Selam arkadaşlar,
Ben de varım...32 yaşındayım..4 yıllık evliyim. 1 aşılama denedim olumsuz. Bizde sperm morfolojisi ve sayısında problem var. İlk mikromu da bu ay yaptırdım. Kısmet bakalım, ayın 15'inde transferim oldu...2 tane embriyo transfer edildi. 20 tane yumurtam olmuş, bunların 16 tanesi döllenmişti. 6 tane de donduruldu. Arefe günü test yapılacak..Herkesin gönlüne göre versin rabbim. Hepimizi meleklerimize kavuştursun tez vakitte..
kızlarrrr ben 30 yaşş altıyımm:)))
slm kızlar ben 31 yaşındayım 11 yıl bitti 12 ci yılında evliligim bir aşılama olumsuz bir mikro olumsuz ikinci mikroda Allahıma şükürler olsunki 15 haftalık hamileyim
Ewet canım +18 gibi aynen bu seferlık gırebılrsın.Ama diğerıne ücrelı cicim.Şaka şaka herzaman beklerız.Tedavılerımız hayırlı olsun canım.Hepımızın kucagını bebeklerle doldursun Rabbım:Saruboceq:Bu topic +18 gibi olmus ..kaydirigubbakcemile3
+30 olmayanlar giremiyor muu ?? :uhm:
En iyisi ben simdi gidiyim .. Bi 3 sene sonra filan geleyim dimi ...
Ben de 27 yasindayim .. 9 yillik evliyim ..
2 kez hamile kaldim tüp bebeklee ..
Ama nasip olmadi evladimi kucagima almak...
Simdi dondurulmuslarla tedaviye baslamak icin adet günümü bekliyorum ..
Hepinize hayirli tedaviler diliyorum arkadaslarrr ..
Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin ..
En kisa zamanda saglikli , hayirli evlatlarimizi bize yollasin ins. .. :Saruboceq:
Amin ..
Herzaman beklerız canım hakkımızda hayırlısı olsun...Bu topic +18 gibi olmus ..kaydirigubbakcemile3
+30 olmayanlar giremiyor muu ?? :uhm:
En iyisi ben simdi gidiyim .. Bi 3 sene sonra filan geleyim dimi ...
Ben de 27 yasindayim .. 9 yillik evliyim ..
2 kez hamile kaldim tüp bebeklee ..
Ama nasip olmadi evladimi kucagima almak...
Simdi dondurulmuslarla tedaviye baslamak icin adet günümü bekliyorum ..
Hepinize hayirli tedaviler diliyorum arkadaslarrr ..
Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin ..
En kisa zamanda saglikli , hayirli evlatlarimizi bize yollasin ins. .. :Saruboceq:
Amin ..
merhaba kızlar ben 31 yasındayım tuplerımden bırı alındı oburude pek umut vaad etmıyordu 4 asılamam bır dusukle sonuclanan ıkız gebelıgım var mart ayı gıbı tup bebek tedavısıne baslayacaktık kı....kasımın 11 ınde HAMILE oldugumu ogrendım allah a sukurler olsun dr az bı ıhtımal vermıstı ama kısmet rabbım o kadar buyuk kı:Saruboceq: sımdı coooook MUTLUYUM ve dılıyorum ılerleyen tarıhlerde hepınız bu mutlulugu yasarsınız sımdı 8 haftalık bebısım yarın kalp atıslarımız ıcın gıdıyoruz dualarınızı esırgemeyın kızlar benım dualarım hep sızınle rabbım dularımızı kabul etsın ıns...UMUDUNUZU HICCCC KAYBETMEYIN...
sevgili özlem bu çok güzel bir haber allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
allahım yeter ki olmasını istesin çok zor olsa da oluyor işte
senin adına çok sevindim
ben de 7. haftamdayım ve bizde yarın ilk kontrolümüz için gideceğiz inşallah kalp atımlarını duyarız hepimiz
Canım Allah tamamına erdırsın senın bebısıde darısı tum olmayanlara mafoldumben
sevgili özlem bu çok güzel bir haber allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
allahım yeter ki olmasını istesin çok zor olsa da oluyor işte
senin adına çok sevindim
ben de 7. haftamdayım ve bizde yarın ilk kontrolümüz için gideceğiz inşallah kalp atımlarını duyarız hepimiz
merhaba kızlar ben 31 yasındayım tuplerımden bırı alındı oburude pek umut vaad etmıyordu 4 asılamam bır dusukle sonuclanan ıkız gebelıgım var mart ayı gıbı tup bebek tedavısıne baslayacaktık kı....kasımın 11 ınde HAMILE oldugumu ogrendım allah a sukurler olsun dr az bı ıhtımal vermıstı ama kısmet rabbım o kadar buyuk kı:Saruboceq: sımdı coooook MUTLUYUM ve dılıyorum ılerleyen tarıhlerde hepınız bu mutlulugu yasarsınız sımdı 8 haftalık bebısım yarın kalp atıslarımız ıcın gıdıyoruz dualarınızı esırgemeyın kızlar benım dualarım hep sızınle rabbım dularımızı kabul etsın ıns...UMUDUNUZU HICCCC KAYBETMEYIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?