birdaha mı! asla!!

artık o noktadayım tıpkı dediğiniz gibi artık güçlü duracağım kapılmak mı aşık olmak mı kendimden vermek mi bitti benim için en güzelini yapmışsınız

Rahmetli babamın aşka büyük bir saygısı vardı zaten 2 kızkardeşimde aşk evliliği yaptı ama 2 side eşleri tarafından terk edildi benim sevdiğim çocuk ise babamın araştırmasından sonra bana uygun bulmadı aile yapıları bozuk dedi babam ve zaten babam onla konuşma çabalarına rağmen kaçmış kendi babasıda oğlunu karalayınca ben bu aşktan vazgeçtim sonra 1yıl sonra bu manyak karşıma geçmiş bana kaçalım diyor maksadı beni rezil etmek ben kendimi ve ailemi 1 erkek uğruna çiğnemem o kim oluyor ki dedim acaip iğrendim birdaha da görüşmedim memleketide terk ettim teyzemin yanına gittim benim için aşk meşk erkek meselesi bitmişti

eşim iyi davrandı hep bana,kısıtlamalarda bulunmadı..destekledi..hayırlısı buymuş demekki..allah hepimize iyi günler göstersin

artık o noktadayım tıpkı dediğiniz gibi artık güçlü duracağım kapılmak mı aşık olmak mı kendimden vermek mi bitti benim için en güzelini yapmışsınız

Ve şuandan itibaren bu çizgide git , sallama , kendine güven , herşey sende güzellik sende alım sende, kadınlık sende beceri sende . Kolaysa vazgeçsin . Kapında bile yatırırsın istesen ! Müstehak onlara :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaş yazmış ya erkekler bazen peşinden koşmak istiyor cidden böyle bırakın karşınıza çıkan kişi çabalasın biraz..siz ağırdan almaya çalışın..

Böyle olaylar yaşamanın sebebi bence seni hakeden biri vardır bekliyordur ama henüz çıkmamıştır, Allah seni belki hata yapmaktan koruyor canım.. Sakın isyankarımsı olma

gülümsettiniz beni çok teşekkür ederim inşallah başarabilirim :)

yüreğine sağlık dilerim öyle olur ama ben gerçekten yoruldum artık
hep inandım güvendim yordu beni insanlar
yanlışım olmadan bu darbeyi yaşamak dahada kanattı içimi

eşimde aşık olmuş benden yıllar önce kız terk etmiş bunu..kendini eve kapatmış..erkeklerde kadınlar kadar üzülüyor bence

Şanslısın , benim o dönemlerim çok zor geçti . Kimseyle böyle paylaşamadım. Gülümseten ve doğruyu söyleyip yol gösteren bile yoktu:) kendine sarıl kendini sev kimse seni üzecek kadar güçsüz değilsin . Erkekler acizdir onlara hak ver ! Bu kadarına çalışıyo kafaları . Sen halledersin ben bi kadının neler neler yapabileceğine eminim hele ki güzel ve alımlıysa bakımlıysa zekiyse.. Hiç tasalanma

İnşallah hepimiz için herşey çok çok güzel olur. :)) Bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki, gerçekten seni anlayabiliyorum. Ama sonra bitmemiş hayat dedirten şeyler geliyo başına. Sonra yine hayal kırıklığı yaşasan bile, tecrübe kazanıyosun aslında. Zamanı gelmeyince bazı şeylerin, ne yaparsak yapalım faydası olmuyor.

umudumu yitirdim artık inanın artık gücüm 0 acı üstüne acı hayal kırıklıkları ilk defa bu durumdayım

kdum bir önceki konunu..bence onu görmezden gel hiç bir şey yazma mutlu görün..ilgilenme..senin hoşlandığını anlamış ..bazen erkekler peşinden çok koşmak isteyebiliyor..ilgilenme olursa olur olmazsa olmaz..

evet başta sürünüyorlar ama sonra ters giden bişeyler oluyor

Başta sürünüyor sonra sende aşık oldun mu amacını tamamlıyor ! Bu doğal bi süreç. Önemli olan senin kendini kaybedip aşık olduğunu çok belli edince hemen toparlamak . Ara ara aşkını belli edip genel olarak duygusal ve mantık gücünü göstereceksin. Yoksa gider tabi, sıkılır. Çünkü görevini tamamlamıştır . Ama eğer senin onun terkedişi döneminde gücün ve güvenin yerinde olursa tekrar gelecektir orası kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…