- 12 Ağustos 2017
- 14
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi goldenbeachh
-
Eğer ikiniz de geçmişi hiç açmayacaksanız mümkün..yoksa "sen şunu yapmıştın", "sen şunu demiştin" diyerek eskileri ortaya döküp durursanız birbirinizde bir ömür nefret edersiniz..o yüzden konuşun ve birbirinize eskileri unutacağınıza söz verin..umarım güzel olur herşey..sevgiler.
Eskisi gibi olmuyor malesef. Tecrübe edindiğim bir konu olduğundan böyle diyorum.
Zamanla soğuyacaksınız çünkü iyi birşey bırakmamışsınız.
İmkansız.
Kızgınlıklar geçer ama kırgınlıklar hep içeride bir yerde kalır.
Ufak bi kavgada onların yansıması olur. O yüzden imkansız
Aynı hataları tekrarlamazsanız olur neden olmasın, aranızda hala sevgi var sonuçta
Geçmişe sünger çekebilecekseniz neden olmasın. En ufak hatalarda yüze vurmaktan vazgeçerseniz herşey çok daha iyi olabilir.
İstediğiniz kadar deneyin.Son kez denemeye degmez mi peki? Ben de sogumaktan cok korkuyorum. Cok uzgunim
Güzel olacak mı olmayacak mı herşey diye düşünerek takılı kalırsanız en ufak bir olumsuzlukta moraliniz bozulacak..neden "nasıl olacak" diye kafa yoracağınıza herşeyi akışına bırakmıyorsunuz? sanki flörtün başı gibi içinizden gelen herşeyi yapın..mektup mu istiyorsunuz yazın..eskilerden bir fotoğraf seçip, o gün onunla ne kadar güzel vakit geçirdiğinizi anlatın..ona şiirler okuyun, piknik yapın ama bunu "şimdi gerginlik çıkar mı" düşüncesiyle yapmayın..kısacası kaptırın ana gitsin :)
Farkında olman daha iyi, çözmen daha kolay olur ozaman. Hayırlısı olsun, şöyle düşün hiçbir çıkar kavgası, herhangi bir kavgada üstün gelmek , gereksiz ego tatminleri vs sizin ikinizin birlikteliğinden , sevginizden önemli değil..3 günlük dünyada değmez kalp kırmayaEvet %100 sunger cekip, baska bir hata daha yapmamaliyiz. Beraber de konustuk. Mayin tarlasi gibi. Bir hata daha kaldiramayiz. En cok uzuldugum hatalarin cogunu benim yapmis olmam. Cok pismanim
Denemeye elbette değer. Ama keşke denemeseydim biliyordum zaten demeniz olası.Son kez denemeye degmez mi peki? Ben de sogumaktan cok korkuyorum. Cok uzgunim
Ben karşı tarafta bir dıkıntı göremedim. Siz gerçekten bu kötü huylarınızdan vazgeçebilir misiniz?
O kişiyide kendinizden soğutmuşssunuz.
Karşı taraf iyi de senden umutsuzum
Kendi hatalarinizla yuzlesiyorsaniz bence mutlu sona az kalmistir,çozum aramaniz cok olumlu bir adim mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?