• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz teselli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlahi adaleti bekleyin. Annemle babam boşanırken babaannem pek bir mutluydu babamın yanına yerleşmişti. Babam 2.evliliğini yaptı yine herkese hava attılar ama sonra gel görki o evliliğinde yürümedi ve boşanırken gerçekten rezil oldular. Babaannemin ağlayarak ilk gelinin kıymetini bilemedik dediğini hatırlarım
Okurken bile içim rahatladı 🙃

Dert etme arasin bnm kaynnada oyleydi hatta biz evliyken bile bakiyomus saga sola ayrilir ayrilmaz evlndi zaten.annesinin lafiyla bizim gecinemedigimizi soylrdi gecimsizlik neymis evlndigi kadinda gormus.ilahi adalet cok guzel isliyo dert etme babam soylerdide bana acidan pek inanasim gelmezdi 2 yil gecti ne aci kldi ne dert simdi buyuk bi keyfle izliyorum kivranisini😄Simdi pisman ama ne fayda
Darısı başıma.. 😁

tamda anlattığın gibi çok çok iyimser biriydim kaynamagil eski eş naparsa yapsın dayakta yesem yapıcıydım 6 senem geçti böyle baktım gçdüzelmiyo boşanma kararı aldım we ailemin yanına geldim boşamdık eski eş 16 yasındaki kızla sewgili olmuş kızın, anası yakalamıs bunları şikayetçi olmuş bunlardan şimdi, çocuk tacizciliğinden yargılanıyo beni mumla arıyolarmış ha asla sewinmiyorum bu duruma nolursa olsun oğlumun babası ekmeğini yedim kötülüğünü isteyemem ama işte zamanında bana çok çektirmicekti ne deyim ki allah yardımcısı olsun
Valla eşşek kadar herif 16 yaşındaki kızla sevgili olmaya kalkmış tacizden yargılanıyor. Allah nesine yardımcı olsun! Beter olsun ahlaksız herifler!!! Sizdeki de nasıl bir iyi niyet anlamadım :kızgın:

Umarım bir gün bunları beklemeyecek istemeyecek kadar mutlu olursunuz.Bende nişanlımdan ayrıldım o kadar hakkım yendi ki ayrıldığıma seviniyorum fakat acı çeksinler ya da başlarına kötü bir şey gelsin istemiyorum ama Allah bir yerlerde onlara aslında benim onları ne kadar düşündüğümü göstersin istiyorum bu dünya da olmasada ahirette bu nasılsa gerçekleşcek o yüzden içim rahat 🤲🏻

Valla eşşek kadar herif 16 yaşındaki kızla sevgili olmaya kalkmış tacizden yargılanıyor. Allah nesine yardımcı olsun! Beter olsun ahlaksız herifler!!! Sizdeki de nasıl bir iyi niyet anlamadım :kızgın:
wala zaten basıma ne geldiyse bu yufka yüreğimden geldi ya🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X