Tutuluyorum onunla konuşurken kendimi suçlu hissettiriyor bana tek aklıma gelen yapamıyorum bitsin istemiyorsan ayrıl diyorum ben seni bırakmam diyo kendini düzelt diyo samimi ol sarıl bana diyo ama guvenemiyorum artık ona saçma sapan sebeplerden kavga ediyoruz bana tahammülü yok sanırım öyle düşünüyorum benimde ona yok çok sıkıldım belki çalışSam daha mı iyi olurum oluruz bilmiyorum
Bendeki ne bilmiyorum böyle kaniksamaya calisiyorum heralde herkesin evliliginde problemler var diyorlar ya bende bakıyorum genelde ailesinden dolayi tartismalarimiz her istediğini yapıyorum memnun etmeye çalışıyorum ama yok artık aynı evi paylaşmak eziyet gibi mutluluğu dışarda arıyorum yanlış anlaşılmasın bi dost bi arkadaşla zaman geçirmek istiyorumBi erkek, karısını nasıl olur da hem sever, hem de samimiyetsiz bulur? Ben buna inanmıyorum.
Atalarıma bağlıyım derken, bizde boşanmak olmaz, sevmesem de bu evliliği sürdürürüm, dayanırım demek istiyor. Bence tabii...
Yapacağın şey, Ya bu deveyi güdeceksin, ya da onun hayatından çıkıp gidiceksin! Tabii meslegin, maddi durumun, gelirin var mı? Bunların hepsini düşünmen, cocugunla ayrı bir hayat kurmak için gerekli birikime sahip olman gerekir.
Yok buna karsi mesaja mektuba gıcık kapıyo bende yazıyorum mesaja hissettiklerimi yüzüme söyle mesaj atma bana diyo çalışmayı istyorum arıyorum da iş inşallah bulurum böyle tükendiğimi hissediyorumtabii ki muhakkak calisin ama bunu kendiniz icin yapin.
ote yandan bazi insanlar konusurken ketumdur, benim mesela hitap yetenegim hic yoktur dolayisiyla hep yazarim. esime bile mektup yazarim. tartismada da yazarim, mutlulugumda da. bunu deneyin bir de.
Yok buna karsi mesaja mektuba gıcık kapıyo bende yazıyorum mesaja hissettiklerimi yüzüme söyle mesaj atma bana diyo çalışmayı istyorum arıyorum da iş inşallah bulurum böyle tükendiğimi hissediyorum
Eşin seni, olabilecek en kaba tavrıyla, ne olursa olsun annesine "istemiyorum, hayir, ben sizin gibi dusunmuyorum, o hosuma gitmiyor vs." sozler soylemekten men etse. Annem sana hakaret dahi etse sen haklisin annecim diyeceksin ve suratin asilmayacak dese??? Cevabini cok merak ediyorum, uygulayacagim :)
Can ciğer kuzu sarması olalım istiyo ailesiyle yapalım herseyi ben saygısızlık yapmıyorum güler yüzlü davraniyorum gidiyorum geliyorum ki benim yerimde başkası olsa bu şekilde olmazdı eminim haddinden fazlasını yapıyorum ama yine de ben samimiyetsizimİşte bu tür eşleri çizgiyi koruyamayan dengeyi sağlayamayanlar grubuna giriyor
Allah yardımcınız olsun. Siz sonuçta davetlere icabet ediyorsanız geldiklerinde gerekli ilgiyi gösteriyorsanız daha fazlasını mı bekliyor sizden
Amin canım Allah razı olsun :)bende cozum onerileri biter, Allah yar ve yardimciniz olsun :)
Sus diyorum tepki veriyorum annem hakkında konuşma diyorum ben senin anan baban hakkında konussam nolur diyorum bişey demiyo batıyo ona onunkiler de bana batıyor ben napayim pekiBir orada dur diyemediniz mi ?
Size söyleme cüretini bulmuş anladım ama ANNENİZİ neden karıştırıyor ?
Saçma bende atalarıma bağlı bir insanım sende düzgün konuş deseydiniz !
Eşim aslan ben yay evet anası diyodu eşimin benim oğlum ağaç kovugundan çıkmadı sen biliyodun bunu diyo kimsesi olmasın istiyoMuşum benneden kendi açısından bakıyor her şeye kız tarafı duvar kovugundan mı çıkmış namuslu kadın bulmuşta zillisini mi arıyor? sizin burçlar ney merak ettim.
Haklısın canım kesinlikle haklısınEşinin seni sevdigini düşünmüyorum geçmiş konularına da vakıfım, tehlikeli erkek tipi eşin,karısını öldürenler de çok seviyodum öldürdüm diyo ya o hesap
Bırak eşi ahbap komşu vs bile olmaz o adamdan
Erkekler zaten bunu yapıyo benim eşim gibi düşünen çok erkek var ailesi eşi torun hep bi arada olsun torunlari da kalabalıkta büyüsün sevsin ler gezdirsinler olsun tabi ama belli bi ölçüde erkekler bunu yapamıyo işte büyüklerine bişey diyemiyolarYa aslinda turk toplumunda yeni yuvan kuran kisilerin kisilerin tartisma sebebi maaleef aileler . Bizler buyukleri bu kadar icimize almamaliyiz . Ha sakin yanlis anlasilmasin saygi gosterilmeli ziyaret edilmeli hasta oldumu bakilmali ama her an dibimize sokmak ozellikde erkeklerin bunu yapmasi kendi yuvalarini yipratiyor.
