Kızlar bende varım. 31 yaşındayım, 8 yıllık evliyim. 3 yıldır ANNE olmak için uğraşıyorum.Tek tüpüm tıkalı, öteki tüpüm de tembel. 6 ay yumurta takibi, 1 aşılama, 1 kimyasal gebelik, 1 neg. micro ile sonuçlanan denemelerden sonra şu an 3. micronun bekleme aşamasındayım. Bugün 5. günüm. ALLAH hepimizin dualarını kabul eder ve daha fazla bekletmeden hepimizi o muhteşem ANNELİK mertebesine ulaştırır inşallah...
36 yaşındayım.
son 4 senedir bebek sahibi olmak için tıptan yararlanıyoruz.
4 aşılama ve şu an 4.tüp bebek denemesi(yarın sonuç belli olacak)
2 kere kimyasal gebelik yaşadım.sebepsiz infertilite grubundanım.
teşekkür ederim bebetom allahım sana ve herkese tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
inşallah benim bebişiminde yarın kalp atımlarını duyarım
36 yaşındayım.
eylül ve özlem iyi geceler hamişler naptınız gördünüzmü bebişleri özlemcim seni takip ettim normal yoldan kalmışsın eylül sende mi normal kaldın merak ettim de
Hadi hayırlısı Allah pozitif sonuç almak nasip etsin.36 yaşındayım.
Çok sevindim canım çok şükür Allah tamamına erdirsin.sekerler kalp atıslarını dınledık sukurler olsun rabbıme hersey yolunda ayyyy allah ım dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın o benım mucızem yanııııı duygular selale kızlar...opuyorumnanaktan
8 yıllık evliydik. O zamana kadar çocuk sahibi olmayı düşünmedik. Çok mutluyduk, birbirimizi çok seviyorduk ve açıkçası rahatımızı bozmak istemiyorduk. Noolduysa o gün geçen sene Nisan ayında arkadaşımın da ısrarları sonucu doktora gittik ve doğal yollardan çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik. Tek yol tüp bebek dediler. Dünya başımıza yıkıldı. Sonra üzülmeyi bırakıp merkez aramaya başladık. Çocuk yapamayacağımızı öğrendikten sonra nasıl olduğunu anlamadan çılgınca çocuk sahibi olmayı arzu ettik. Gittiğimiz ilk merkezde melek gibi bir insan olduğunu daha sonradan iyiden iyiye hissettiğimiz Aysun Hanım'la karşılaştık ve o günden sonra kendisinden ayrılamaz olduk.
Hemen karar verdik ve tedaviye başladık. İşler hiç yolunda gitmiyordu. 18-19 gün ve yaklaşık 7000 ünite ilaçla rekor kırdık ve topu topu 1 embriyomuz oluştu, transfer edildi. 31 Mayıs 2009 günü kötü haberi aldık ve dünya başımıza yıkıldı :1no2:
Bu işe başlarken ikinciyi hiç düşünmüyorduk, ama bu istek insanın içine bi kere girince bi daha çıkmıyormuş. Sevgili doktorumuza tekrar gittik başlamaya karar verdik. Bir önceki süreçte o kadar büyük stres yapmıştım ki doktorumun gözlerinden korkusu anlaşılıyordu. Ama ben bu sefer kesin kararlıydım ve oluruna bırakacaktım. Olursa olur olmazsa canımız sağolsun. Aysun Hanımcım bunu duyunca inanılmaz rahatladı ve tedaviye başladık. Süreç inanılmaz güzel ilerliyordu, herşey yolunda gidiyordu. 12 gün sonunda yumurtalarım toplandı ve yine hüsran. Sadece 3 yumurta çıkmıştı. Yine çok üzüldük ve o gün eşimle bu işin bittiğini düşündük ve canımız sağolsun dedik. Ancak hiç ummadığımız bişey oldu ve çok iyi kalitede Grade 1 iki embriyomuz oluştu. Çok mutlu, güle eğlene müzik eşliğinde bir transfer geçirdim. O bekleme anları başladı ve ne kadar zor hepiniz bilirsiniz. Bugün 11. gün ve o mutlu haberi bugün aldım. Değer 244.. inanamadık. Haberi veren doktorumuz o kadar mutlu ki insan ancak kendi hamileliğine ancak bu kadar sevinebilir. Eşimle bugün heyecandan ne yaptığımızı bile bilmiyoruz. Umarız sonuna kadar devam eder sağlıklı bir ya da iki bebişimiz olur :1hug: Ve yine umarım isteyen bekleyen herkesin sağlıklı çocukları olur.
Aysun Hanım'a, hemşirelerim Hicran (rüyasında benim hamile olduğumu gören ve izinli olmasına rağmen bugün laboratuvarı sürekli taciz eden) ve Devrim'e sonsuz teşekkür..
Hepinize sevgiler. İyi bayramlar.[/QUOTE
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığını göstersin.
herkese iyi bayramlar bende 32 yaşındayım ve ilk mikro denememiz inş Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız
sağol bebtom sanada hayırlı olsun yarın vajinal ultrason çekdircem inş herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?