birdaha mı! asla!!

canım seni burdan az çok tanıyorum sen iyi kalpli iyi niyetli bi kızsın. sen her zaman iyi ol yürekli ol elbet mutluluğu bulacaksın. sen ümidini kaybetme ama ne güzel işte tecrübe kazandın. seni üzenler allahından bulsun. unutma ki zorluga sabredince o zorlugun sonu huzur olur

böyle hissetmekte haklısın ama bu kadar umutsuz olma. herkesin başından bunları söyleten olaylar geçiyor, aman eksik kalsın diyosun kendini kapatıyosun, yalnızlığa alışıyor hatta seviyorsun ama bunlar karşına sevebilceğin biri çıkana kadar ondan sonra önceki tecrübelerine gülerek bakıyorsun. o zaman anlıyosun gelenin değerini. şunu biliyorum ki kendinden çok taviz vermemeli insan, yavaş ve akılcı gelişen şeyler sağlam oluyor. ayrıca zeki ve hoş bir kızmışsın, kendini bu kadar soyutlamana değer mi? kendini önemse yaşa hayatını bırak biraz da başkaları debelensin

Ya öyle dusunme hemen
Konularini az cok takip ettim bende temiz kalpli biri oldugun cok belli kusura bakma ama bi dallama icinde bütün gelecege olan umutlarini yakip yikma
Bende senin durumundayim ama koy gitsin adam mi kalmadi modundayim suan
Seninde karsina senin gibi temiz kalpli biri cikicak merak etme

eski konularına da baktım canım ve şunu söyleyebilirim kesinlikle kendini çok çabuk kaptırıyorsun.

belki fazla iyi niyetlisin çabuk güveniyorsun.

ama en son görüştüğüm diye bahsettiğin kişinin sana gerçek anlamda bir duygusu olmadığını ben okurken çok net farkettim.

o seni bir mekanda görmüş güzel bulmuş, biraz takılayım diye düşünmüş. 1 ayda adam gibi görüşmediğin yaptığın keke bile kusur bulan sen heyecanlanırken yatıp uyuyan bir insanın senden cidden hoşlandığını düşünerek hata yapmışsın.

hem de başka bir kızla da takıldığını görmüşsün. bence fazla iyimsersin. olayların hep iyi taraflarını görüp kendini inandırıyorsun. erkeklerin gördükleri her güzel kıza yazma potansiyeli olduğunu unutuyorsun. ya da önem veren insan sadece günaydın iyi geceler demez ki görmek için bir şeyler olsun diye çaba harcar. güzellik diyecek kadar kek yap diyecek kadar rahat olan erkek gel kahve içelim birbirimizi daha yakından tanıyalım da der yani.

sana tavsiyem komple aşk defterini kapattım diyeceğine kişilere karşı daha şüpheci ve temkinli davran. umarım yazdıklarımdan alınmazsın ama okuduklarımdan böyle çıkardım.

Merhaba, diğer konularaıza göz gezdirdim ancak bu derece isyan etmeniz için geçerli ve yeterli bi sebep göremedim. Son bahsettiğiniz olay henüz ilişki boyutu kazanmış değil. Siz öyle olsun istemiş ve ilginizi karşı tarafa gereği olmadığı kadar hissettirmişsiniz. Bir aylık süre zarfında yeterince tanıyıp emin olmadığınız halde ona hayatınızdaki boşluğu doldurması için bi rol biçmişsiniz. Bir ilişkiye başlanmadığı halde ona kek yapmış, sosyal platformlardaki aktifliğini sürekli olarak kontrol etmiş ve hayatınıza girmesine olan isteğinizi ısrarla ona hissettirmişsiniz. Üstelik bir ay içerisinde. Keşke demeyi sevmiyorum, ancak böyle yapmamalıydınız. Şu an içerisinde bulunduğunuz durum için başkasına kızmanız doğru olmaz. Hayatımızda duygusal anlamda birileri olmak zorunda değil. Hele ki yanlış insanlarsa bu hiç gerekli değil inanın. Doğru zamanda doğru insan girecekse hayatımıza bunun için özel çaba ve girişimler yapmamıza gerek yok ki, bizi gerçekten beğenen ve isteyen kaybetmekten korkar öyle değil mi? Kazanmak ve hayatımıza dahil olmak için elinden geleni biz isyemesek de yapar. Ancak daha şu aşamada bizim onu hayatımıza dahil etmek için fazladan atacağımız her adım itici ve sevimsiz olacaktır.

