- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tartilmadim ben çarşamba günleri tartiliyorum sadece. Karatay bana göre değil ben ekmeksiz bir yaşam biçimi benimseyemem bu diyeti yapıp kilo verdikten sonra tekrar eski duz ne dönüp kilo almak istemiyorum. Sabah 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum uzman diyetisyenler bile tavsiye ediyor karbonhidrat sağlıklı ve dengeli alındığı sürece değil zararı yararları var. En son geçen çarşamba tam 66 kilo geldim bu hafta bakalım ne gelecekEvet birbirimizi motive edebiliriz. Bugün tartıldın mı?
Ben Karatay yapmayı düşünüyordum ama olmuyor. Yasaklılardan yemeyeceğim.
Ben zaten ekmeği çok fazla yiyen biri değilim. O yüzden diyetlerde bırakıyorum. Çarşamba sonucunu ben de merak ediyorumTartilmadim ben çarşamba günleri tartiliyorum sadece. Karatay bana göre değil ben ekmeksiz bir yaşam biçimi benimseyemem bu diyeti yapıp kilo verdikten sonra tekrar eski duz ne dönüp kilo almak istemiyorum. Sabah 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum uzman diyetisyenler bile tavsiye ediyor karbonhidrat sağlıklı ve dengeli alındığı sürece değil zararı yararları var. En son geçen çarşamba tam 66 kilo geldim bu hafta bakalım ne gelecek
Akşam mutlaka sporlarımızı yapalım. Ben yeni başlayacağım için 15 dk eliptik ile başlayacağım. Perşembeye kadar vücudum alışırsa cuma günü slim in 6 ya başlayacağımTartilmadim ben çarşamba günleri tartiliyorum sadece. Karatay bana göre değil ben ekmeksiz bir yaşam biçimi benimseyemem bu diyeti yapıp kilo verdikten sonra tekrar eski duz ne dönüp kilo almak istemiyorum. Sabah 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum uzman diyetisyenler bile tavsiye ediyor karbonhidrat sağlıklı ve dengeli alındığı sürece değil zararı yararları var. En son geçen çarşamba tam 66 kilo geldim bu hafta bakalım ne gelecek
Sen ne şekilde besleniyosun neler yapıyorsunBen zaten ekmeği çok fazla yiyen biri değilim. O yüzden diyetlerde bırakıyorum. Çarşamba sonucunu ben de merak ediyorum
Hafta içi çalıştığım için 3 öğün beslenmeyi düşünüyorum. Zararlı yiyecekler listemde olmayacak. Hafta sonu 2 öğün olacak. Günde en az 2 lt su, her gün mutlaka yeşil çay olacak. Şeker hiç olmayacak. Bu şekilde düşünüyorum. Ben de Leslie 1 düşünüyordum ama akşam çocuğum izin vermiyor. Sürekli etrafımda dolmadığı için kaza yaşanıyor. O yüzden eliptik yapacağım. 15 dk ile bu akşam başlayacağımSen ne şekilde besleniyosun neler yapıyorsun
. Ben haftada 3 kere Leslie 1 mil yapiymayi düşünüyorum şuan çok ham olduğum için 3 mile henüz geçiş yapmadım.sporla destekleyince eminim daha sıkı olacak vücudumuz.
Ben de 2 ana öğün şeklinde haftaici eğer ihtiyac duyarsam 2 ana 1 ara şeklinde beslenicem. Paketli gıda yok eğer canım isterse kuru kayısı kuru üzüm yerim. Muzlu yulaf lapası yapıyordum meyve günde 1 porsiyon kendine izin verdim ama rafine şeker yok. Bu şekilde düşünüyorum günlük 1100 kalori almayı hedefliyorum vücudumu kıtlık moduna sokmamak ve düzenli dengeli sağlıklı beslenmek adınaSen nasıl beslenmeyi düşünüyorsun peki
Çok güzel. Arada ben de sabahları meyve yemeyi düşünüyorumBen de 2 ana öğün şeklinde haftaici eğer ihtiyac duyarsam 2 ana 1 ara şeklinde beslenicem. Paketli gıda yok eğer canım isterse kuru kayısı kuru üzüm yerim. Muzlu yulaf lapası yapıyordum meyve günde 1 porsiyon kendine izin verdim ama rafine şeker yok. Bu şekilde düşünüyorum günlük 1100 kalori almayı hedefliyorum vücudumu kıtlık moduna sokmamak ve düzenli dengeli sağlıklı beslenmek adına
Evet sabah erken saatlerde tercih etmek daha iyi akşama bırakma kesinlikleÇok güzel. Arada ben de sabahları meyve yemeyi düşünüyorum
Diyet gruplarina baktım ama çok katı kurallar var burdan birbirimizi takip ederek mi.ilerlesek kiÇok güzel. Arada ben de sabahları meyve yemeyi düşünüyorum
1 haftadır yediklerime dikkat ettim ekmek ve pilav makrna yemedim bol su içtim bu hafta daha dikat etcemNe zaman başladınız? Nelere dikkat ediyorsunuz?
Bende o gruplarda devam edemedimDiyet gruplarina baktım ama çok katı kurallar var burdan birbirimizi takip ederek mi.ilerlesek ki
Evet canım aynen öyle yapalımDiyet gruplarina baktım ama çok katı kurallar var burdan birbirimizi takip ederek mi.ilerlesek ki
Sporunu yaptın mı canım.Diyet gruplarina baktım ama çok katı kurallar var burdan birbirimizi takip ederek mi.ilerlesek ki
Bugün yapmadım canım yarın bugunun acısını çıkararak yapicam amaa :))Sporunu yaptın mı canım.
Çok güzel afiyet olsunAkşam yemeğinde bir tabak yumurtalı ıspanak yemeği ve 1 kase yoğurt yedim. Yaklaşık 3 litre su içtim
Ben de bugün yapamadım. Çok yoruldum bugün. Yarın ben de acısını çıkarayımBugün yapmadım canım yarın bugunun acısını çıkararak yapicam amaa :))
Sana da afiyet olsun. Menün güzel olmuşÇok güzel afiyet olsun
Ben de akşam 1 kase mercimek çorbası,1 tabak kapuska ve 1 kase yoğurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?