sende onun ailesine laf söylüyor musun.sen onun değer verdiklerine değer veriyor musunKimlerin evliliği böyle çok merak ediyorum birbirini sevdiğini söyleyen ama anlamayan kaç kişi var acaba? İki buçuk yıl bi evlilik 21 aylık bi oğlum var ama biz ANLASAMİYORUZ bana diyo ki şunu bil ki seni ölene kadar birakmiycam ama anlamıyoruz birbirimizi ailesiyle evliyim sanki eşimle çok bi zaman geçirmiyoruz bana diyo ki ben atalarına bağlı bi erkegim sen benim ailemi istemedin hiç bi zaman görüştüğüm kisilere karşı bi gicikligi var hep ailesiyle iyi olmamı istiyo ben artık biktim yıldım bana diyo ki annen ne kadar samimiyetsizse sende o kadar samimiyetsizsin o yüzden huzurumuz yokmuş çok konu açtım bu konuyla ilgili ne yapayım arkadaşlar huzur ariyo insan çok mu zorluyorum. .
oğlunun kafasına bunları sokup boşatınca nolcak seni.yine çamur yine çamur. eskileri anlamıyorum neden onların gibi bir geçim olması lazımmış sanki kpeder 4 dörtlük mü? çıkardığı şey çok mükemmelse hollanda prensesi ile evlendirseymiş.şımartılmış bir aslan ise işin zor. yay-aslan birbirini anlar.Eşim aslan ben yay evet anası diyodu eşimin benim oğlum ağaç kovugundan çıkmadı sen biliyodun bunu diyo kimsesi olmasın istiyoMuşum ben
Sus diyorum tepki veriyorum annem hakkında konuşma diyorum ben senin anan baban hakkında konussam nolur diyorum bişey demiyo batıyo ona onunkiler de bana batıyor ben napayim peki
Kendi ailesine saygi bekleyen biri esinin ailesine hakaret edebiliyorsa, dusunce yapisinda bi ariza vardir..Kimlerin evliliği böyle çok merak ediyorum birbirini sevdiğini söyleyen ama anlamayan kaç kişi var acaba? İki buçuk yıl bi evlilik 21 aylık bi oğlum var ama biz ANLASAMİYORUZ bana diyo ki şunu bil ki seni ölene kadar birakmiycam ama anlamıyoruz birbirimizi ailesiyle evliyim sanki eşimle çok bi zaman geçirmiyoruz bana diyo ki ben atalarına bağlı bi erkegim sen benim ailemi istemedin hiç bi zaman görüştüğüm kisilere karşı bi gicikligi var hep ailesiyle iyi olmamı istiyo ben artık biktim yıldım bana diyo ki annen ne kadar samimiyetsizse sende o kadar samimiyetsizsin o yüzden huzurumuz yokmuş çok konu açtım bu konuyla ilgili ne yapayım arkadaşlar huzur ariyo insan çok mu zorluyorum. .
Su an onu yapiyorum zaten benim sorunum eşimle ailesini geçtim artık eşimle vi muhabbet yok annesine çok düşkün bazen kiskaniyorum bilmiyorum neden diyorum bana karşı böyle değil bana diyo ki ben iyi de yapsam kötü de yapsam güler yüzlü ol bana beni sürekli igneleyen bi insan düşün artık bitiyo bişeyler ben istemiyorum dedim dün yapamıyorum evlilik sana ağır geldi diyo ondan Hayır dedim beni beğenmeyen sürekli eleştiren sensin bende yoruldum artık sonra diyo ağlama sarılıyor oğlumuz için birbirimizi kirmayalim vs
Kimlerin evliliği böyle çok merak ediyorum birbirini sevdiğini söyleyen ama anlamayan kaç kişi var acaba? İki buçuk yıl bi evlilik 21 aylık bi oğlum var ama biz ANLASAMİYORUZ bana diyo ki şunu bil ki seni ölene kadar birakmiycam ama anlamıyoruz birbirimizi ailesiyle evliyim sanki eşimle çok bi zaman geçirmiyoruz bana diyo ki ben atalarına bağlı bi erkegim sen benim ailemi istemedin hiç bi zaman görüştüğüm kisilere karşı bi gicikligi var hep ailesiyle iyi olmamı istiyo ben artık biktim yıldım bana diyo ki annen ne kadar samimiyetsizse sende o kadar samimiyetsizsin o yüzden huzurumuz yokmuş çok konu açtım bu konuyla ilgili ne yapayım arkadaşlar huzur ariyo insan çok mu zorluyorum. .
Bendeki ne bilmiyorum böyle kaniksamaya calisiyorum heralde herkesin evliliginde problemler var diyorlar ya bende bakıyorum genelde ailesinden dolayi tartismalarimiz her istediğini yapıyorum memnun etmeye çalışıyorum ama yok artık aynı evi paylaşmak eziyet gibi mutluluğu dışarda arıyorum yanlış anlaşılmasın bi dost bi arkadaşla zaman geçirmek istiyorum
Saygı duyuyorum ailesi ne onca yasattiklarina rağmen lag söylemem asla ailesinesende onun ailesine laf söylüyor musun.sen onun değer verdiklerine değer veriyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?