- 12 Ağustos 2017
- 14
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi goldenbeachh
-
Denemeye elbette değer. Ama keşke denemeseydim biliyordum zaten demeniz olası.
Bence dönebilirsiniz, aranızdaki sorunların nedenlerini biliyorsunuz sonuçta.
Sorunun kaynağını ortadan kaldırdıktan sonra neden olmasın:)
Farkında olman daha iyi, çözmen daha kolay olur ozaman. Hayırlısı olsun, şöyle düşün hiçbir çıkar kavgası, herhangi bir kavgada üstün gelmek , gereksiz ego tatminleri vs sizin ikinizin birlikteliğinden , sevginizden önemli değil..3 günlük dünyada değmez kalp kırmaya
8 gün nasıl küs kalınır?
kavgalar tartışmalar ilişkinin bir parçasıdır.
ama tadinda tuzunda olunca.
bir yerde durmayı susmayı bilmelisiniz.
küs kalmaya dayanamamalisiniz.
bana göre herşeyin değişmesinden ziyade bundan sonra kırmadan dokmeden tartışmayı sonrasında da barismayi öğrenin.
bu sevgiye dayalıdır.sevdigimin değil 8 gün 8 saat küs kalmasına dayanamam.dayandigim noktada sıkıntı vardır benim iliskimde.
umarım herşey gönlünüzce olur..
Maalesef seni haksız buldum.. adamın aşkına güvenip har vurup harman savurmuşsunuzinş iyi olur..
Kendinizden emin misiniz? Onemli nokta bu.. Ayni hatalari yapmayacagim, gereksiz kavga mevzusu yaratmayacagim, alttan almasini bilecegim, gecmisi eşelemeyecegim diyor saniz tabiki bir araya gelin. İkinci bir şansi hakediyorsunuz demektir karsilikli olarak
Cok buyuk bir kesim bence insanlarin degismeyecegini ve bu iliskinin kurtulmayacagini dusunuyordur. Bence de oyle. Fakat cok buyuk kavgalara ragmen donulebiliyor bazen. Gercekten kendini torpulemek kaydiyla. Bir hareketi tumuylr yok edemezsiniz bence. Ama sinirlarinizi biraz daha duzenleyebilirsiniz. Susmayi ogrenmeniz gerekiyor. Kaybetmekten daha kolay bence bunlsri basarmak.
Madem öyle şiiri seviyor diyosunuz yazın ona.. mektup yazın.. eşinizi en iyi siz tanırsınız.. deneyin bi daha mutlu olursunuz inş..Sanirim oyle ve bir hatasini iki kere yapti diye cok buyutup diger tum ozelliklerini sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?