- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Üzülme her gecenin bir sabahı vardır, ne oldu ki:26:
üst üste yaşadığım yıkıntılar artık dayanacak gücüm kalmadı
Böyle katı yürekli ve erkeklerle işim olmaz denildiği an zaten bakmışsın zaman geçmiş evlenmişsin herşeyi zıttı oluyor zaten , dünya ters
Öyle düşünme, herşeyin sebebi vardır,şer görüyorsun şuan canın acıyor belli ki ama hayır gizlidir mutlaka emin ol, hem ne demişler şuan yaşadığın bu tür acılar gerçekten seni hak edene hazırlıyor seni,olgunlaştırıyor, tecrübe oluyor,Okyanusa ilerlediğini düşün ayağına batan bu çakıl taşlarına üzülmeye değer mi? Öldürmeyen acı güçlendirir bunu unutma evet bir daha kimse seni üzmeyecek üzemeyecek aynı şekilde değil , çünkü buna izin vermeyeceksin
galiba biraz zamana ihtiyacınız var.
inanın artık inancım kalmadı eski konularımda hep paylaştım en mutlu anlarımda hep yıkıntı yaşadım
bu nedir sizce?
şanssızım umudum kalmadı artık
Kötü kahveler olmasaydı iyi kahvenin değeri olur muydu?
Kötü erkekler çıkmış karşına hep, gerçekten iyi birinin değerini bil diye.
Bir şarkıda geçiyor ya hani '' Senin aşktaki kadrini bilmek için önce kadersiz aşklardan geçmeli insan..'' diye..
Çok doğru.. Üzüntülerle, bu döktüğün gözyaşları ile büyüyorsun, tecrübe kazanıyorsun.
Böyle düşün, ümidini kaybetme.
Tahmin ettigimiz olmus.Diger konuna yazarkende 2-3 gune belli olur demistim.Neymis soguma sebebi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şaşılacak durum değil bizde sevdik aşık olduk ama olmadı tam lanet olsun erkeğinede aşıkınada dediğimiz an sonrası eşimle tanıştım ve sonrası evlendim
her satırlarınızı ağlayarak okuyorum ummadığım zamanlarda hak etmediğim acılar yaşadım kötü değildim değer verdiklerime ihanet etmedim suçum buydu sanırım şuanda çok güçsüzüm yıkıldım bu defa
hep bu umutla baktım ama bugüne kadar aynı noktalandı mutluluklarım
yerimde olsaydınız anlardınız acımı
konu sadece o kişiyle alakalı değil genel bir acımı paylaşmak istedim burada canım yeterince yanıyor o konuyada girmek istemiyorum
artık ben hissedemiyorum evlilik hayalleri mutlu bir yuva falan sanki hiç olmayacak gibi gelirdi hep bu gecede buna kanaat getirdim çok soğudum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?