Birbirini anlamayan eşler ...

Aramıza girecek fırsatı yaratmiyorum diyim
Eşin seni, olabilecek en kaba tavrıyla, ne olursa olsun annesine "istemiyorum, hayir, ben sizin gibi dusunmuyorum, o hosuma gitmiyor vs." sozler soylemekten men etse. Annem sana hakaret dahi etse sen haklisin annecim diyeceksin ve suratin asilmayacak dese??? Cevabini cok merak ediyorum, uygulayacagim :)

Evet canım kesinlikle öyle ben şu an çok iyiyim ailesiyle ama yetmiyo illallah artık ya ben çok rol de yapamıyorum en iyisi uzak olcaksin ama bizim öyle bi imkan yok şu an senin var mi
Ben uzagim da her ay bosanmanin esigine getiriyorlar, bir de yakin olsak... dusunmek bile istemiyorum cunku bosanmak beni tatmin etmez ustune bir de katil olurdum

guiding88

ben esimin ailesi ile gorusmuyorum - konusmuyorum. ayni ortamda dahi bulunmam. esim de ailesine bagli, vicdanli bir adamdir. esimi hicbir zaman doldurmam, annesini aramayi unutsa animsatirim. ha annesi esime beni etkileyecek bir soz soyler, esime gorusumu de belirtirim; susmam. ozetle normal akista davranirim. bazi seylerin dengesi en basindan ciziliyor, sonradan tanzim edilemiyor. diger konularinizdan animsadigim kadariyla farkli sebeplerden de olsa gerilim hep var.

bazen sevgi cok guclu olsa da, cok saglam olsa da ortada kalir bazi seyler. siz sabirli olun, elbet sabrinizin sizi yonlendirecegi hayirli bir gelecek var.

Diyorlar ya ayni eve cikmadan anlaşılmiyor insan diye payi var evet azvdaha olsa insan kendini belli ediyor ve öyle de ama şimdi benim jeton düşüyor anlıyorum daha sağlıklı düşününce diyordum ki beraber kahvaltıya gidelim işte kardeşlerim de gelsin benim boğazımdan geçmez vs diyodu ben şaşırıyodum tartışıyoDuk da üstünü örtmemek lazım bişeylerin sonradan acısı çıkıyo malesef

İnşallah diyorum sabır sabır nereye kadar eşim doyo mutsuzum bende mutsuzum diyorum anlamıyoruz birbirimizi ama beni birakmazmis niye hayatı zehir ediyoruz ki birbirimize beni zorluyo çünkü hep herseye sonra diyo ki mutsuzum ben ne yapabilirim artık bilmiyorum

Ben uzagim da her ay bosanmanin esigine getiriyorlar, bir de yakin olsak... dusunmek bile istemiyorum cunku bosanmak beni tatmin etmez ustune bir de katil olurdum
Aman ha Allah korusun elini kana bulama değmez uzaktan bile karistirmaya yetiyolar yani helal olsun yok yakın olmaman çok iyi sukret haline beterin beteri var

Herseye tamam demişiz tanımadan virbirimizi çok hızlı oldu hersey ben çok saf misim ve bunun cezasını çekiyorum belki bi gün yüzüm güler ama ne zaman bilmiyorum

Valla ben olsam olabilecek en kaba tabirle senide ananida XXXX seklinde cevabini veriridim ama vermedende arkami saglama alir sonrasinda olabilecek herseye de hazirlanirdim.
Simdi bana demek kolay tabi, calismayan kocasinin eline bakan, ailesi yaninda olmayan yada dayakci bir kocasi olan kadin biraz zor yukseltir sesini o sekilde.

Aman ha Allah korusun elini kana bulama değmez uzaktan bile karistirmaya yetiyolar yani helal olsun yok yakın olmaman çok iyi sukret haline beterin beteri var
Şükrediyorum canim, arama sorma konusunda da mesafeliyim, zaten yuz bulup bisey diyemezler kocam tarafindan karistirmaya calisirlar ama papuc birakmiyorum artik. Cok yiprandim zaten agzini acsa cekip gidecegimi farkinda oldugu icin idare ediyor. Zaten su erkekler karilari ile aileleri arasindaki dengeyi saglasinlar bi zahmet. Biz ailelerini memnun etmek icin soz vererek evlenmedik. Sanki ailesinin mutlulugu bize bagliymis gibi hep yaglama yikama beklentileri icindeler.

Ağır konuşmam asla ailesi hakkında korku mu saygı mi bilmiyorum tabi düşünmem lazım ne yapacağını o benim aileme sayabilir ben sayamam Allah akıl fikir versin

Herseye tamam demişiz tanımadan virbirimizi çok hızlı oldu hersey ben çok saf misim ve bunun cezasını çekiyorum belki bi gün yüzüm güler ama ne zaman bilmiyorum

Atalarina tukureyim atalari yikiyor cunku her hafta sonu donunu, 15-20 sene sonra atalarinin kemikleri solucanlara yem olurken dunyada yapayanliz kaldiginda varliginizin fedakarliginizin kiymetini belki anlarda o zamanda is isten coktaaan gecmis olur, cunku yanindaki eski sevgi dolu genc karisi kalmaz ki o zamana. kendinden nefret derecesinden tiksinen adete gozleri dusmanlik nefret pismanlik ve kizginlikla dolu mutsuz bir kadinla olene kadar pismanliklari surekli gozlerinin onunde yasamak zorunda kalir.
Keske ikinizinde hayatini bu sekilde mahvedecek kadar aptal olmasa

Bende anlamıyorum olmuyorsa olmuyor herkes anlasmak zorunda değil bi araya gelince kırmadan dokmeden idare edilmeli tabi iki taraf içinde böyle saygı duymalilar bi yuva kuruluyor sonuçta tabiki Gölgeleri belli olsun ailelerin korusunlar kollasinlar ama çocuk değiliz biz herseye müdahele etmek de yanlış

konusun.
tatli lisan ile konusun. karsinizdaki kocaniz degil de sanki en degerli vazonuzu kiran masum bir cocukmus gibi konusun.
ofke, nefs ve benlik ile cogu sey kaybedilir; aksini olusturabilmek meziyet. sag duyulu biri oldugunuz belli. az sabirda cok keramet vardir. tahammul birazcik :)

Neeeyyy ???? Çalışan, kendini saglama almis ve ailesi arkasinda olan birisi olarak soyluyorum ki yasamadan kimse bilemez nasil tavir takinacagini. Degistirmeye azmettim bu kadar duzeldi ve hala yontma calismalarina son gaz devam etmekteyim senin esinin ailesi yok sanirim atomic gelin

Bunu okutsam ne güzel olur kendi de böyle düşünüyo sözde ama farkında mi söylediği sözün sanmıyorum

Tutuluyorum onunla konuşurken kendimi suçlu hissettiriyor bana tek aklıma gelen yapamıyorum bitsin istemiyorsan ayrıl diyorum ben seni bırakmam diyo kendini düzelt diyo samimi ol sarıl bana diyo ama guvenemiyorum artık ona saçma sapan sebeplerden kavga ediyoruz bana tahammülü yok sanırım öyle düşünüyorum benimde ona yok çok sıkıldım belki çalışSam daha mı iyi olurum oluruz bilmiyorum

Eş diyorum eş kesinlikle yapılar çok farkli

Ben benimseyemedim çünkü çok baskın karakterler kendilerini begenmislik var benim aileme kadar dilleri uzanan insanları nasıl benimseyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…