Canım kendine sürekli moral ver sana mutluluk verıcı ortamlarda bulun.Bende 2 defa mıcro denedım aynı senın gıbıydım ama artık ıııyım.Hersey ıcın hayırlısı canım uzulme ne olur.:1hug:Merhabalar, Ben 31 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. 3 kez mikro denedim. sonuncu da kimyasal gebelik oldu. sonuncu tedavinin sonucunu alalı 1 hafta oldu. kendimi çok yorgun, mutsuz ve çaresiz hissediyorum. doktor embriyolar hep iyi kalite tutması gerekiyordu diyor ama her seferinde hüsran. Allahım sonumuzu hayır etsin.
merhabalar bende 32 yasimdayim benimde 2 mikro pazartesi transverim var insallah bu sefer olur
merhabalar ddün E2 ve ultrason çekdirdim E2 171 ultrasondada 9 10 tana folükül varmış dr iyi dedi böyle giderse seni 8 gün sonra alırız dedi dün 1 gitdi kaldı 7 gün heyecanla bekliyorum birde tekrar pazartesi E2 ve ultrasona bakılacak gün gecdikce daha çok heyecanlanıyorum bakalım ne olacak
selam kizlar bende 32yasindayim 15yillik evliyim benim 12yasinda bir kizim var ama birdaha bebegim olmadi o yüzden bende katildim araniza bende ückez asilama bir mikro yaptirdim tutmadi ikinci mikroyu yaptirmayi düsünüyorum
8 yıllık evliydik. O zamana kadar çocuk sahibi olmayı düşünmedik. Çok mutluyduk, birbirimizi çok seviyorduk ve açıkçası rahatımızı bozmak istemiyorduk. Noolduysa o gün geçen sene Nisan ayında arkadaşımın da ısrarları sonucu doktora gittik ve doğal yollardan çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik. Tek yol tüp bebek dediler. Dünya başımıza yıkıldı. Sonra üzülmeyi bırakıp merkez aramaya başladık. Çocuk yapamayacağımızı öğrendikten sonra nasıl olduğunu anlamadan çılgınca çocuk sahibi olmayı arzu ettik. Gittiğimiz ilk merkezde melek gibi bir insan olduğunu daha sonradan iyiden iyiye hissettiğimiz Aysun Hanım'la karşılaştık ve o günden sonra kendisinden ayrılamaz olduk.
Hemen karar verdik ve tedaviye başladık. İşler hiç yolunda gitmiyordu. 18-19 gün ve yaklaşık 7000 ünite ilaçla rekor kırdık ve topu topu 1 embriyomuz oluştu, transfer edildi. 31 Mayıs 2009 günü kötü haberi aldık ve dünya başımıza yıkıldı :1no2:
Bu işe başlarken ikinciyi hiç düşünmüyorduk, ama bu istek insanın içine bi kere girince bi daha çıkmıyormuş. Sevgili doktorumuza tekrar gittik başlamaya karar verdik. Bir önceki süreçte o kadar büyük stres yapmıştım ki doktorumun gözlerinden korkusu anlaşılıyordu. Ama ben bu sefer kesin kararlıydım ve oluruna bırakacaktım. Olursa olur olmazsa canımız sağolsun. Aysun Hanımcım bunu duyunca inanılmaz rahatladı ve tedaviye başladık. Süreç inanılmaz güzel ilerliyordu, herşey yolunda gidiyordu. 12 gün sonunda yumurtalarım toplandı ve yine hüsran. Sadece 3 yumurta çıkmıştı. Yine çok üzüldük ve o gün eşimle bu işin bittiğini düşündük ve canımız sağolsun dedik. Ancak hiç ummadığımız bişey oldu ve çok iyi kalitede Grade 1 iki embriyomuz oluştu. Çok mutlu, güle eğlene müzik eşliğinde bir transfer geçirdim. O bekleme anları başladı ve ne kadar zor hepiniz bilirsiniz. Bugün 11. gün ve o mutlu haberi bugün aldım. Değer 244.. inanamadık. Haberi veren doktorumuz o kadar mutlu ki insan ancak kendi hamileliğine ancak bu kadar sevinebilir. Eşimle bugün heyecandan ne yaptığımızı bile bilmiyoruz. Umarız sonuna kadar devam eder sağlıklı bir ya da iki bebişimiz olur :1hug: Ve yine umarım isteyen bekleyen herkesin sağlıklı çocukları olur.
Aysun Hanım'a, hemşirelerim Hicran (rüyasında benim hamile olduğumu gören ve izinli olmasına rağmen bugün laboratuvarı sürekli taciz eden) ve Devrim'e sonsuz teşekkür..
Hepinize sevgiler. İyi bayramlar.
slm kızlar bende 31yaşındayım ve 7 yıllık evliyim 4 negatif aşılama geçirdim artık bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum dr'uma kalsa bir kez daha aşılama yapmak istiyor benim sorunum
açıklanamayan infertilite 1 kez tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım kalb atışı duyulmadı kürtaj oldum
ve artık yaşımda ilerledikçe psikolojimde bozulmaya başladı bu herkestemi bööle yoksa sadece benmi yaşı çok problem yapıyorum bilmiyorum :1no2:
Canım yasın cok ılerı degıl umudunu kesme bence dr tekrar asılama dıyorsa ol sende belkı tutar.Hemen tüp yaptırma bence bır daha denekaydirigubbakcemile5
bebetom teşekkür ederim. Geçen hafta kesemizi gördük. Haftaya da inşallah kalp atışları... 6 hafta bitti, 7'ye girdim, hayırlısı bakalım...Canım nasılsın?seni merak ettım.Bebış nasıl?:uhm::dance:
Canım bu defa tutar inş.Esındemı problem var sendemı?:uhm:
bebetom teşekkür ederim. Geçen hafta kesemizi gördük. Haftaya da inşallah kalp atışları... 6 hafta bitti, 7'ye girdim, hayırlısı bakalım...
Ne zamandır giremiyordum inşallah iyisinizdir.Geçmişi okuyamadım daha. Ben merkez arayışı içindeyim. Bir türlü karar veremiyorum.İlk merkezim mi yoksa yeni bir yer mi? Eski yerim beni ve eşimi tanıyor artık sorunumuz belli, öyle problemde pek yaşamadım sadece aynı yakada olmadığım için gidip gelmek zor oluyordu.Bir yandanda yeni bir yer yeni bir umut mu diye düşünmeden de edemiyorum. Şifa hastanesi hakkında bilginiz var mı arkadaşlar.
canim aslinda problem ikimizdede bende yumurta tembelligi var ama ilaclarla düzeliyor fakat esimde sperm azligi oldugundan dolayi yumurtayla sperm birtürlü bulusamiyor:kedi:bakalim kismet nezamana kendine iyi bak öptüm ilgin icinde tesekkürler:1hug:
canım teşekkür ederim ama artık aşılamalrdan çok yoruldum ocak sonu gibi tüp bebek için başvurmayı düşünüyorum kendine iyi bak
bebetom teşekkür ederim. Geçen hafta kesemizi gördük. Haftaya da inşallah kalp atışları... 6 hafta bitti, 7'ye girdim, hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?