- 21 Kasım 2015
- 225
- 25
- 13
- 28
- Konu Sahibi TearsFears
-
bilmiyorum şuan çok kötüyüm kafa dağıtmak istiyorum ama dışarda karşılaşırım diye çıkamıyorum bile.bunları yapmaları çok yanlış ama çoğumuzla alay edilmiştir..sakın kendini suçlama utanma..malesef artık çok acımasız olduk..illaki sevgili için değil yok saçı kısa ağzı büyük yok burnu uzun falan filan...sen onlara sınavda en iyi notu alarak cevap ver..okulunu oku iyi bir meslek sahibi ol..bundan 5 sene sonra falan belki karşılaşırsın ve bu sefer onlar utanır..
Hiç takma kafana bu olay yüzünden derslerini ihmal etme ben senin yerindr olsam daha çok çalışır iyi bi bölüm kazanır gülerim arkalarından, üniversitede çok daha iyilerini bulursun senin yaşındayken hemen hepimiz kendimizi birine kör kütük aşık sanıyoduknolur bişiyler söyleyin çok çok bunaldım ya
değil ama kendimden tiksiniyorum ben böyleayrıntısıyla çok okumadım
ama sana söyleyeceğim kısaca kimseyi hesaba alma kim ne yaparsa yasın ne derse desin hesaba bile alma derslerine yönel
arada bir sinemaya git etkinliklere git
iyi bir üni bölüm kazan geleceğini planla
inan ki bunlar boş işler 5 sene sonra bunlara üzüldüğün için kendine hem gülecek hem kızacaksın
kimse senden ve geleceğinden kıymetli değil
düzeltecek bişiy bulamıyorum daha doğrusu Allah vergisi yoksa yoktur.Yırtındamda muhacırlar gibi görünememki.Of cok bunaldım ben yasNiçin bu kadar önemsiyorsunuz.
SİZden Ve geleceğinizden önemli değil hiç kimse ve yaptıkları.
Gül geç, umursama. Duyma. Ders çalış...
Yüzlerine bakma. Kendine odaklan. Hoşlanmadığın fiziki özelliklerini düzelt ama kendin için.
Başkası için yaşama ve yapma.
Hiç belli olmaz bu gün güldükleri kız yarın ulaşamadıkları yerde, konumda ve güzellikte olur.
Kendi hayatınıza bakın,Çocukça yapılan saçmalıklara değil!
bu aptallar yüzünden tiksiniyorum çok kötüyüm böyle ağlarken nefesim duruyor artıkNiye kendinden tiksiniyorsun, herkes çok mu mükemmel. insanın kendi eksik yönlerini görmesi, kendini geliştirmeye çabalaması açısından bir şey ama tiksinmek ne allahaşkına!
Gencecik kız niye kendinden tiksiniyormuş? Geç bu densizleri. başkalarıyla alay ederek var olmaya çalışan ezik tipler bunlar.
haklısınız ama o kaadarb üst üste geldiki bunaldım annemde üzülüyor estetik yaptırmayı düşünmeye kadar geldim ama cok zavallıca bunuda biliyorumben de zayıf olduğum için alay konusu olurdum
ama şimdi bakıyorum da, bi insan bi insanla neden alay eder ?
kendisinde eksik gördüğü şeyler vardır ve bunu bastırmak için başkasını öne çıkarır.
böyle yaptığında kendisinin kusurunun göze batmayacağını sanır..
peki sen bunlar için ne yapacaksın biliyo musun ?
gözünü kulağını kapatıp derslerine yoğunlaşacaksın...
zor biliyorum ama biraz dişini sıkman lazım güzelim...
zaten sınavdan sonra onlar olayacak senin hayatında öyle düşün...
değil ama kendimden tiksiniyorum ben böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?