- 4 Ağustos 2013
- 13
- 1
- 88
- 32
23 yașında şuan hayatının
en boktan zamanlarını
YALNIZ
Yaşadığını düşünen ben.
Merhaba.
5 sene önceye dönelim Üniversite yeni başlamış kıpır kıpır yerinde duramayan özgürlüğünü sonuna kadar yaşamaya and içmiş ben.en boktan zamanlarını
YALNIZ
Yaşadığını düşünen ben.
Merhaba.
4 sene önce hala heyecanlıyım hayatıma birileri giriyor birileri çıkıyor ama hep mutluyum.Bugün parti nerede? Diye sormadığım bir gün yok.
3 sene önce hayatıma yeni ve kalıcı biri girdi.O mükemmel çok duygusal düşünceli vicdanlı ve harika bir adam.
2 sene önce mükemmel bir ilişkimiz var hergün birlikteyiz ama sanki kendimi etrafımdan biraz soyutluyorum.Sade ikimiz olalım istiyorum.
1 sene önce artık tamamen pna odaklıyım.SADECE O bana yetiyor.Etradımda kimseyi bırakmadım.Beraber yaşıyoruz mutluyuz kafamız rahat ama bişeyler eksik gibi.
Şuan evet hala birlikteyiz ve hep öyle kalacak ama ben bi yanlış yaptım sanırım hemde büyük bir yanlış .Hayatımda ondan başka arkadaşlarada ihtiyaç vardı.Mesele mükemmel bir kız arkadaş.Düşünsenize yaşadığım herşeyi en ufak detayıyla arayıp anlatabildiğim bir dost.Herşeyin ve herkesin yeri başka hayatta.Neden uzaklaştırdım herkesi yanımdan bilmiyorum
Ama şuan mükrmmel bir dosta
★İHTİYACIM VAR★
Ama şuan mükrmmel bir dosta
★İHTİYACIM VAR★