Birbirlerini cok yipratan ciftler, eskiye donebilir mi?

Bence dönebilirsiniz, aranızdaki sorunların nedenlerini biliyorsunuz sonuçta.
Sorunun kaynağını ortadan kaldırdıktan sonra neden olmasın:)

Sorunun ana kaynagi onun bir hatayi iki kez tekrarlamasi ve benim :) Tek bir hatasi oldugu icin kabul edilebilir, benim kendimi cok ciddi degistirmem gerekiyor

Gereksiz ego tatmini, kavgada ustun gelmeye calismak tam benim ozelliklerim. Malesef. Cok haklisiniz daha fazla uzmek istemiyorum

O zaman hiç sevgilisi olmayan biri ile evlenseydiniz
Sanırım derdiniz yok rahatlıktan adamın başını şişiriyorsunuz

Adamı rahat bırakın kimse sizin kahrınızı çekmez böyle
Bi gün çeker gider kalırsınız tek başına

Cok buyuk bir kesim bence insanlarin degismeyecegini ve bu iliskinin kurtulmayacagini dusunuyordur. Bence de oyle. Fakat cok buyuk kavgalara ragmen donulebiliyor bazen. Gercekten kendini torpulemek kaydiyla. Bir hareketi tumuylr yok edemezsiniz bence. Ama sinirlarinizi biraz daha duzenleyebilirsiniz. Susmayi ogrenmeniz gerekiyor. Kaybetmekten daha kolay bence bunlsri basarmak.

Kendinizden emin misiniz? Onemli nokta bu.. Ayni hatalari yapmayacagim, gereksiz kavga mevzusu yaratmayacagim, alttan almasini bilecegim, gecmisi eşelemeyecegim diyor saniz tabiki bir araya gelin. İkinci bir şansi hakediyorsunuz demektir karsilikli olarak

8 gün nasıl küs kalınır?
kavgalar tartışmalar ilişkinin bir parçasıdır.
ama tadinda tuzunda olunca.
bir yerde durmayı susmayı bilmelisiniz.
küs kalmaya dayanamamalisiniz.
bana göre herşeyin değişmesinden ziyade bundan sonra kırmadan dokmeden tartışmayı sonrasında da barismayi öğrenin.
bu sevgiye dayalıdır.sevdigimin değil 8 gün 8 saat küs kalmasına dayanamam.dayandigim noktada sıkıntı vardır benim iliskimde.
umarım herşey gönlünüzce olur..

Bana ulasacagi tum yollari kapatip, yurtdisina ciktigim icin hic konusmadik. Ilk gunler cok iyi hissediyordum, sonra kotu oldum ve iletisime gectim, sonrasi anlattigim gibi iste.

Elimden gelenin en iyisini yapacagimdan eminim. Cunku bu sefer gercekten cok uzuldum.

Evet haklisiniz. Ilk gunler cok iyiydim ama sonra kaybettigim dusuncesi beni cok uzdu. Elimden geleni yapacagim.

Derin kirginlar varsa biraz zor. Ama anlattığınız yüzeysel şeyler. Ve sanırım bunun büyük kısmı sizden kaynaklanıyor. Karşınızdaki yapıcı biriyse, siz de biraz daha dikkatli davranirsaniz neden olmasın :)

NO WAY. Eskisinden daha iyi ya da daha kötü olur o size bagli ama yasanmisliklarin ustune eskisi gibi olmasi imkansiz.

Terapi görün. Ofkeliyken dilinizi tutmayi ogrenin. Sizi birakmayacagindan cok eminsiniz ancak fazla naz aşık usandirir. Eninde sonunda sevmek yetmemeye baslar. Hala şansınız varken evliliginizi kurtarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…