Biraz uzun ama bana yardım edin napacağımı şaşırdım

Sorun eşinizde, o dengeyi kuramamış, sizi hiç savunmuyor, ezdiriyor. Eviniz ayrı değil mi? KV ve görümceniz tehlikeli, iftiracı insanlar. Ne kadar uzak , o kadar iyi. Gelmesinler kalsın öyle.

Sorunun tek nedeni eşin

Bak bunu bende çok aci öğrendim dedikleri hicbirseye kulak asmamak cok onemli benziyor desin desin dursun umursama görümcenle ilgili seyleri niye anlatiyorsun sanane basi belaya girecek o girsin görsün sonucunu ve eşin sorunlu ailesine tepki koyamiyor sınır cizemiyor oldukça mesafeli ol tartismalardan kaçın muhatap olma he hi de gec gitsin görümcenle de samimiyeti kes

Sizin evliliğiniz eşinizin bir cinnet hali ile boşanmaya gidebilir hiç ayar yok siz gorumceyi niye dinliyor 18 yaşında neyse ne niye kanka gibi oluyorsunuz açtığı gibi lafı ağzına tıkayin başına bir iş gelir siz yanarsiniz .Bebek konusunda biraz fazla takıntı yapmışsınız.Disardan hep husursuzluk gibi görünüyor Yani onun annesi o kafası şişmesin diye susturuyor sizi hicbirinizde gorumcenin yaşına veriyorum kayınvalide sizdede dur durak yok evliliğinizi yipratiyorsunuz tek diyeceğim bu beğenmiyorsan git lafını duymamak yada gidiyorum dememek için sakin oluo artık konuyu evde kapatıp belli mesafede durmanızı öneririm tek hayatınız ve gündeminiz buymuş gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…