- 21 Ekim 2019
- 5.253
- 26.245
- 548
2 litre bitti şimdilikSular içiliyor mu kızlar
Sular içiliyor mu kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 litre bitti şimdilikSular içiliyor mu kızlar
Sular içiliyor mu kızlar
Günde 3 litre içiyorum benSular içiliyor mu kızlar
Guzl zayiflarsin karatay la bende yarın online diyetle bi diyetisyenle başlıcam veriçeki listeye uyucam artıkEvet canım bugün alışveriş yapıcam tam hazırlıklı olucam inşallah sendemi karatay yapıyorsun
Hergün tartılıp stres yapma streste kilo almanı saglarBu sabah 63.9 gördüm tartıda. Dün ile bugün arasında 900 gr fark var. Regl olacağım için bu oynamaları normal görüyorum. Asıl kilom regl den sonra ortaya çıkacak.
En iyisini yapmışsınGuzl zayiflarsin karatay la bende yarın online diyetle bi diyetisyenle başlıcam veriçeki listeye uyucam artık
İnşallah hadi bakalım kolay gelsin hepimizeGuzl zayiflarsin karatay la bende yarın online diyetle bi diyetisyenle başlıcam veriçeki listeye uyucam artık
Her gün tartılmak beni etkilemiyor.Hergün tartılıp stres yapma streste kilo almanı saglar
Acikmazsin inşallah canım keşke bir de yanına yulaf falan ekleseydin Cook tok tutuyorBugün hiç cıss yemedim. Öğlen 1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon kasap döner, 1 kase yoğurt ve salata.
Akşam 1.5 kase yoğurt ve çok az suda ıslatılmış kuru kayısı
Yaklaşık 3 litre su içtim
Kilolu olmamanın dezavantajiHer gün tartılmak beni etkilemiyor.
Ara niye yapmadın en azından kuru yemiş yada meyve tüketmeye çalışBugün hiç cıss yemedim. Öğlen 1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon kasap döner, 1 kase yoğurt ve salata.
Akşam 1.5 kase yoğurt ve çok az suda ıslatılmış kuru kayısı
Yaklaşık 3 litre su içtim
Nasıl yaptın net bi tarif verirmisinBen de 2 yumurta, 1 muz ve yulaftan kakaolu pankek yaptim sabah. Bugün spor günü enerji lazım![]()
Sabah ceviz yedimAra niye yapmadın en azından kuru yemiş yada meyve tüketmeye çalış
Sabah 8 akşam 5de yedim arada da hiç bişey yemedimSende öğle yapmamışsın ve aralarda bişey yemeden durubiliyomusunz
Önce muzu güzelce ezdim daha sonra 2 yumurtaya 4 kaşık yulaf 1tk.kakao ve muzu ilave ettim güzel cirptim. Yapışmaz tavaya az yağ döküp karışımı attım kapağını kapadim ters çevirdim pişinceNasıl yaptın net bi tarif verirmisin