Birde üstüne alay ettiler yeter artık !

TearsFears

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
225
25
13
28
olayın tekrar üstünden geçeceğim anlatmıştım
Yazdıklarım klişe bilindik platonik olaylar ama ben kaldıramadim
19 yaşındayım hiç kimseyle ne çıktım ne de öyle aşık filan oldum
Tabi 5 6 ay öncesine kadar çok aşık oldum annemi babamı bile umursamadan görüştüm sonra son zamanlar bana berbat davranmaya başladı saçın ne böyle gene kilo almışsın yanıma hiç yakismiyorsun filan.
Ben o kadar aşığım ki acaba kilo mu versem sacimimi boyasam yanına yakismak için diyorum.
Sonra tabi öğrendikten sonra bazı şeyleri jeton düştü.
Bu çocuk benden önce arkadaşıma teklif etmiş arkadasimda benim ondan hoşlandığını bildiği için reddetmiş burda bişey yok.
Sonra biz onunla çıkarken gerizekali arkadaşımın aşkı depresmis ki gizli gizli götürmüşler işi bu süreç 2.5 ay gibi ben 2.5 ay salak gibi yaşadım zaten sorunlarda bu süreçte oldu.
Bir daha üniversiteye hazırlanıyoruz onlarla aynı dershanedeyim görmek istemiyorum çok basariliyken netlerim yerlerde.
Arkadaşım çok güzel elf gibi ve sanırım doyumsuz.Herkes ona aşık olsun onu seçsin. Böyle de yaşanmaz ki.
En başından bu kere önce ona açıldığını bana söyleyecekti.
Kuzenim biliyor bunları yeni nesil iyice azmis dedi sadece.Sadece elimi tutmasına izin verdim ama yok öyle iğrenç şeyler yapıyorlar ki ben o olamam.
Sorunu dönüp kendimde aradım sıradan bir tip olduğum için yanına mi yakistiramadi dedim ben mi çok iticiyim dedim ama yok o gelip bunu yapmayacakti bence.
Neyse

işte bu olayları burda anltmıştım atlatmaya çalışacağım diye sö<z verdim ama bu gerizekalı cocugun arkadaşları dün benle alay etti.Neler dedilklerini bir görseniz çok üstüme geliyorlar kendimi çok çirkin hissediyorum ve başkasına tercih edilen ezik işte yok ben evde ağlıyormuşumda o çocuk için yok bilmemne kantinde söylüyorlar bunları bağıra bağıra o cocugun sana bakacagına innaıyormuydun diyolar ya ben naptım bunlara sdiye düşünüyorum ama yok hala ergenlikteyiz ama ergenliğin dibini yaşıyorlar biriyle alay etmek zevk veriyor herhalde.
tmciyim ygs netlerim 90ı buluyordu ki gecen yıla göre cok cok iyiydi istediğim yerler için yeterli bile daha hedeflerim büyüktü birinciydim tmcilerde şuan ki netlerimi ve puanımı söylemek bile istmeiyorum lanet olsunki ;(

bunları yapmaları çok yanlış ama çoğumuzla alay edilmiştir..sakın kendini suçlama utanma..malesef artık çok acımasız olduk..illaki sevgili için değil yok saçı kısa ağzı büyük yok burnu uzun falan filan...sen onlara sınavda en iyi notu alarak cevap ver..okulunu oku iyi bir meslek sahibi ol..bundan 5 sene sonra falan belki karşılaşırsın ve bu sefer onlar utanır..

Öncelikle derslerinizi toparlamakla başlayın. Muhtemelen birkaç ay belki 1 yıl sonra unutup umursamayacağınız insanlar için geleceğinizi çöpe atmayın. O insanların yaptıklarının ergen olmakla alakası yok. İnsan olamamakla alakası var. 19 yaş küçük değil. O yaşa gelipte hala ilkokul kafasıyla hareket eden insanların çürümüş kalpleri sizi yıldırmasın. Herkes onlar gibi iğrenç yaşamıyor hayatı. Emin olun kantinde yaptıkları şeyler sizi değil onları küçük düşürüyor.

bilmiyorum şuan çok kötüyüm kafa dağıtmak istiyorum ama dışarda karşılaşırım diye çıkamıyorum bile.

ayrıntısıyla çok okumadım
ama sana söyleyeceğim kısaca kimseyi hesaba alma kim ne yaparsa yasın ne derse desin hesaba bile alma derslerine yönel
arada bir sinemaya git etkinliklere git
iyi bir üni bölüm kazan geleceğini planla
inan ki bunlar boş işler 5 sene sonra bunlara üzüldüğün için kendine hem gülecek hem kızacaksın
kimse senden ve geleceğinden kıymetli değil

