Merhaba herkese

Daha öncede yazmıştım eşimle boşanma aşamasında olduğumuzu anlatmıştım bi kaç ay sonra boşanıyoruz inşallah ve kendimi iyi hissediyorum içinden çıkamadığım tek konu bana yapılan haksızlıklar... Evliyken zaten sürekli lafları sözleri vardı hep kendimi açıklamak zorundaydım bunlar bi yana boşanma aşamasında bile btmedi lafları ve ben annemn evine gelir gelmez onlar soluğu eşimin yanında almış bi de güzel gezmişler... Annesi hala orda kalıyo

yani görgüsüzlüğün bu kadarı ... Şimdi konum şu benim içim çok rahat bi hatam kusurm olmadı onlara karşı aksine çok yapıcıydım ama deli gibi pişman olsunlar istiyorum benim gbi haksızlığa uğramış ve dünya gözüyle karşı taraftan yapılan haksızlıkların çıktığını deli gibi pişman olduğunu gören var mı varsa anlatabilir mi biraz gaza gelip pişman olacaklarına inanmak istiyorum da

çnkü en büyük sorunum o haksızlıkları yutamamam tek isteğim çok pişman olsunlar yaptıkları hataları anlasınlar tabikide geri dönmücem anladıkları zaman ama bunu dünya gözüyle görmek istiyorum