- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hoşgeldin ben de 15 kg verdim 10unu geri aldım tekrar başladım. Hedefim 57ue düşmek inşallah başarabilirizDaha önce diyet gruplarına katılmıştım. 20 kilo verdim 10 unu geri aldım maalesefBir türlü başlayamadım diyete. Diyet arkadaşlarına ihtiyacım var. Bu arada Karatay diyeti uygulamayı düşünüyorum
Ben de 53 e düşmek istiyorum. Umarım başarabiliriz. Hangi diyeti uygulamayı düşünüyorsunHoşgeldin ben de 15 kg verdim 10unu geri aldım tekrar başladım. Hedefim 57ue düşmek inşallah başarabiliriz
Ben şimdilik 2 öğün besleniyorum ama ekmek yiyorum sabahları. Ara öğün yapmıyorum, eğer çok acıkırsam ancak o zaman süt ve fındık yiyorum.Ben de 53 e düşmek istiyorum. Umarım başarabiliriz. Hangi diyeti uygulamayı düşünüyorsun
Hoşgeldin cnm yarından başlayalım herkez sabah tarti fotoğrafını atsın hlyediğimizinresimlerini atabilirsiniz atın hem örnek menü olur hemde takip etmiş oluruz kaçamaklarinizi saklamaya da gerek yokDaha önce diyet gruplarına katılmıştım. 20 kilo verdim 10 unu geri aldım maalesefBir türlü başlayamadım diyete. Diyet arkadaşlarına ihtiyacım var. Bu arada Karatay diyeti uygulamayı düşünüyorum
Ben çarşambadan çarşambaya tartiliyorum ama sorun olurmuHoşgeldin cnm yarından başlayalım herkez sabah tarti fotoğrafını atsın hlyediğimizinresimlerini atabilirsiniz atın hem örnek menü olur hemde takip etmiş oluruz kaçamaklarinizi saklamaya da gerek yok
Bence yazalım bizi daha çok motive edetBen de her gün tartılamıyorum. Menü yazsak olur mu
Sorun olmaz sadece aynı gün tartilalım diye dedimHoşgeldin cnm yarından başlayalım herkez sabah tarti fotoğrafını atsın hlyediğimizinresimlerini atabilirsiniz atın hem örnek menü olur hemde takip etmiş oluruz kaçamaklarinizi saklamaya da gerek yok
Amin kaç yasindaydin
37 yaşındayım ve insilün direncimde var çok inatçi metobolizmaya sahibim.
Canım 2 haftada 5 kilo verirsen süper olur ama bu kadar hızlı verince verdiğin kiloları daha hızlı alabilirsin. Kilolarımız çok yakın. Benim diyetim de seninkine benzer. Ben yürüyüş yerine her akşam 15 dk eliptik yapmayı düşünüyorumGünaydın Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 65 kiloyum 59 kiloya düşmek istiyorum.
Bir süredir fazla kilolarımdan şikayetçiydim ama bu haftaya kararlı olarak başladım.
2 hafta sonra bir davete katılacağım ve en azından fit bir görünüme kavuşmak istiyorum.
Hedefim 15 günde 5 kg vermek
Şuan işteyim ilk fırsatta tartılmaya çalışacağım.
İkimizin kilosu da yakın aramızda 800gr var. Birbirimizi karşılıklı motive edebiliriz . Ben de akşamları 15dk pilates yapmayı düşünüyorum bacaklarım ve göbek çevrem için inşallah inceliriz. Ocağa kadar 7kg vermek istiyorumCanım 2 haftada 5 kilo verirsen süper olur ama bu kadar hızlı verince verdiğin kiloları daha hızlı alabilirsin. Kilolarımız çok yakın. Benim diyetim de seninkine benzer. Ben yürüyüş yerine her akşam 15 dk eliptik yapmayı düşünüyorum
Ya haklısın çabuk verip tekrar almak istemiyorum ama şok diyet şeklinde vucüda zarar verecek bir listem de yokCanım 2 haftada 5 kilo verirsen süper olur ama bu kadar hızlı verince verdiğin kiloları daha hızlı alabilirsin. Kilolarımız çok yakın. Benim diyetim de seninkine benzer. Ben yürüyüş yerine her akşam 15 dk eliptik yapmayı düşünüyorum
Ne zaman başladınız? Nelere dikkat ediyorsunuz?Bende bugün tartildim 95 ten 93.4 e düşmüşüm
Evet birbirimizi motive edebiliriz. Bugün tartıldın mı?İkimizin kilosu da yakın aramızda 800gr var. Birbirimizi karşılıklı motive edebiliriz . Ben de akşamları 15dk pilates yapmayı düşünüyorum bacaklarım ve göbek çevrem için inşallah inceliriz. Ocağa kadar 7kg vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?