Birbirlerini cok yipratan ciftler, eskiye donebilir mi?

goldenbeachh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
14
8
1
33
Birbirini seven ama sureci iyi yonetemeyip karsilikli cok yipratan iki kisiyiz. Ikimiz de cok yorgunuz. Karsi taraf, yine de hep adim atan ve barismak isteyen taraf. Evet onun da hatalari oldu, beni yipratti ama cogunlukla kaprisleri olan, ilgisini bir turlu yeterli bulmayan(ona gore elinden gelenin en iyisini yapiyor), eski sevgilisi ortak tanidigimiz oldugu icin onu ikidebir yuzune vuran kisi benim. Hakkini yiyemem bu konularda bana hic kisasa kissas yapmadi, gecmisimi bildigi halde hic yuzume vurmadi, ben kendimi tutamiyorum. En son 2 hafta once cok buyuk bir kavga ettik, 8 gun hic konusmadik, 8 gun sonra 3 gun boyunca kavga ettik, daha dogrusu ben kavga edip laf soktum o kendini anlatmaya cabaladi cogu zaman. Bazen dayanamayip o da kavgaya katildi tabi. Neticede birbirimizden kopamadik. Barismaya karar verdik ama soguguz birbirimizden. Arayi tekrar nasil duzeltecegiz bilmiyorum. Bu kadar cok kavga ve yipranmaktan, yorgunluktan sonra nasil tekrar eskiye donecegiz bilmiyorum.

Ben cok pismanim, ilk zamanlarimiza donmeyi cok istiyorum cunku o da o zamanlari cok ozledigini soyledi. Eminim ki ben bir adim atsam hemen yumusar cunku hadi barisalim dedigimde ne olursa olsun ikiletmedi bugune kadar. Siir seven bir erkek, ben ona aldigim hediyeler ve duygularimi anlatan bir mektup yazip en sevdigi siirleri yazmak istiyorum. Pazartesi ilk defa gorusecegiz kavgalardan sonra. Sacma mi olur bunu yapmam? O kadar cok sey tukettik gibi hissediyorum ki bu kavgalardan sonra, eskiye donebilir miyiz, bosa caba mi, uzatmalari mi oynuyoruz bilmiyorum ama cok uzgunum. Sanki ben kendimi duzeltsem, tamamen duzeliriz gibi hissediyorum cunku iliskimizi ben yonettigimde basarili olamadim sorun yasadik, bundan sonra sen ne istersen oyle ilerleyecegiz dedi.

Eğer ikiniz de geçmişi hiç açmayacaksanız mümkün..yoksa "sen şunu yapmıştın", "sen şunu demiştin" diyerek eskileri ortaya döküp durursanız birbirinizde bir ömür nefret edersiniz..o yüzden konuşun ve birbirinize eskileri unutacağınıza söz verin..umarım güzel olur herşey..sevgiler.

Acikcasi o hic yapmaz bunlari. Yani bugune kadar yapmadi. En bastan baslayalim, birbirimizi bastan taniyalim dedik. Bir daha hata yapmayalim, anlayisli olalim dedik ama yapamayacagiz diye cok korkuyorum. Su an her sey yeni diye mi bilmiyorum ama sadece cok yorgunum

Geçmişe sünger çekebilecekseniz neden olmasın. En ufak hatalarda yüze vurmaktan vazgeçerseniz herşey çok daha iyi olabilir.

Güzel olacak mı olmayacak mı herşey diye düşünerek takılı kalırsanız en ufak bir olumsuzlukta moraliniz bozulacak..neden "nasıl olacak" diye kafa yoracağınıza herşeyi akışına bırakmıyorsunuz? sanki flörtün başı gibi içinizden gelen herşeyi yapın..mektup mu istiyorsunuz yazın..eskilerden bir fotoğraf seçip, o gün onunla ne kadar güzel vakit geçirdiğinizi anlatın..ona şiirler okuyun, piknik yapın ama bunu "şimdi gerginlik çıkar mı" düşüncesiyle yapmayın..kısacası kaptırın ana gitsin :)

Eskisi gibi olmuyor malesef. Tecrübe edindiğim bir konu olduğundan böyle diyorum.
Zamanla soğuyacaksınız çünkü iyi birşey bırakmamışsınız.

İmkansız.
Kızgınlıklar geçer ama kırgınlıklar hep içeride bir yerde kalır.
Ufak bi kavgada onların yansıması olur. O yüzden imkansız

Son kez denemeye degmez mi peki? Ben de sogumaktan cok korkuyorum. Cok uzgunim

Aynı hataları tekrarlamazsanız olur neden olmasın, aranızda hala sevgi var sonuçta

Geçmişe sünger çekebilecekseniz neden olmasın. En ufak hatalarda yüze vurmaktan vazgeçerseniz herşey çok daha iyi olabilir.

Evet %100 sunger cekip, baska bir hata daha yapmamaliyiz. Beraber de konustuk. Mayin tarlasi gibi. Bir hata daha kaldiramayiz. En cok uzuldugum hatalarin cogunu benim yapmis olmam. Cok pismanim

Son kez denemeye degmez mi peki? Ben de sogumaktan cok korkuyorum. Cok uzgunim
İstediğiniz kadar deneyin.
İsterseniz 5 sene daha birlikte olun.
Yine devam edecek.
Yine kavga edeceksiniz.
Bir gün o gelmeyecek,sen de gitmeyeceksin.
İşte o gün o ilişki kendiliğinden bitecek.
Ama içinde o kırgınlıklar,yaşananlar olacak ve hiç izleri silinmeyecek.

Cok tesekkur ederim. Cok iyi geldi mesajiniz
Tam olarak boyle dusunuyor ve yapmak istiyorum ama her seyin sonunda elimde koca bir hic kalirsa bir daha toparlanamam diye korkuyorum. Sanirim bu korkudan kurtulmaliyim ilk once. Elimden gelen her seyi yapmak istiyorum

Evet %100 sunger cekip, baska bir hata daha yapmamaliyiz. Beraber de konustuk. Mayin tarlasi gibi. Bir hata daha kaldiramayiz. En cok uzuldugum hatalarin cogunu benim yapmis olmam. Cok pismanim
Farkında olman daha iyi, çözmen daha kolay olur ozaman. Hayırlısı olsun, şöyle düşün hiçbir çıkar kavgası, herhangi bir kavgada üstün gelmek , gereksiz ego tatminleri vs sizin ikinizin birlikteliğinden , sevginizden önemli değil..3 günlük dünyada değmez kalp kırmaya

Bence dönebilirsiniz, aranızdaki sorunların nedenlerini biliyorsunuz sonuçta.
Sorunun kaynağını ortadan kaldırdıktan sonra neden olmasın:)

Ben karşı tarafta bir dıkıntı göremedim. Siz gerçekten bu kötü huylarınızdan vazgeçebilir misiniz?
O kişiyide kendinizden soğutmuşssunuz.

Ben karşı tarafta bir dıkıntı göremedim. Siz gerçekten bu kötü huylarınızdan vazgeçebilir misiniz?
O kişiyide kendinizden soğutmuşssunuz.

Karşı taraf iyi de senden umutsuzum

Onun da bir hatasi oldu , cok pisman oldu cok uzuldu sonra ayni hatayi ikinci kez yapti bu benim huysuzlugumu arttirdi. Ama iyi ozellikleri daha agir bastigi icin su an sucu en cok kendimde ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…