• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz teselli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabredin bekleyin bn bosandim ana ogul aski yuzunden yapmadigida klmamisti kadinin bana hic anlatmiyim sayfalar surer.2 sene oldu simdi kusmusler geri donmk istiyo ama evlnsek ki oyle bi niyetim asla yok asklari depresir.davadan ciktigimizda dmistim donmek istersen annenin ölmesini bekle diye simdi diyo benim icin öldü valla benim icin hala yasiyo dedim 😂
İlahi adalet işte 🙂 benm kaynanamda çok fena ama ölüyorlar birbirlerine hiç sanmam küseceklerini oğluna şimdiden eş arıyomuş

Aceleci davranmayın ilahi adalet en doğru zamanı bilir. Bu hayatta görmeseler bile bunun öbür dünyası var ki orası daha kötü. Yapılan haksızlık kimsenin yanına kalmaz. Siz acele ettikçe kendinizi yıpratırsınız başka da bir işe yaramaz.

Aceleci davranmayın ilahi adalet en doğru zamanı bilir. Bu hayatta görmeseler bile bunun öbür dünyası var ki orası daha kötü. Yapılan haksızlık kimsenin yanına kalmaz. Siz acele ettikçe kendinizi yıpratırsınız başka da bir işe yaramaz.
Haklısınız

Merhaba herkese 🙂
Daha öncede yazmıştım eşimle boşanma aşamasında olduğumuzu anlatmıştım bi kaç ay sonra boşanıyoruz inşallah ve kendimi iyi hissediyorum içinden çıkamadığım tek konu bana yapılan haksızlıklar... Evliyken zaten sürekli lafları sözleri vardı hep kendimi açıklamak zorundaydım bunlar bi yana boşanma aşamasında bile btmedi lafları ve ben annemn evine gelir gelmez onlar soluğu eşimin yanında almış bi de güzel gezmişler... Annesi hala orda kalıyo 🙂 yani görgüsüzlüğün bu kadarı ... Şimdi konum şu benim içim çok rahat bi hatam kusurm olmadı onlara karşı aksine çok yapıcıydım ama deli gibi pişman olsunlar istiyorum benim gbi haksızlığa uğramış ve dünya gözüyle karşı taraftan yapılan haksızlıkların çıktığını deli gibi pişman olduğunu gören var mı varsa anlatabilir mi biraz gaza gelip pişman olacaklarına inanmak istiyorum da 🙃 çnkü en büyük sorunum o haksızlıkları yutamamam tek isteğim çok pişman olsunlar yaptıkları hataları anlasınlar tabikide geri dönmücem anladıkları zaman ama bunu dünya gözüyle görmek istiyorum
İnsan tamamen icinde her şeyi bitirince pişman olmuş olmamış çok umursamıyor.Bence içinizde tamamen bitmemiş.Artık anlasalar ne olur anlamasalar ne olur siz kendi hayatınıza bakın bence.

Merhaba herkese 🙂
Daha öncede yazmıştım eşimle boşanma aşamasında olduğumuzu anlatmıştım bi kaç ay sonra boşanıyoruz inşallah ve kendimi iyi hissediyorum içinden çıkamadığım tek konu bana yapılan haksızlıklar... Evliyken zaten sürekli lafları sözleri vardı hep kendimi açıklamak zorundaydım bunlar bi yana boşanma aşamasında bile btmedi lafları ve ben annemn evine gelir gelmez onlar soluğu eşimin yanında almış bi de güzel gezmişler... Annesi hala orda kalıyo 🙂 yani görgüsüzlüğün bu kadarı ... Şimdi konum şu benim içim çok rahat bi hatam kusurm olmadı onlara karşı aksine çok yapıcıydım ama deli gibi pişman olsunlar istiyorum benim gbi haksızlığa uğramış ve dünya gözüyle karşı taraftan yapılan haksızlıkların çıktığını deli gibi pişman olduğunu gören var mı varsa anlatabilir mi biraz gaza gelip pişman olacaklarına inanmak istiyorum da 🙃 çnkü en büyük sorunum o haksızlıkları yutamamam tek isteğim çok pişman olsunlar yaptıkları hataları anlasınlar tabikide geri dönmücem anladıkları zaman ama bunu dünya gözüyle görmek istiyorum
Canım Allah hiç bir kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ama bunu kullarına da çok göstermezmiş ki kötülüğe sevinip günaha girmeyesin diye.Kimse bu dünyadan yaşattıklarını ve kınadıklarının bedelini ödemeden gitmez emin ol sen Allah a havale et gerisini bırak kalbini bir güvercin gibi sal ve ferahla tez zamanda inşallah☺️

