birde 30 yaş ve üstü arkadaşlar bizlerde burada toplanalım.

merhabalar ddün E2 ve ultrason çekdirdim E2 171 ultrasondada 9 10 tana folükül varmış dr iyi dedi böyle giderse seni 8 gün sonra alırız dedi dün 1 gitdi kaldı 7 gün heyecanla bekliyorum birde tekrar pazartesi E2 ve ultrasona bakılacak gün gecdikce daha çok heyecanlanıyorum bakalım ne olacak

selam kizlar bende 32yasindayim 15yillik evliyim benim 12yasinda bir kizim var ama birdaha bebegim olmadi o yüzden bende katildim araniza bende ückez asilama bir mikro yaptirdim tutmadi ikinci mikroyu yaptirmayi düsünüyorum

zeyn cim
mutlaka ama mutlak aiyi bi yer derim ben 2 mic li iri olarak haberin lsun Drun kateterinini bile önenmi varmış

Canım kendine sürekli moral ver sana mutluluk verıcı ortamlarda bulun.Bende 2 defa mıcro denedım aynı senın gıbıydım ama artık ıııyım.Hersey ıcın hayırlısı canım uzulme ne olur.:1hug:

Canım sonucundan haber verırsen sewınırım.Merak ettım neler oldu.Transferın nezaman olacak.:içelim:

selam kizlar bende 32yasindayim 15yillik evliyim benim 12yasinda bir kizim var ama birdaha bebegim olmadi o yüzden bende katildim araniza bende ückez asilama bir mikro yaptirdim tutmadi ikinci mikroyu yaptirmayi düsünüyorum

Canım bu defa tutar inş.Esındemı problem var sendemı?:uhm:

Canım nasılsın?seni merak ettım.Bebış nasıl?:uhm::dance:

slm kızlar bende 31yaşındayım ve 7 yıllık evliyim 4 negatif aşılama geçirdim artık bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum dr'uma kalsa bir kez daha aşılama yapmak istiyor benim sorunum
açıklanamayan infertilite 1 kez tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım kalb atışı duyulmadı kürtaj oldum
ve artık yaşımda ilerledikçe psikolojimde bozulmaya başladı bu herkestemi bööle yoksa sadece benmi yaşı çok problem yapıyorum bilmiyorum :1no2:

Canım yasın cok ılerı degıl umudunu kesme bence dr tekrar asılama dıyorsa ol sende belkı tutar.Hemen tüp yaptırma bence bır daha denekaydirigubbakcemile5

Canım yasın cok ılerı degıl umudunu kesme bence dr tekrar asılama dıyorsa ol sende belkı tutar.Hemen tüp yaptırma bence bır daha denekaydirigubbakcemile5

canım teşekkür ederim ama artık aşılamalrdan çok yoruldum ocak sonu gibi tüp bebek için başvurmayı düşünüyorum kendine iyi bak

Ne zamandır giremiyordum inşallah iyisinizdir.Geçmişi okuyamadım daha. Ben merkez arayışı içindeyim. Bir türlü karar veremiyorum.ılk merkezim mi yoksa yeni bir yer mi? Eski yerim beni ve eşimi tanıyor artık sorunumuz belli, öyle problemde pek yaşamadım sadece aynı yakada olmadığım için gidip gelmek zor oluyordu.Bir yandanda yeni bir yer yeni bir umut mu diye düşünmeden de edemiyorum. Şifa hastanesi hakkında bilginiz var mı arkadaşlar.

Canım bu defa tutar inş.Esındemı problem var sendemı?:uhm:

canim aslinda problem ikimizdede bende yumurta tembelligi var ama ilaclarla düzeliyor fakat esimde sperm azligi oldugundan dolayi yumurtayla sperm birtürlü bulusamiyor:kedi:bakalim kismet nezamana kendine iyi bak öptüm ilgin icinde tesekkürler:1hug:

Canım iiice arastır bence hem maddı hem manevı olarak çöküyoruz yahu hayırlısı:Saruboceq::teselli:

Canım yumurtan yukselıyorsa kalıtelı ıse cok iii ama benım bır turlu artmıyo yahu ne yapıcam kı esıne de mıcro yapmıyolarmı canım kı olur ıns.:Saruboceq::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…