Niçin bu kadar önemsiyorsunuz.
SİZden Ve geleceğinizden önemli değil hiç kimse ve yaptıkları.
Gül geç, umursama. Duyma. Ders çalış...
Yüzlerine bakma. Kendine odaklan. Hoşlanmadığın fiziki özelliklerini düzelt ama kendin için.
Başkası için yaşama ve yapma.
Hiç belli olmaz bu gün güldükleri kız yarın ulaşamadıkları yerde, konumda ve güzellikte olur.
Kendi hayatınıza bakın,Çocukça yapılan saçmalıklara değil!

nolur bişiyler söyleyin çok çok bunaldım ya
Hiç takma kafana bu olay yüzünden derslerini ihmal etme ben senin yerindr olsam daha çok çalışır iyi bi bölüm kazanır gülerim arkalarından, üniversitede çok daha iyilerini bulursun senin yaşındayken hemen hepimiz kendimizi birine kör kütük aşık sanıyoduk
Arkadaşları seninle dalga geçmeye çalışıp güldüklerinde sende gül geç onlara bakarak

değil ama kendimden tiksiniyorum ben böyle

düzeltecek bişiy bulamıyorum daha doğrusu Allah vergisi yoksa yoktur.Yırtındamda muhacırlar gibi görünememki.Of cok bunaldım ben yas

Canım daha çok gençsin, hayat, etrafındaki bu salak tiplerden ibaret değil. Elbette ki, kırıldın, gücendin anlıyorum. Ama bu gibi embesilleri yok saymayı öğreneceksin zamanla.

Sen kendine güven, güzellik, kişilik ve zeka ile tamamlanınca anlam bulur. Anladığım kadarıyla da gayet akıllı ve nitelikli bir kızsın. Benzer şeyleri gençliğimde ben de yaşadım. İnan bana canını şu an acıtsa da, ilerde böylelerine bir tarafınla güleceksin.

Bir de tabi insan birinden hoşlanınca, ayakları yerden kesilir, onu görmek istediği gibi görür, kusurlarını ayırt edemez. Ama güven zamanla oluşmalı, birden erkelere güvenip, kendini kaptırmamayı da öğreneceksin. yaşanan her durum, her hayal kırıklığı insana bir şeyler katıyor. Zamanla güçleneceksin, daha sağlıklı kararlar verip, hayatına sokacağın kişileri daha iyi seçeceksin. Sen kendine değer ver, başkalarının aptal yargılarına değil.

Şimdi bu yaşananlardan bir şeyler çıkart kendince ve konuyu kapatmaya çalış. Yok say onları, kulağını tıka bu tipler. ne kadar zavallılar aslında, ne kadar yüzeyseller. Biliyorum çok zor olacak ama keşke dersaneyi değiştirme şansın olsa. Derslerine odaklanmaya çalış, pırıl pırıl bir gelecek seni bekliyor. Yalnızca biraz çaba gösterip toparlanman lazım.

Ayrıca sana bir film önereceğim, vaktin olduğunda aç American Beauty'i izle.

ben de zayıf olduğum için alay konusu olurdum
ama şimdi bakıyorum da, bi insan bi insanla neden alay eder ?
kendisinde eksik gördüğü şeyler vardır ve bunu bastırmak için başkasını öne çıkarır.
böyle yaptığında kendisinin kusurunun göze batmayacağını sanır..

peki sen bunlar için ne yapacaksın biliyo musun ?
gözünü kulağını kapatıp derslerine yoğunlaşacaksın...

zor biliyorum ama biraz dişini sıkman lazım güzelim...
zaten sınavdan sonra onlar olayacak senin hayatında öyle düşün...

İnsanların en çekemediği şey başarıdır..Onları başarınla cezalandır..Daha önünde koca bir hayat var kimler çıkacak karşına boş ver sen..

Niye kendinden tiksiniyorsun, herkes çok mu mükemmel. insanın kendi eksik yönlerini görmesi, kendini geliştirmeye çabalaması açısından bir şey ama tiksinmek ne allahaşkına!

Gencecik kız niye kendinden tiksiniyormuş? Geç bu densizleri. başkalarıyla alay ederek var olmaya çalışan ezik tipler bunlar.

bu aptallar yüzünden tiksiniyorum çok kötüyüm böyle ağlarken nefesim duruyor artık

haklısınız ama o kaadarb üst üste geldiki bunaldım annemde üzülüyor estetik yaptırmayı düşünmeye kadar geldim ama cok zavallıca bunuda biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…