Birbirini anlamayan eşler ...

tabii ki muhakkak calisin ama bunu kendiniz icin yapin.
ote yandan bazi insanlar konusurken ketumdur, benim mesela hitap yetenegim hic yoktur dolayisiyla hep yazarim. esime bile mektup yazarim. tartismada da yazarim, mutlulugumda da. bunu deneyin bir de.

Bendeki ne bilmiyorum böyle kaniksamaya calisiyorum heralde herkesin evliliginde problemler var diyorlar ya bende bakıyorum genelde ailesinden dolayi tartismalarimiz her istediğini yapıyorum memnun etmeye çalışıyorum ama yok artık aynı evi paylaşmak eziyet gibi mutluluğu dışarda arıyorum yanlış anlaşılmasın bi dost bi arkadaşla zaman geçirmek istiyorum

Yok buna karsi mesaja mektuba gıcık kapıyo bende yazıyorum mesaja hissettiklerimi yüzüme söyle mesaj atma bana diyo çalışmayı istyorum arıyorum da iş inşallah bulurum böyle tükendiğimi hissediyorum

Yok buna karsi mesaja mektuba gıcık kapıyo bende yazıyorum mesaja hissettiklerimi yüzüme söyle mesaj atma bana diyo çalışmayı istyorum arıyorum da iş inşallah bulurum böyle tükendiğimi hissediyorum

bende cozum onerileri biter, Allah yar ve yardimciniz olsun :)

Al o çok kıymetli anani yatır koynuna derim. Net ve bunu söylerim. Isterse bosasin umrumda olmaz

Can ciğer kuzu sarması olalım istiyo ailesiyle yapalım herseyi ben saygısızlık yapmıyorum güler yüzlü davraniyorum gidiyorum geliyorum ki benim yerimde başkası olsa bu şekilde olmazdı eminim haddinden fazlasını yapıyorum ama yine de ben samimiyetsizim

Bir orada dur diyemediniz mi ?
Size söyleme cüretini bulmuş anladım ama ANNENİZİ neden karıştırıyor ?
Saçma bende atalarıma bağlı bir insanım sende düzgün konuş deseydiniz !
Sus diyorum tepki veriyorum annem hakkında konuşma diyorum ben senin anan baban hakkında konussam nolur diyorum bişey demiyo batıyo ona onunkiler de bana batıyor ben napayim peki

neden kendi açısından bakıyor her şeye kız tarafı duvar kovugundan mı çıkmış namuslu kadın bulmuşta zillisini mi arıyor? sizin burçlar ney merak ettim.
Eşim aslan ben yay evet anası diyodu eşimin benim oğlum ağaç kovugundan çıkmadı sen biliyodun bunu diyo kimsesi olmasın istiyoMuşum ben

Erkekler zaten bunu yapıyo benim eşim gibi düşünen çok erkek var ailesi eşi torun hep bi arada olsun torunlari da kalabalıkta büyüsün sevsin ler gezdirsinler olsun tabi ama belli bi ölçüde erkekler bunu yapamıyo işte büyüklerine bişey diyemiyolar

sende onun ailesine laf söylüyor musun.sen onun değer verdiklerine değer veriyor musun

Eşim aslan ben yay evet anası diyodu eşimin benim oğlum ağaç kovugundan çıkmadı sen biliyodun bunu diyo kimsesi olmasın istiyoMuşum ben
oğlunun kafasına bunları sokup boşatınca nolcak seni.yine çamur yine çamur. eskileri anlamıyorum neden onların gibi bir geçim olması lazımmış sanki kpeder 4 dörtlük mü? çıkardığı şey çok mükemmelse hollanda prensesi ile evlendirseymiş.şımartılmış bir aslan ise işin zor. yay-aslan birbirini anlar.

Sus diyorum tepki veriyorum annem hakkında konuşma diyorum ben senin anan baban hakkında konussam nolur diyorum bişey demiyo batıyo ona onunkiler de bana batıyor ben napayim peki

Gerçekten kötü bir durum
Yok tartışırsınız anlarım neden aileden örneklemeler verilir onu anlamam
Ayıp ya gerçekten bu durumda neyapılır inan bilmiyorum gerekeni de söylemişsiniz sabırlı olun şimdilik bakalım inşallah düzelir diyelim....

Kendi ailesine saygi bekleyen biri esinin ailesine hakaret edebiliyorsa, dusunce yapisinda bi ariza vardir..

Aynen beni yazmissin esinin ve senin burcunu merak ettim doğrusu

Bu hal gelmeniz zaman aldı sonuçta düzelmesi de zaman alacak birak o ne derse desin sen sus sus ki senin sözlerinden kendine gart alamasin yani seni suçlu çıkaracak bisey gecmesin eline o havlamaya basladigi zaman sus sonrasinda surat da yapma sicak kanli da davranma gayet normal ol ama gülme ilk zamanlar bunu yapmak çok zor oluyo ama sabrın sonunda selamete ericez ins sana dua edicem canim

Anasına düşkün koca ve bundan çok memnun anne

Dicen ki madem ayrilamicaktiniz ne diye evlilik çıkardınız oturaydiniz beraber

eşin diyor ki canım sen artık benimsin aileni arkadaşlarını sil benim kuklam ol yine bir bencil koca
vakası herkesin ailesi kendisine değerlidir

Sen de haklısın, inan ki çok üzüldüm...

Herkesin evliliğinin kötü oldugunu düşünüp, böyle bir adamı idare etmek nasıl olur bilemiyorum. Galiba hayat eziyet olurdu. Yaşamanın seni nasıl yordugunu düşünüyorum da... Keşke okusaydın, elinde kapı gibi bir diplomanla, bir ögretmen, bir avukat, mesleginin sayılacagı bir işin olsaydı. Böyle bir adama katlanmak yerine, onu kapı önüne koysaydın, bak o zaman nasıl kıymet görürdün.

Türkiye standartlarında, erkeklerin kadınları bu denli ezmesine cok sinirleniyorum. Saygı görmek için PARA KAZANMAK gerekiyor. O adam seni yüklü bir kazancın olsaydı da böyle ezebilecek miydi acaba? Neden hala anlayamıyorlar ki, sıcak bir yuva, helal bir tabak yemek, temiz, ahlaklı cocuklar yetiştirmiş bir anneye nasıl davranacaklarını? Yazıklar olsun kadınları ezen, hor gören, saygı göstermeyen erkeklerin hepsine! Yazıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…