Tavsiyem hatayı başkalarına yüklemek ya da daima yanlış insanların bizi bulduğunu düşünüp isyan etmek yerine, kendimize zaman tanımak olacaktır. Lütfen bir ilişki için aceleci davranmayın. Başkalarına gösterdiğiniz ilgiyi kendinize gösterdiğinizde inanın herşey kendiliğinden yoluna girecektir.

Samimi soyluyorum yazdiklarin da eski beni gordum. Eski dusuncelerim. Bende senin gibi bikmisliktan verdigim degerin beni yikmasindan asktan sevgiden nefret ettigim zamanlar arkadaslarin yazdigi yorumlar gibi yorum yapan ailem arkadaslarim vardi hepsi bombos gelirdi. Ne hissettigimi anlamayabilirlerdi... Simdi o ailem veya arkadaslarimin yerinde ben varim sende benim yazacaklarim icin ayni seyi dusunuyor olabilirsin. Cok normal kimse asla seni yargilayamaz. Ama emin ol kimse hayatta mutlulugu cok kolay yakalayamiyor. Inan cok fazla sey yasadim. Bekar hayatimda, calistigim yerler, cevremde cikarci insanlarin sahte sevgileri, en mutlu zamanimda cekip gitmeleri neler neler. Ama simdi onlar sayesinde gucluyum onlar sayesinde ayaktayim. Her aci guclendirdi beni. Ve emin ol sende oyle olacaksin. Artik kimseyi sevmeyeym derken unutacaksin yasadiklarini yine seveceksin. Belki tekrar yine yikacaklar ama sen bu sefer daha guclu ayaga kalkacaksin ve bir bakacaksin ki hic kimse yikamayacak seni... Bazen kim ne derse desin ders almayiz taa ki kendimiz yasayana kadar. Hic kendini mutsuz etme. Degersizde hissetme. SEN KADINSIN SEN GUCLUSUN !

Son düzenleme:

Bende hiç mutlu olmadım ...Özel değilse neden olmuyo genel anlamda? Aldatıldınız mı ne oldu yalanalr mı söylediler ailesi mi istemedi

çok sağolasın canım bilmukabele içim çok acıyor neden her seferinde iyi niyetimden dolayı kaybediyorum diye bu çok zoruma gidiyor

çok teşekkür ederim çok samimimsiniz ama son durumlardan sonra tamamen yıkıldığımı hissettim bu saat oldu ağlamaktan uyuyamıyorum safça iyi niyetle yaptığım şeylerden dolayı acı çekmek çok kötü bi duygu
kendime değer veririm her zaman ama artık kızıyorum neden böylesin diye

hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok sağol
şuanda başımda bi ağrı gözlerimde yaş var
tekrar ne zaman toparlanırım hiç bilmiyorum
biliyorum değmiyor ama elimde değil

ne deseniz haklısınız saflık yaptım olduğum gibi içten yaptım ne yaptısam ama demekki yapmamam gerekiyordu
bundan sonra bir ilişki yaşayacağımı sanmıyorum ama kaderde varsa artık çok farklı olur

haklısınız ama sevgili meraklısı gibi davranmadım ona hiçbir zaman ama yeni tanıdığım birine vermemem gereken değeri verdim hatam orda bunu çok iyi biliyorum
çok teşekkür ederim yorumunuz için

çok teşekkür ederim yorumunuz çok güzel umudum yok ama belkide dilediğiniz gibi gelişir bundan sonra
haksızlık benim canımı yakan
içten olmak suç olmuş hata olmuş
böyle bir sevgi temeli nasıl oluşur ki sürekli planlı entrikalı
içinden geldiği gibi güvenmeden nasıl olacak ki

Soyle soyleyeyim kendinden fazla kimseye deger verme. Kimsenin seni uzecek kadar degerli olmasina izin verme. Sirkelen kendine gel. Seni mutlu edenlerle ol sadece. Ben bunu ogrendim. Inan ise yarar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok sağol
şuanda başımda bi ağrı gözlerimde yaş var
tekrar ne zaman toparlanırım hiç bilmiyorum
biliyorum değmiyor ama elimde değil

şuan tabi ki herşeye kırgın olucaksın ama ilerde öyle biri karşına çıksın ki geriye dönüp baktığında bu adama mı üzülmüşüm ben demen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…