- 2 Ocak 2021
- 2.402
- 1.166
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Ben de kafamı topladım. Anneme olmayacağını söylemek zor geliyordu. Söyledim rahatladım. O da ben de yolumuza bakacağız artıkBöyle hödüklerle sırf evleneyim diye evlenilmez. Bu kişi de adam çıkmamış deyip uzatmamalıydınız hiç.
Hiçbir şey için geç değil, bırakın şu herifi onu süründüren bir kadın elinde telef olsun.
Şu adamla evlenince sevileceginizi mi saniyorsunz? Adam sevmiyor anca kullaniyor evlenince de olacagi o.Hiç evlenemeyecekmis, sevilmeycekmis gibi hissediyorum
Evlilik masrafları zor gelmiş kendisine.O öğretmen şu şartlarınız ortadayken seni bekletiyorsa sittir et gitsin değmez.
İstemiyorum ben de. Suan okuyunca yazdıklarımı anladımsırf evlenmiş olmak için böyle biriyle yaşamaya değer mi?
Sevildiğimi sandım. Haklısınız. Hiç sevilmemişimŞu adamla evlenince sevileceginizi mi saniyorsunz? Adam sevmiyor anca kullaniyor evlenince de olacagi o.
Ben de istemediğimi, konusmanın da anlamının olmadığını söyledim dün. Çünkü nasılsın diye yazmıştıadam araba için sizi kullanıyor, ailesi de doğalgaz için ileride kullanacak.
evlenmek istemiyorum demiş zaten, ama siz istiyorsunuz, bir gelecek göremiyorum sizin için.
kullanıldığınızla kalacaksınız, kaçın.
Çevre baskısı beni çok bunalttıBu kadar sevgi dilenirseniz milletten zaten bulamazsınız. Ne meraklısınız kendinizi kullandırtmaya.
Yalnızlık bu kadar korkunç(!) bir şey değil inanın.
Araba söz konusu değilken de yanımdaydı. Yani belki de öyledir bilmiyorumBence siz onu yarabandı olarak kullanıyorsunuz o da sizi arabanız ve doğalgaz için kullanıyor böyle ilişki olmaz üzgünüm
Haklısınız. Artık hayatımda istemiyorum ben de onu. Duygusal boşluktaydım. Yani normalde gözüme de hitap eden biri değil. Boyu benim kadar, kilo desen var, sigara desen çok, giyim desen aynı. Ama ben sanırım boşluktan böyle olsun diye uğraştım. Hakkımızda hayırlısıyani arkadaşım açıkçası seni kullanıyor. sınırlarını deniyor sende . ben bu kadına neler yapabilşrşm şimdiden gözlem yapıyor. evlenirsen bu çarpı bin olacak. yine de istiyor musun bu adamı . size değer verenler için bu üzüntüleri yaşasanız daha iyi olacak. değecek hiç değilse. bu adama değmeyecek.
Baştan böyle demiyordu ki. Ben sebebini öğrenmek istedim. Kendi de biliyorum çok pişman olacağım biliyorum ama ben bunaldım dediEvlenmek istemiyorum demiş zaten illa evlenelim diye zorlayıp evlendikten sonra mı pişman olmak istiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?