Birbuçuk yaşında kızım ve komşum...

Nolucak çocuğun elinden düşen şeyden çocukta koşabilir bağıra da bilir ağlaya da bilir. Bebek bu aklı erse de yapsa çıkar konuşulur büyüdü artık uyarsanız falan diye. Polis çağırsa ne diyecek ki üst kat komşumun bebeği koşuyor mu ? Benim eski komşumun bebeği ağlardı ramazanda genelde iftarla sahurda ağlardı. Ben de kadına acırdım yazık hep yemek saati ağlıyor diye. Ayıp yahu insanlar kendini kaybediyor bazen.

psikolojik sorunlari var kesinlikle..Siz ezik bir tip misiniz genelde sessiz alttan alan tiplere boyle davranir bazı uyaniklar..Apartmanda bagirmasi falan cok ucuz basit davranislar ..belli ki garip biri..
bence sabah 10 dan once ve 10 dan sonra cok cok dikkat edilmeli ama aksam 7 de veya 8 de cocuk bu tabi ki kosacak..
ben bir tek suna katildim evet 10 dan sonra cocuk oturmaz uyutun düzene sokun..oglen uykusunu geri cekin..
parka da aksamustleri mutlaka goturun enerji atsin..
polis bir sey yapamaz ...Acayip huylu insanlar gitsin müstakil bahceli ev alsin..

Onları söyledim hepsini bir bir zamanında bizde sizi idare ettik dedim ozamanda bana onlar normal şeyler deyip masum yapıverdi kendini

Üs komşumun yeğeni gelir arada kalır ama rahatsız ben problem yapmam ama benim altındakine gidermiş ses benim üstümdekine bile karışır

Sessiz sakinim genelde

Aslında komşunuz sorunlu bir insan o ayrı bir gerçek ama buradaki en büyük problem müteahitlerde. Yani öyle kağıt gibi duvarlar yapıyorlar ki yan komşuyu yanimizda hissediyoruz sanki. Adam gibi yalıtım yapsalar böyle olmayacak. Siz bebek buyutuyorsunuz illa ki ağlar koşar oynar bir şey düşürür. Onlar da iki kişi illa ki haber izleyecekler müzik dinleuecekler bazen kavga edecekler vs. Ve bu sesleri ne yazık ki duyduğunuzda rahatsız olacaksınız. Keza komşunuz da. Ama şanslisiniz ki gidiyorlarmış zaten yakında. Biraz da size kin güttüğü için nem kapıyor her şeyden. Ama siz de bu kadar pasif olmayın. O bağırirsa siz de bağırın. Öyle tekrar gelecek cesareti bulamasin.

Akşam 10dan önce uyusunda sabah yine erken uyancak busefer yine problem kadın zaten sizin yüzünüzden uyuyamıyorum diye millete çatan biri.öğlen uykusunu çekemem daha küçük gelişme çağında

Akşam 10dan önce uyusunda sabah yine erken uyancak busefer yine problem kadın zaten sizin yüzünüzden uyuyamıyorum diye millete çatan biri.öğlen uykusunu çekemem daha küçük gelişme çağında
oğlen uykusunu çekin derken kaldırın demedim saat olarak geriye cekin dedim yani 2bucuktan once uyanirsa gunduz aksam 9 da odasina gecersiniz uyur..Saat 10 da ayakta olmasin diye yazdim büyüme hormonları 10-12 arası aktif diye biliyorum o saat araliginda cocugunuz uyusun diye soyledim kadının problemli oldugu zaten aşikar.

Hıı anladım evet doğru söylüyosunuzda işte iki ucu afadersiniz değnek yani

Komşunuz takıntılı galiba
Kuzenim şu an öğretim görevlisi
Yüksek lisans ve doktora yaparken 2 küçük bebeği vardı
Resmen bahane yapmış bunu komşunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…