Birbirini anlamayan eşler ...

Anasına düşkün koca ve bundan çok memnun anne

Dicen ki madem ayrilamicaktiniz ne diye evlilik çıkardınız oturaydiniz beraber
Çok söyledim sen aile kurduğunun farkında değilsin senin ailen ben değilim annen baban kardeşlerin diyorum evlenmeseydin keşke diyorum

Kaynanam diyo ki ben kaç yıldır tamam diyorum biraz beni örnek al kp de çok çektirmiş ona da benim eşim onun yanında daha iyiymiş mantıksız insanlar işte ben halime şükredicem yani

Evet psikolojisi bozuluyo insanın ne kadar sabrederim bakalim

Allah r
Allah razı olsun canım senin eşin de mi böyle aileyls mi problem var seninde susuyorum o yine konuşuyo kendini hep haklı çıkarıyor bende anlam veremiyorum en iyisi hiç konuşmamak kusmek belki aynı evde de kusluk olmaz ki o aslan ben yay

OKUDUM ama boş okudum heralde işletme mezunuyum Kpss ye gircem inşallah keşke atansam ama çocukla calisamiyirum da bana diyo kazan ama yardimci da olmuyo hiç bi işe ailesi geliyo hergün gitmemi bekliyo bide kazan diyo ne kazanırim ya sayelerinde

Çok söyledim sen aile kurduğunun farkında değilsin senin ailen ben değilim annen baban kardeşlerin diyorum evlenmeseydin keşke diyorum

Bunları deme yüzüne benim o sesim birak zamanla anlasın ailesi kimmiş er geç anlicak zaten kör ölür badem gozlu olurnus şimdi araya yabancı olarak sen girdin ya ondan boyleler bi zaman sonra alisilsin sana bak nasıl iclerindeki pislik ortaya cikiyo emin ol hicbir aile de dort dörtlük iletişim yok herkes tartışır önemli olan bunu surdurmemek onların tartışacağı zamanın gelmesi icin dua et ama sen sus ki dikkat cekecek hareketlere mahal verme

Birak surette o hakli olsun hakikatte sen ol yter tüm gerçekler bir gün su yüzüne çıkacak azıcık sabret ve sen hanımefendi cizginden kayma tartışma anında kendini düşün nasilki senin bi yerde haksızlık payın olsa bile kendini savunmak için hiç o haksızlığını kabul etmiyosun esin de oyle surete kabul etmese de içinden haksız olduğunu o da kabul eder de sana gurur yapar yiğitliğe pislik surdurmez

Bana diceksin ki bana akıl veriyon peki sen ne kadar mutlusun ve bu dediklerini yapiyo musun

Evliliğin ilk aylarındaki ve boşanmanın eşiğine gelmiş son dakika direkten döndürülmüş insanim imrendigim ve hayal ettiğim bi hayat yaşamıyorum bu dediklerimi de kendim için kalitemden kaymamak icin yapmaya calisiyorum ben de neler neler yaptim kendime yakismayan artik bunlari yapayim da diyorum en azindan vicdanım rahat olsun ins yapabilirim

Çok biliyomusum gibi dün burda akil veren ben dün aksam eşimle kavga ettim hayaaatttt

Hayırdır ne oldu cevap yazcaktim sana tam girdim sen yazmissin

Bizimkinin her zamanki hali
Seninkiyle aynı karakterdeler ama benim esim biraz daha fazla sanki acımasız ve merhametsiz

Ben kendimi yaktigima yazık ettiğime yanıyorum

Allah başkasını yakmasın

Size de bol huzur eşine de bol anlayış feraset versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…