.hislerim sayesinde birçok şeyi çözmüşümdümdür şimdiye kadar.bazen bazı şeyleri olmadan önce rüyamda görürüm yada onunla ilgili bir işaret.çok garip belkide bu doğuştan Allah'ın verdiği bir lütuf.

Benimde bazen icime dogar biseyler ama asla kestiremem iyi yada kotu bisey olucagini. Olup bittikten snra ' bilmeliydim" derim. Galiba birz " zelihanin gozleri" gibi bisey bu. Nasil gelistirilir acaba?

Benimde bazen icime dogar biseyler ama asla kestiremem iyi yada kotu bisey olucagini. Olup bittikten snra ' bilmeliydim" derim. Galiba birz " zelihanin gozleri" gibi bisey bu. Nasil gelistirilir acaba?
Tam bilmiyorum aslında nasıl gelistirilecegini bende kucuklugumden beri var.Ara ara azalıyor bir ara kahve fali bakiyordum arkadaslara enerjim düşüyordu azalıyordu hislerim artık bakmıyorum mesela suan hamileyim hislerim yeniden kuvvetlenmis.Hissettigin en ufak şey de üstüne düşün bir de netten araştır nasıl gelistiribilecegini iyi şeyler hissetmek güzel de kötü şey hissetmek güzel olmuyor

Evet benim de öyle bize Allahın verdiği bir lütuf.sadece kötü şeyleri hissetmek iyi olmuyor mesela deprem

kafanda kuruyorsun canım. kendimden biliyorum. zamanla aslında olmayan şeye inanıyorsun. kendini suçlama. yapabileceğin hiç bir şey yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…