İnsan tamamen icinde her şeyi bitirince pişman olmuş olmamış çok umursamıyor.Bence içinizde tamamen bitmemiş.Artık anlasalar ne olur anlamasalar ne olur siz kendi hayatınıza bakın bence.
Bitmesi için çok erken zaten daha yeni ayrıldık. Kafamda bitti ama canımı en çok yapılan haksızlıklar yakıyo. Biliyorm ki umrumda bile olmayacak zamanla ama yanınada kalsın istemiyorum

Canım Allah hiç bir kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ama bunu kullarına da çok göstermezmiş ki kötülüğe sevinip günaha girmeyesin diye.Kimse bu dünyadan yaşattıklarını ve kınadıklarının bedelini ödemeden gitmez emin ol sen Allah a havale et gerisini bırak kalbini bir güvercin gibi sal ve ferahla tez zamanda inşallah☺
Teşekkür ederim inşallah yakın zamanda toparlayacağım 🙂

Merhaba herkese 🙂
Ayy kurtulduğuna bak inan deymez dahada sinir olursun uğraştığına bosver kendi hayatına odaklan onlarla uğraşma ozaman daha cok morallerini bozarsin

Ya haksızlıkların hissettirdiklerini napıcam içim içimi yiyo..
onlara vereceğiniz en büyük ders,
onlardan alacağınız en büyük intikam
onları tamamen kalbinizden ve ruhunuzdan silmek olacaktır

ekleme: deneyimlerime güvenin, böyle tipler gerçekten umursanmadıklarında cayır cayır kıskanıyorlar çünkü onlar hala aynı kişiler, hala aynı b..un içinde boğuşuyorlar. Siz sıyrıldınız, çıktınız o ortamdan.. ohh

Son düzenleme:
SOzlumden ayrilinca Yalvardiklarini göreyim ama tekrar geri dönmeyim diye dualar etmiş namaza başlamıştım.. 1 yıla kalmadan yalvar yakar ayağıma kadar geldiler. Senin gibi samimi birisi çıkmadı karşımıza, bizi affet dediler. Bu yalvarmalar epey sure devam etti...Ama ben çoktan toparlamıştım.. duam gerçekleşti. Ben onları reddettim..

SOzlumden ayrilinca Yalvardiklarini göreyim ama tekrar geri dönmeyim diye dualar etmiş namaza başlamıştım.. 1 yıla kalmadan yalvar yakar ayağıma kadar geldiler. Senin gibi samimi birisi çıkmadı karşımıza, bizi affet dediler. Bu yalvarmalar epey sure devam etti...Ama ben çoktan toparlamıştım.. duam gerçekleşti. Ben onları reddettim..
Kendinizi toparlamanız çok iyi mutlu oldum umarım bende yakın zamnda görürüm..

Kendinizi toparlamanız çok iyi mutlu oldum umarım bende yakın zamnda görürüm..
Ayrilinca uzuntumden Allah a çok dua ve ibadete yönelmiştim, gece teheccudlerde namaz kilip dua ederdim..Beni bunlar çok güçlü kılmıştı, 1 ay içinde çok toparlamıştım.. .Allah da dualarimi kabul etti..

Ayrilinca uzuntumden Allah a çok dua ve ibadete yönelmiştim, gece teheccudlerde namaz kilip dua ederdim..Beni bunlar çok güçlü kılmıştı, 1 ay içinde çok toparlamıştım.. .Allah da dualarimi kabul etti..
Bende öyleyim rahatım huzuluyum şükür ama bi yandanda arada içimin acısı yokluyo

Merhaba herkese 🙂
İlahi adaleti bekleyin. Annemle babam boşanırken babaannem pek bir mutluydu babamın yanına yerleşmişti. Babam 2.evliliğini yaptı yine herkese hava attılar ama sonra gel görki o evliliğinde yürümedi ve boşanırken gerçekten rezil oldular. Babaannemin ağlayarak ilk gelinin kıymetini bilemedik dediğini hatırlarım

İlahi adalet işte 🙂 benm kaynanamda çok fena ama ölüyorlar birbirlerine hiç sanmam küseceklerini oğluna şimdiden eş arıyomuş
Dert etme arasin bnm kaynnada oyleydi hatta biz evliyken bile bakiyomus saga sola ayrilir ayrilmaz evlndi zaten.annesinin lafiyla bizim gecinemedigimizi soylrdi gecimsizlik neymis evlndigi kadinda gormus.ilahi adalet cok guzel isliyo dert etme babam soylerdide bana acidan pek inanasim gelmezdi 2 yil gecti ne aci kldi ne dert simdi buyuk bi keyfle izliyorum kivranisini😄Simdi pisman ama ne fayda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X