birde 30 yaş ve üstü arkadaşlar bizlerde burada toplanalım.

Selam arkadaşlar,
Ben de varım...32 yaşındayım..4 yıllık evliyim. 1 aşılama denedim olumsuz. Bizde sperm morfolojisi ve sayısında problem var. İlk mikromu da bu ay yaptırdım. Kısmet bakalım, ayın 15'inde transferim oldu...2 tane embriyo transfer edildi. 20 tane yumurtam olmuş, bunların 16 tanesi döllenmişti. 6 tane de donduruldu. Arefe günü test yapılacak..Herkesin gönlüne göre versin rabbim. Hepimizi meleklerimize kavuştursun tez vakitte..

Hayırlı olsun canım transferın ıns yumoslarına en kısa zamanda kavusursun.:1hug::CüvCüv::ecrin_bebek:

slm kızlar ben 31 yaşındayım 11 yıl bitti 12 ci yılında evliligim bir aşılama olumsuz bir mikro olumsuz ikinci mikroda Allahıma şükürler olsunki 15 haftalık hamileyim

Bu topic +18 gibi olmus ..kaydirigubbakcemile3

+30 olmayanlar giremiyor muu ?? :uhm:

En iyisi ben simdi gidiyim .. Bi 3 sene sonra filan geleyim dimi ...

Ben de 27 yasindayim .. 9 yillik evliyim ..
2 kez hamile kaldim tüp bebeklee ..
Ama nasip olmadi evladimi kucagima almak...

Simdi dondurulmuslarla tedaviye baslamak icin adet günümü bekliyorum ..

Hepinize hayirli tedaviler diliyorum arkadaslarrr ..
Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin ..

En kisa zamanda saglikli , hayirli evlatlarimizi bize yollasin ins. .. :Saruboceq:
Amin ..

slm kızlar ben 31 yaşındayım 11 yıl bitti 12 ci yılında evliligim bir aşılama olumsuz bir mikro olumsuz ikinci mikroda Allahıma şükürler olsunki 15 haftalık hamileyim

Hayırlı olsun canım bende 8 yıllık evlıyım 2 tup denmem var ama yok hala hepımız ıcıcn hayırlısı olsun:dance:

Ewet canım +18 gibi aynen bu seferlık gırebılrsın.Ama diğerıne ücrelı cicim.Şaka şaka herzaman beklerız.Tedavılerımız hayırlı olsun canım.Hepımızın kucagını bebeklerle doldursun Rabbım:Saruboceq:

Herzaman beklerız canım hakkımızda hayırlısı olsun...

merhaba kızlar ben 31 yasındayım tuplerımden bırı alındı oburude pek umut vaad etmıyordu 4 asılamam bır dusukle sonuclanan ıkız gebelıgım var mart ayı gıbı tup bebek tedavısıne baslayacaktık kı....kasımın 11 ınde HAMILE oldugumu ogrendım allah a sukurler olsun dr az bı ıhtımal vermıstı ama kısmet rabbım o kadar buyuk kı:Saruboceq: sımdı coooook MUTLUYUM ve dılıyorum ılerleyen tarıhlerde hepınız bu mutlulugu yasarsınız sımdı 8 haftalık bebısım yarın kalp atıslarımız ıcın gıdıyoruz dualarınızı esırgemeyın kızlar benım dualarım hep sızınle rabbım dularımızı kabul etsın ıns...UMUDUNUZU HICCCC KAYBETMEYIN...

sevgili özlem bu çok güzel bir haber allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
allahım yeter ki olmasını istesin çok zor olsa da oluyor işte
senin adına çok sevindim
ben de 7. haftamdayım ve bizde yarın ilk kontrolümüz için gideceğiz inşallah kalp atımlarını duyarız hepimiz

Bu cok guzel bir haber canım hayırlı olsun Rabbım ol dedımı zaten hersey olur.Tekrar gözun aydın ınş.saglıkla bebısını kucagına alısın canım:CüvCüv::teytey::teytey:

Canım Allah tamamına erdırsın senın bebısıde darısı tum olmayanlara mafoldumben

Canım Allah tamamına erdırsın senın bebısıde darısı tum olmayanlara mafoldumben

teşekkür ederim bebetom allahım sana ve herkese tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
inşallah benim bebişiminde yarın kalp atımlarını duyarım

ıns canım allah gonlumuze gore versın herseyı yarın ıkımız ıcınde buyuk gun bakalım bebıslerımızın kalbını dınleyecegız guzel haberlerını beklıyorumopuyorumnanaktan

kızlar bende varım

ben 35 yaşındayım ilk evliliğimden 10 yaşında bebeğim var.şimdi tüplerim t ıkanmış ve endo çikolata kislerim varmış hamile kalamıyorum eylülde tüp denedik olmadı 2.düşünüyorum ama korkularımda var hepde soruyorum peki daha önce nasıl anne oldum ne ara kapandı bu tüpler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…